Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ε τι να κάνω? Όταν γράφει ο λακαμάς τέτοια πράγματα να μην τα γράψω? Είναι ο μοναδικός που έχει το καινούριο board στην τηλεορασή του.

ρε μηπως το εχει πειραξει το πολυ ρυζι και βλεπει οτι θελει?

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Μάγκες έχω νέα από το service.

Καταρχήν είχα κάνει ένα τηλέφωνο το πρωί να ρωτήσω τι γίνεται (την τηλεόραση την είχαν πάρει την Παρασκευή). Μου είπαν να καλέσω 3-5 για να μιλήσω με τεχνικό. Τελικά με πήραν αυτοί πριν 10 λεπτά (μου άρεσε αυτό).

Μιλάω λοιπόν με τον τεχνικό... Μου λεει τι πρόβλημα έχει η τηλεόραση? Του λεω έχω στείλει Mail.... Το βρίσκει.... Μου λεει μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί εγώ πρόβλημα δεν βλέπω? Του λεω ευχαρίστως...

Του εξηγώ λοιπόν όλη την κατάσταση (με αναφορές σε Ευρώπη και Ιαπωνία) και για να μην πολυλογώ του λεω ότι η λύση υπάρχει αλλά δεν την έχετε στα χέρια σας! Είναι αλλαγή του D-board με κατάλληλο firmware. Οπότε του λεω ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν και να μην προσπαθούν να ανακαλύψουν τον τροχό αφού τον έχει ανακαλύψει άλλος!!!
Αντί να μου πει μα μου, μου έκανε εντύπωση ότι δέχθηκε αυτό που του είπα (προφανώς το ήξερε το πρόβλημα από τον φίλο Δημήτρη - είπε βέβαια θα το ψάξει κι αυτός με βάσει το mail που του έχω στείλει και τηλεφωνώντας στην Panasonic) και μου είπε ότι εφόσον πρόκειται για τέτοια περίπτωση και το πράγμα μπορεί να αργήσει λίγο (το πόσο δεν μπορεί να το ξέρει) μου πρότεινε να μου επιστραφεί η τηλεόραση μέχρι να έχουν το υλικό στα χέρια τους για να το φτιάξουν.
Εγώ με τη σειρά μου ζήτησα να βεβαιωθεί ότι θα προχωρήσουν έτσι (είπε θα μιλήσει με τον διευθυντή του) και κατόπιν να μου επιστραφεί τη τηλεόραση.
Οπότε περιμένω επιβεβαίωση.

Επίσης τον ρώτησα για περίπτωση επιστροφής και μου είπε ότι είναι θέμα του μαγαζιού. Δική τους ευθύνη (οπότε και της Panasonic) είναι να φτιαχτεί η συσκευή και εφόσον δεν φτιάχτεται τότε γίνεται συζήτηση για αλλαγή. Δεν έχει σημασία που την έχω 15 μέρες. Η αλήθεια είναι ότι στις 8 πρώτες μέρες θα μπορούσα να την γυρίσω χωρίς καν να πω τον λόγο (διάβασα τον νόμο) αλλά για κακή μου τύχη ανακάλυψα το πρόβλημα την 12η μέρα.

Τέλος πάντων. Εκείνο που βλέπω πλέον σαν μονόδρομο είναι η επισκευή της τηλεόρασης με αλλαγή του D-board όπως θα το στείλουν οι Γιαπωνέζοι. Αλλά όπως είπα περιμένω επιβεβαίωση ότι έτσι θα γίνει. Νομίζω ότι δεν είναι άσχημα τα νέα καθώς πραγματικά ότι και να κοιτάω στην αγορά πάλι στην Panasonic καταλήγω (χωρίς τα φίδια!).

Άντε να δούμε.

Υ.Γ. Δημήτρη εμένα την τηλεόραση την κοίταξαν άμεσα. Εσένα τίποτα ακόμα? Μήπως είναι τώρα ευκαιρία να χτυπήσεις ένα τηλέφωνο? Αν θες χρησιμοποίησε και το ονομά μου. Δεν έχω πρόβλημα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

μιλησα πριν κανα 2ωρο και δεν την ειχαν κοιταξει ακομα λογω φορτου εργασιας.εχω ξεπερασει το αρχικο σοκ και περιμενω υπομονετικα......ασε που εχω πηξει στην δουλεια!!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

μιλησα πριν κανα 2ωρο και δεν την ειχαν κοιταξει ακομα λογω φορτου εργασιας.εχω ξεπερασει το αρχικο σοκ και περιμενω υπομονετικα......ασε που εχω πηξει στην δουλεια!!

Επιμένω ότι πρέπει να τους πεις τι παίζεται και να μην ψάξουν να βρουν λύση! Δεν πρόκειται να την φτιάξουν μόνοι τους και θα σε ταλαιπωρήσουν τσάμπα!

don`t worry...τα εχω αναφερεο ΟΛΑ!!απλα δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις και τα κανω κουλουβαχατα!!!

Σε όλη την Ευρώπη περιμένουν τα νέα boards για να τα βάλουν σε αυτούς που έχουν αναφέρει το πρόβλημα. Μάλιστα κάποιος μίλησε με ένα γνωστό από το service και του είπε ότι έχει δει 2 τηλεοράσεις πλάι πλάι (μία με τον νέο board και μία με το παλιό) και του είπε ότι η εικόνα στο νέο board είναι εκπληκτική και πολύ καλύτερη από το παλιό :Banane0:

Οπότε πάμε για νέο board. Αρκεί να μας το βάλουν κι εμάς κάποτε.

Ρε Δημήτρη! Μόνο εμείς έχουμε πρόβλημα? :slapface:

τελικα φιλε Νεκταριε μου φαινεται οτι οντως ειμαστε μαλλον οι 2 μοναδικοι ελληνες που εχουμε προβλημα.μακαρι να μην αυξηθουμε...!!!!!

