Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Μανώλη δεν ξέρω αν θα βοηθήσω καθόλου αλλά αυτά έγραψε ο Γιαπωνέζος.

They acknowledged the issue and offered me a brand new 2007 make Panny with the latest board, I.C and firmware. They didn't want to replace the parts in the existing Panny as it might have consumed a bit more time and so they offered me a new set. The fix will contain a board replacement with I/C and software change. The previous fix wasn't successfull as some step was missed out by the service engineer.
4. I tested the new TV for the purple snakes and it was almost gone. To me the fix was 90% successful and I am extremely happy with it. I was hardly able to spot the purple snakes with my DVD collection though I observed a bit of fizzing pixels. The engineer mentioned that they have put some software check in place to eliminate the purples to the best extent and they have done their level best. They also mentioned that many HDTVs from manufacturer like Philips, LG, Pioneer etc had similar problem or the some other issues and it's upto the customers to decide if these issues are within their tolerance level. As a manufacturer they are ready to bow to customer's demands and they will try their level best to address these situations though it may not be 100% perfect. At the end I was offered a gift box that had many cookies. I asked them if this was a quality issue for which they replied that this was a quality issue to an extent and the customer support was the biggest problem they faced.

ενταξει ισως δεν το ανεβασα σωστα εγω....ειπε:οτι και να κανει η τηλ. εχω ολα τα ανταλ/κα εδω και αν χρειαστει υπαρχει ολοκληρη πλακετα

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Νεκτάριε κάνε μια δοκιμή. Εαν έχεις ρυθμίσεις σωστα το bightness και το contrast άλλαξε το. Θέλω να ανεβάσεις την φωτεινότητα (bightness) λίγο ποιο πάνω από το κανονικό.
Εχεις το ίδιο προβλημα?

ενταξει ισως δεν το ανεβασα σωστα εγω....ειπε:οτι και να κανει η τηλ. εχω ολα τα ανταλ/κα εδω και αν χρειαστει υπαρχει ολοκληρη πλακετα

Τα ίδια μου είπαν και μένα! Το θέμα είναι να το αναγνωρίσουν ως πρόβλημα. Αν το αναγνωρίσουν θα βρούμε άκρη σίγουρα. Το πολύ πολύ θα πάρουμε κανένα προβολέα Panasonic και θα τους την δώσουμε πίσω :flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Νεκτάριε κάνε μια δοκιμή. Εαν έχεις ρυθμίσεις σωστα το bightness και το contrast άλλαξε το. Θέλω να ανεβάσεις την φωτεινότητα (bightness) λίγο ποιο πάνω από το κανονικό.
Εχεις το ίδιο προβλημα?

Μανώλη δώσε μου 5 λεπτά και θα σου πω.

Τα ίδια μου είπαν και μένα! Το θέμα είναι να το αναγνωρίσουν ως πρόβλημα. Αν το αναγνωρίσουν θα βρούμε άκρη σίγουρα. Το πολύ πολύ θα πάρουμε κανένα προβολέα Panasonic και θα τους την δώσουμε πίσω :flipout:
για να δουμε ρε Νεκταριε....

Νεκτάριε επειδή θα είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις το όποιο φαινόμενο σε κινούμενη εικόνα "πάγωσέ" την.

Παντως η αντιπρωσοπεια προχωρησε σημερα σε νεα μειωση τιμης και απο οτι φενεται το προβλημα δεν πρεπει να υπαρχει στις καινουργιες παραλαβες μιας και εχουν σκοπο να εισαγουν και την 37'' και με τις νεες τιμες να χτυπησουν την αγορα.

Panasonic 42PV60 1299.00
Panasonic 37PV60 999.00
Oι τιμες ειναι με Φ.Π.Α.:music-smiley-005:

Παντως η αντιπρωσοπεια προχωρησε σημερα σε νεα μειωση τιμης και απο οτι φενεται το προβλημα δεν πρεπει να υπαρχει στις καινουργιες παραλαβες μιας και εχουν σκοπο να εισαγουν και την 37'' και με τις νεες τιμες να χτυπησουν την αγορα.

Panasonic 42PV60 1299.00
Panasonic 37PV60 999.00
Oι τιμες ειναι με Φ.Π.Α.:music-smiley-005:

Σταύρο η αλλαγή τιμών εχει να κάνει με νέα παραλαβή ή ξεστοκάρισμα λόγω προβλημάτων?

