Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

με λιγα λογια φιλε Νεκταριε -απο οτι καταλαβα τουλαχιστον -λεει οτι το προβλημα ειναι εμφυτο και αλλαζοντας καποια πραγματα χανεται η ισσοροπια της τηλεορασης και δημιουργουνται αλλα.......χεσε ψηλα και αγναντευε!!!!!

Νομίζω κατάλαβες λάθος. Το ακριβώς αντίθετο λεει.

The "enhancement" is not to replace a faulty part and therefore the set should not exhibit other faulty components/ symptoms as may be found in an electrical product where a faulty component over stresses another and causes other failiures within the unit.

οκ τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα ειδικα σε τετοιες ορολογιες.ριξε μια περιληψη ρε Νεκταριε

με λιγα λογια λεει οτι τα φιδια δεν ειναι ελλατωμα αλλα ενα χαρακτηριστικο της tv.Η αντικατασταση των "parts" δε θα ειναι αντικατασταση ελλατωματικων υλικων αλλα θα επεκτεινει τις δυνατοτητες της tv και δε θεωρειτε αντικατασταση υλικων που θα δημιουργησουν προβλημα.Αυτα μεσες ακρες(τα συμαντικοτερα).Το θεμα ειναι οτι ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο...το τι θα συμβει μετα την αντικατασταση της πλακετας και μετα απο 100 ωρες χρησης...κανεις δε ξερει.(τα τελευταια τα λεω εγω οχι η panasonic!)

Last edited:

με λιγα λογια λεει οτι τα φιδια δεν ειναι ελλατωμα αλλα ενα χαρακτηριστικο της tv.Η αντικατασταση των "parts" δε θα ειναι αντικατασταση ελλατωματικων υλικων αλλα θα επεκτεινει τις δυνατοτητες της tv και δε θεωρειτε αντικατασταση υλικων που θα δημιουργησουν προβλημα.Αυτα μεσες ακρες.Το θεμα ειναι οτι ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο...το τι θα συμβει μετα την αντικατασταση της πλακετας και μετα απο 100 ωρες χρησης...κανεις δε ξερει.(τα τελευταια τα λεω εγω οχι η panasonic!)

Συμφωνώ. Αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιότενα.

Θα την στείλω για service. Αν δεν κάνουν τίποτα θα την βάλω να παίζει TV και θα πάρω ένα προβόλι :grandpa:

Θα την στείλω για service. Αν δεν κάνουν τίποτα θα την βάλω να παίζει TV και θα πάρω ένα προβόλι :grandpa:

μπαααααα.....και σαν tv τα ιδια θα κανει μετα απο λιγες ακομα ωρες...εσυ το ειπες!

(σε πειραζω!!!)

μπαααααα.....και σαν tv τα ιδια θα κανει μετα απο λιγες ακομα ωρες...εσυ το ειπες!

(σε πειραζω!!!)

Πειραζέ με βρε. Δεν πειράζει. Σε λίγο καιρό θα το κάνει και σε σένα. Εκεί να σε δω :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Πειραζέ με βρε. Δεν πειράζει. Σε λίγο καιρό θα το κάνει και σε σένα. Εκεί να σε δω :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ααααα...λεμε και πονηριες!!! χαχαχαχαχα!
(η δικη μου ειναι ακομα στο φορτηγακι της expert,την "παγωσα" λιγο πριν φτασει σπιτι μου! Τα χρηματα τα εχω δοσει βεβαια αλλα θα παω για αλλη)

ααααα...λεμε και πονηριες!!! χαχαχαχαχα!
(η δικη μου ειναι ακομα στο φορτηγακι της expert,την "παγωσα" λιγο πριν φτασει σπιτι μου! Τα χρηματα τα εχω δοσει βεβαια αλλα θα παω για αλλη)

Με αυτά τα χρήματα αν πάρεις άλλη θα έχεις άλλα προβλήματα. Πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπηηηηηη. Κάνω λάθος?

