Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

μετικά ευρώ είναι 1300 με 2000????

ΓΙα μερικούς 700 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο.

Αλλά ας μη λέμε αερολογίες αν δεν έχουμε προσωπική άποψη επι του θέματος.

Ακριβώς να μην λέμε αερολογίες ! Αλλιώς να μην ανοίγετε και θέμα για προβλήματα στις τηλεοράσεις σας..
Και μην αντιδράτε σαν εργατοπατέρας :grandpa: γιατί αυτοί που έχουν μηνιάτικο 700 ευρώ ΔΕΝ παίρνουν πλάσμα ούτε των 1300 ούτε των 2000 ευρώ (πόσο μάλλον Maggie Nirvana..):ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Ακριβώς να μην λέμε αερολογίες ! Αλλιώς να μην ανοίγετε και θέμα για προβλήματα στις τηλεοράσεις σας..
Και μην αντιδράτε σαν εργατοπατέρας :grandpa: γιατί αυτοί που έχουν μηνιάτικο 700 ευρώ ΔΕΝ παίρνουν πλάσμα ούτε των 1300 ούτε των 2000 ευρώ (πόσο μάλλον Maggie Nirvana..):ernaehrung004:

εντελως ατοπο και αστοχο.δηλαδη αυτος που παιρνει 700 μισθο δεν εχει το δικαιωμα να επιλεξει μια τηλεοραση το 1300 η 2000 ευρο και συγχρονως να απαιτει μια με αυτα τα λεφτα μια αξιοπρεπης εικονα χωρις προβληματα?μην τρελαθουμε....!!εαν κανει τα κουμαντα του και μπορει θα παει να παρει και των 4000...!!!ετσι οπως το αναφερεις ειναι σαν να λες οτι 400.000 δρχ τηλεοραση ειναι λογικο να εχει προβληματα και οποιος δεν τα εχει ας μην παει να παρει καθολου!!εδω με 700 μισθο παιρνουν αμαξια των 20000 ευρο σε 456000 δοσεις!!!εχουμε χασει εντελως την αξια των χρηματων μου φαινεται!!!

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Φιλε Αντωνη δε νομιζω οτι καποιοι αγορασαν τη συγκεκριμενη τηλεοραση γνοριζοντας οτι θα δουν φιδακια...και να ειχαν "ακουσει" οτι κατι τετοιο μπορει να συμβαινει σε καποιες τηλεορασεις,φανταζομαι,πιστεψαν οτι το φαινομενο ειναι σπανιοτατο και δε θα συμβει στη δικη τους.

Φιλε Δημητρη Ιωαννου,νομιζω πως μια και εχεις σχεδον 1000 post στο συγκεκριμενο site θα επρεπε να εισαι λιγοτερο ειρωνικος και δε καταλαβα καθολου το πνευμα αντιπαραθεσης που δημιουργησες.

Ακομα και 1 ευρο να δοσει καποιος καταναλωτης,εχει καθε δικαιωμα να αντιδρασει σε περιπτωση που το προιον που αγορασε ειναι ελλατωματικο.

Φιλικα Θανος

Last edited:

Εντάξει, μην αγχώνεστε.

Ο Δημήτρης έχει μια φυσική ροή αντιπαράθεσης όπου γράφω, είναι θέμα χημείας, μη χαλάμε και το θέμα.

Εδώ ο άλλος καθάρισε τη Σκάρλετ επειδή ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί της...

Εγώ ούτε τέτοιο στήθος έχω, ούτε τέτοιο πωπό.

Δατς λάηφ...

Βρε Στεργιε μύγα στο σπαθί σου δεν σηκώνεις..Ακου χημεία αντιπαράθεσης.
Οκ ,το χιούμορ μου είναι λίγο "βλαμμένο" αλλά σε καμμια περίπτωση δεν αντιπαρατείθεμαι μαζί σου.Ισα ισα.:ernaehrung004:
Και οι υπόλοιποι κακώς μου την πέσατε.Διαβάζω τις ταλαιπωρίες σας εδώ και καιρό και συμπάσχω.
Το αν το σχόλιό μου το εκλάβατε ως ειρωνικό δεν φταίω εγώ..
Στην τελική λέμε το ίδιο πράμα.
Οτι ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ δεν το χαρίζουμε σε κανέναν και το διεκδικούμε σαν καταναλωτές.

Ελπίζω να μην στενοχώρησα επιπλέον κανέναν.
Καλες θεάσεις και καλή συνέχεια..:music-smiley-005:

Για σου Νασο!! Δεν μπορω να καταλαβω κατι. Εγραφα τωρα μια απαντηση στο θεμα και δεν βλεπω που μου την εστειλε. Εχεις τιποτα υπ οψιν? Και εγραφα μια ωρα ρε μαμοτο!!!

Καλημέρα παίδες -bye-

Το ΣΚ ήταν θα έλεγα ευεργετικό στο να ξεχάσω λίγο τα φίδια. Περνάω και από μια Ηλεκτρονική και χαζεύω τις τηλεοράσεις και βλέπω και την hitachi. Ωχ λεω. Αυτήν έπρεπε να πάρω. Την πάτησα λεω από μέσα μου. Και πέφτω τυχαία στο παρακάτω thread http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=433022

Μάλλον πρέπει να δώσω τα 8,000 που κάνει αυτή η pioneer η super που έχει βγει για να μην έχω κανένα πρόβλημα :flipout:

Last edited:

Δημήτρη μου παρδών, αλλά αυτή η τιβί έχει γίνει σήριαλ.

Θέλαμε 42άρα φτηνή και με καλή εικόνα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανασόνικ.