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Βάλε βγάλε. Θα προσπαθήσω να δω το φαινόμενο μάλλον αύριο στου Νεκτάριου την τηλεόραση.
Θα σας λυπήσω όμως γιατί παρόλο που έγινε η αλαγή του εν λόγω board "Digital Video / Processing Board" δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.

ακριβως...η λυση αλλου βρισκετε αλλα διστυχως δε το ξερει ακομα ουτε η ιδια.(η λυση)
Οπως εγραψα παραπανω οι πλακετες μπορει να βρισκονται στο service πριν καν την κυκλοφoρεια της tv....το θεμα ειναι η αμεση επικοινωνια του service με Japan.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Νεκταριο εαν κατάλαβα καλά το πρόβλημα έχει να κάνει μάλλον με την φωτεινότητα του πράσινου χρώματος. Σαν να μην έχουν το κατάλληλο "ρεύμα" για να ενεργοποιηθεί σωστά.

Last edited:

Πάρτε μια τζούρα όσοι δεν έχετε πάρει. Τα προβλήματα αυτά στην συγκεκριμένη ταινία δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα πριν μια βδομάδα

Attachments

• problem1.JPG
    problem1.JPG
    124.7 KB · Views: 71
  • problem2.JPG
    problem2.JPG
    125 KB · Views: 69

Παιδια ειμαι της Γνωμης να στειλετε ΟΛΟΙ μαζι Εμαιλ στο Εργοστασιο κατευθειαν !!!!!!

και Δωστε και τα λινκ με τα αλλα φορουμ ανα τον Κοσμο με το ιδιο προβλεμ ..αμα δεν πιστευουν !!!

αμα βγει βρωμα πιστευω το εργοστασιο δεν θα κανει τον κουφο αφου αυτο το προβλημα ειναι δυσφιμηση για αυτους !!!!

Αυτό το έχουν κάνει οι ξένοι. Το θέμα είναι να ενημερωθεί και η δική μας αντιπροσωπεία και να αναγνωρίσει το πρόβλημα. Αν κάνουν τους κινέζους εννοείται ότι θα στείλουμε στη μαμά Panasonic.

Τα ανταλλακτικά που έχουν καθώς και η πλακέτα είναι στοκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μας αλλάξουν κάτι και να φτιάξει και σε μια βδομάδα πάλι τα ίδια. Πρέπει να καταλάβουν ότι αν δεν πάρουν σήμα από Ιαπωνία τι πρέπει να κάνουν δεν θα γίνει τίποτα! Το πρόβλημα είναι συνδυασμός firmware-hardware που εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουν. Εκτός αν βρουν λύση διαφορετική που δεν βρήκαν τα Τζαπάνια. Τι να πω? Μακάρι να την βρουν.

Πολύ ενδιαφέρον...

Ο Μανόλης ίσως καταλάβει κάποια πράγματα περισσότερο από εμάς και μας εξηγήσει τι ακριβώς παίζεται.

this is probalby repeating comments from others, but DID notice bad snakes yesterday on my 2 week old PX60. After logging the call with Panasonic Customer Services, who were very polite and helpful, had a bit of a chat.

They directly expressed that they would be calling to arrange a fix in a couple of days once Panasonic UK had got to grips with the work done on the set in Japan. The replacement part is to "enhance" the product based on customer comments recieved, and therefore the snakes are not a fault but an inherent characterisic of the PX60. The part, as discussed, will enchance the picture processing capabilties of the set to give an improved picture.

The "enhancement" is not to replace a faulty part and therefore the set should not exhibit other faulty components/ symptoms as may be found in an electrical product where a faulty component over stresses another and causes other failiures within the unit.

Πολύ ενδιαφέρον...

Ο Μανόλης ίσως καταλάβει κάποια πράγματα περισσότερο από εμάς και μας εξηγήσει τι ακριβώς παίζεται.

με λιγα λογια φιλε Νεκταριε -απο οτι καταλαβα τουλαχιστον -λεει οτι το προβλημα ειναι εμφυτο και αλλαζοντας καποια πραγματα χανεται η ισσοροπια της τηλεορασης και δημιουργουνται αλλα.......χεσε ψηλα και αγναντευε!!!!!