Με αυτά τα χρήματα αν πάρεις άλλη θα έχεις άλλα προβλήματα. Πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπηηηηηη. Κάνω λάθος?
να σου πω την μαυρη αληθεια οντως για τα χρηματα που ηθελα να διαθεσω ηταν οτι καλυτερο.τωρα σκευτομαι για την hitachi 8600 η οποια ειναι ιδια με την 9700 αν εξαιρεσουμε τον dvb-t και την τηλεχειριζομενη βαση.(η 8600 ειναι στα ιδια χρηματα με την panasonic αλλα εχει panel 1024*1080.To θεμα ειναι οτι δεν την εχω δει ακομα!)
μια και το ανεφερες κατσε να ριξω μια ματια σε κανενα thread να δω μπας και η hitachi εχει φιδια!

Αντί να δώσεις 2000 Plus για καλή Plasma/LCD χτύπα την Panasonic για τηλεόραση (γιατί δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερη εκτός από CRT - έγινα και ειδικός αν το προσέξατε :grandpa: ) και πάρε ένα προβολέα με 1200 ευρώ να βλέπεις τις ταινίες σου χωρίς φίδια.

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά με τα τόσα που έχω διαβάσει. Όλες έχουν κάποιο πρόβλημα! Φοβερή η κατάσταση κι εμείς τα χώνουμε τα φράγκα μας στις εταιρίες για να τρέχουμε μετά. :ernaehrung004:

Αντί να δώσεις 2000 Plus για καλή Plasma/LCD χτύπα την Panasonic για τηλεόραση (γιατί δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερη εκτός από CRT - έγινα και ειδικός αν το προσέξατε :grandpa: ) και πάρε ένα προβολέα με 1200 ευρώ να βλέπεις τις ταινίες σου χωρίς φίδια.

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά με τα τόσα που έχω διαβάσει. Όλες έχουν κάποιο πρόβλημα! Φοβερή η κατάσταση κι εμείς τα χώνουμε τα φράγκα μας στις εταιρίες για να τρέχουμε μετά. :ernaehrung004:

σε εμενα το λες? εχω βρε προβολεα...την panasonic θα την επερνα να αντικαταστησει την 41 back-projection sony που εχω και ειναι στα τελευταια της.Μονο tv με ενδιαφερει απο την τηλεοραση αλλα κανεις δε μου εγκυαται οτι η κατασταση της panasonic δε θα επιδεινωθει ακομα και σε τηλεοπτικο σημα.

(δε με προσεχεις Νεκταριε!!!)(ουτε την υπογραφη μου προσεξες!)

Last edited:

Στο τηλεοπτικό σήμα δεν έχω δει κάτι ακόμα. Και έχω δει αρκετά. Μην ρισκάρεις πάντως. Έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει λόγος.-bye-

Στο τηλεοπτικό σήμα δεν έχω δει κάτι ακόμα. Και έχω δει αρκετά. Μην ρισκάρεις πάντως. Έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει λόγος.-bye-

Ο παλιος ειναι αλλιως Νεκταριε! παω για ξαπλα.....αρκετα ειπαμε σημερα!
Και χρονια μου πολλα για αυριο! Θανο με λενε.(μαλον δε θα μπω net αυριο)

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Μόλις δοκίμασα εκείνο το image file που βρήκα κάπου στο νετ, το οποίο δείχνει αν έχει ροζ φίδια η τηλεόρασή σου.
Και υποτίθεται ότι είναι για τη δουλειά αυτή.

Το πρόβλημα είναι ανεπαίσθητο, ούτε που το καταλαβαίνεις...

Άντε βγάλε συμπέρασμα...

Θάνο, χρόνια πολλά!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ο παλιος ειναι αλλιως Νεκταριε! παω για ξαπλα.....αρκετα ειπαμε σημερα!
Και χρονια μου πολλα για αυριο! Θανο με λενε.(μαλον δε θα μπω net αυριο)

χρονια πολλα ΘΑΝΑΣΗ....πολυχρονος και οτι επιθυμεις......και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΔΙΑ:devil-smiley-029:

Εγώ μετά τα φίδια που είδα δεν μπορώ να απολαύσω την τηλεόραση στο τηλεοπτικό σήμα. Οτι μωβ δω νομίζω ότι είναι φίδι. Οπότε θα κάνω προσπάθεια να αλλάξω μοντέλο αν δεν δώσουν εγγυημένη λύση.