Η επόμενη υποψήφια θα ήταν η Hitachi 9700, αλλά όπως διαβάζω στο λινκ που έβαλε ο φίλος νέκταρ και αυτή δεν είναι τέλεια και κάνει και 2χιλιαρο.

Εγώ πάντως είδα χθες το match point κι έχω πάθει πλάκα...
Ούτε ένα ροζ στιγμιότυπο...

Χμμμμμμ......η μια καμενα pixel,η αλλη αχνες καθετες γραμμες,η παρααλη φιδια,η αλλη χαλια εικονα σε τηλεοπτικο σημα....κτλπ
Μηπως τελικα πρεπει να παμε εδω? -----> : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6335
(εγω παντως θα παω να τη δω)

Δημήτρη μου παρδών, αλλά αυτή η τιβί έχει γίνει σήριαλ.

Θέλαμε 42άρα φτηνή και με καλή εικόνα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανασόνικ.

Η επόμενη υποψήφια θα ήταν η Hitachi 9700, αλλά όπως διαβάζω στο λινκ που έβαλε ο φίλος νέκταρ και αυτή δεν είναι τέλεια και κάνει και 2χιλιαρο.

Εγώ πάντως είδα χθες το match point κι έχω πάθει πλάκα...
Ούτε ένα ροζ στιγμιότυπο...

δεν εχεις και αδικο...το παραχεσαμε το θεμα.....!!!

Δημήτρη για πάρτους κανένα τηλ. να δούμε τι γίνεται.

Εμένα την πήραν την Παρασκευή και λεω αργότερα να τους ρίξω ένα τηλ. να δω πότε θα την δουν.

Δημήτρη για πάρτους κανένα τηλ. να δούμε τι γίνεται.

Εμένα την πήραν την Παρασκευή και λεω αργότερα να τους ρίξω ένα τηλ. να δω πότε θα την δουν.
τους δοσατε και τα εργα με τις σκηνες που εμφανιζεται το φαινομενο?

Ναι. Τους έχω στείλει Mail και με screenshots.

Aν δεν εχουν τις επιμαχες σκηνες επιτοπου να τις τσεκαρουν πολυ φοβαμαι οτι θα πουν πως με βαση τα δικα τους "test" μια χαρα διχνει η tv.
Ενοειται μακαρι να μη γινει ετσι...

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο και είναι και η δική μου ανησυχία. Τους είπα να έρθουν σπίτι να δουν το πρόβλημα αλλά μου είπαν ότι δεν θα μπορούν να γράψουν τεχνική αναφορά έτσι. Επίσης τους είπα ότι αν δεν δουν τις συγκεκριμένες ταινίες θα νομίζουν ότι είναι εντάξει η τηλεόραση. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας.

Και μερικά άσχημα νέα έτσι για να μην ελπίζουμε και πολλά....

Αυτός που γράφει το παρακάτω μήνυμα είναι ο Γιαπωνέζος που του την φτιάξανε. Ωραίο φτιάξιμο έγινε από ότι βλέπω...:dead:

Originally Posted by lgans316
Guys,

Watched the Hi-Quality DIVX version of the below movies and found purple snakes / tinges in few scenes.

1. Superman Returns
2. Mr and Mrs. Smith
3. Panic Room
4. Flight Plan - Even the trailer of the movie exhibited purple tinges.

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο και είναι και η δική μου ανησυχία. Τους είπα να έρθουν σπίτι να δουν το πρόβλημα αλλά μου είπαν ότι δεν θα μπορούν να γράψουν τεχνική αναφορά έτσι. Επίσης τους είπα ότι αν δεν δουν τις συγκεκριμένες ταινίες θα νομίζουν ότι είναι εντάξει η τηλεόραση. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας.

Και μερικά άσχημα νέα έτσι για να μην ελπίζουμε και πολλά....

Αυτός που γράφει το παρακάτω μήνυμα είναι ο Γιαπωνέζος που του την φτιάξανε. Ωραίο φτιάξιμο έγινε από ότι βλέπω...:dead:

μια χαρα.......

εχω στειλει και dvd πακετο.ειμαι stand by....εαν δεν δουν κατι που βλεπω εγω θα παρουν τηλεφωνο..

Ρε τον Γιαπωνέζο. Μας κοψοχόλιασε τσάμπα κι άδικα.

Sorry guys for my misleading post.

I watched the Hi-Quality DIVX version of the below movies (IN MY FRIENDS LAPTOP) and found purple snakes / tinges in few scenes.

1. Superman Returns
2. Mr and Mrs. Smith
3. Panic Room
4. Flight Plan - Even the trailer of the movie exhibited purple tinges

However I am yet to watch these movies in my Panny.
Aforementioned I have my personal preference of DVDs to check for the Purple Snakes and all of them rocks.
So far so good.

Thanks jverdoes !!!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ρε τον Γιαπωνέζο. Μας κοψοχόλιασε τσάμπα κι άδικα.

Νεκταριε...μας εχει τρελανει με τον μπρους-λη!!!!μια ετσι μια αλλιως μας τα λεει και εχουμε χασει εντελως την μπαλα(περισσοτερο απο πριν δηλαδη!!)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Νεκταριε...μας εχει τρελανει με τον μπρους-λη!!!!μια ετσι μια αλλιως μας τα λεει και εχουμε χασει εντελως την μπαλα(περισσοτερο απο πριν δηλαδη!!)

Ε τι να κάνω? Όταν γράφει ο λακαμάς τέτοια πράγματα να μην τα γράψω? Είναι ο μοναδικός που έχει το καινούριο board στην τηλεορασή του.