τελικα φιλε Νεκταριε μου φαινεται οτι οντως ειμαστε μαλλον οι 2 μοναδικοι ελληνες που εχουμε προβλημα.μακαρι να μην αυξηθουμε...!!!!!

Εγώ δεν το πιστεύω ρε Δημήτρη. Και ο Στέργιος είδε φίδια στον Superman. Το θέμα είναι πόσο την ψάχνει ο καθένας. Θα τους έκατσε κανά δυο φορές και θα είπαν ότι φταίει κάτι άλλο αφού στα άλλα είναι ΟΚ. Γι αυτό και δεν βγάζει επίσημη ανακοίνωση η Panasonic. Όποιος το ζητήσει θα πάρει το fix. Γιατί να το κάνει για όσους δεν το ζητήσουν? Χαζοί είναι? Σε λίγο θα τα αποσύρουν και τα μοντέλα για τη νέα σειρά.

Κι εγώ έχω πρόβλημα, αλλά δεν την έχω στείλει στο service. Μη μείνω και χωρίς τιβί περιμένοντας την πλακέτα...

Στέργιο θα μου επιτρέψεις να σου πω τη γνώμη μου? Πιστεύω ότι πρέπει να την στείλεις ή τουλάχιστον να πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις την πλακέτα και να σου υποσχεθούν ότι θα την πάρεις. Αν δεν την ζητήσεις δεν θα την παραγγείλουν! Εμένα όπως θα διάβασες παραπάνω μου είπαν να μου την στείλουν σπίτι μέχρι να πάρουν την πλακέτα για να μην είμαι χωρίς τηλεόραση και όταν έρθει να μου την βάλουν. Αλλά επειδή όλα αυτά τα άκουσα από το στόμα τεχνικού του ζήτησα να βεβαιωθεί ότι έτσι θα γίνει και να μου το εγγυηθεί. Όταν έχω νεα να είστε σίγουροι ότι θα γράψω. Και αν είναι καλά, καλό θα ήταν να βάλετε μπρος για την πλακέτα.

δεν ξερω ρε παιδια...οτι ειναι να γινει ας γινει...βαρεθηκα!παντως δεν μου κανει εντυπωση που καταφερα να εχω μια τηλ. με καποια "αδυναμια"...εχω μια ταση γκατεμιας με αρκετα καλο ιστορικο!!πριν θυμηθηκα περιπτωση playstation το 1996.ειχαμε παει τοτε για "τσιπαρισμα" πανω απο δεκα κονσολες.ε....ποιανου τα επαιξε μετα απο μια εβδομαδα??η διιικιιιαααα μουουου....!!!των υπολοιπων...μια χαρα...

Είναι λίγο δύσκολο να στείλω την τηλεόραση γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη.
Και επειδή έχω δει πως συμπεριφέρονται στα δέματα τα πρακτορεία μεταφορών...

Δεν το αφήνω το θέμα όπως και να'χει.

δεν ξερω ρε παιδια...οτι ειναι να γινει ας γινει...βαρεθηκα!παντως δεν μου κανει εντυπωση που καταφερα να εχω μια τηλ. με καποια "αδυναμια"...εχω μια ταση γκατεμιας με αρκετα καλο ιστορικο!!πριν θυμηθηκα περιπτωση playstation το 1996.ειχαμε παει τοτε για "τσιπαρισμα" πανω απο δεκα κονσολες.ε....ποιανου τα επαιξε μετα απο μια εβδομαδα??η διιικιιιαααα μουουου....!!!των υπολοιπων...μια χαρα...

Δεν θέλω απογοητεύσεις! Η τηλεόραση είναι μια χαρά και θα γίνει σούπερ σε λίγο καιρό.

Υ.Γ. Αυτά με τις γκαντεμιές τα γράφουν πιο νωρίς. Τώρα που πήγαμε και την πήραμε το λες? :Banane0: :ernaehrung004:

Είναι λίγο δύσκολο να στείλω την τηλεόραση γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη.
Και επειδή έχω δει πως συμπεριφέρονται στα δέματα τα πρακτορεία μεταφορών...

Δεν το αφήνω το θέμα όπως και να'χει.

Στέργιο αφού θέλεις να περιμένεις, μόλις μας τις φτιάξουν με το καλό θα σου δώσω και το όνομα μου να απαιτήσεις και συ αλλαγή.

Έχεις δει πουθενά αλλού φίδια εκτός από τις επίμαχες ταινίες? Την έχεις δουλέψει την τηλεόραση καθόλου?

Δεν θέλω απογοητεύσεις! Η τηλεόραση είναι μια χαρά και θα γίνει σούπερ σε λίγο καιρό.

Υ.Γ. Αυτά με τις γκαντεμιές τα γράφουν πιο νωρίς. Τώρα που πήγαμε και την πήραμε το λες? :Banane0: :ernaehrung004:

ενταξει...ειπαμε,χαλαρα,τηλεοραση ειναι...οσο αναφορα την γκαντεμια,αυτο ηταν ενα μικρο περιστατικο!!!εχω να σου πωωωω.....!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στέργιο αφού θέλεις να περιμένεις, μόλις μας τις φτιάξουν με το καλό θα σου δώσω και το όνομα μου να απαιτήσεις και συ αλλαγή.

Έχεις δει πουθενά αλλού φίδια εκτός από τις επίμαχες ταινίες? Την έχεις δουλέψει την τηλεόραση καθόλου?

Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα (και σε δορυφορικό) δεν έχω διαπιστώσει το παραμικρό.
Ολόκληρη ταινία μόνο το match point κατάφερα και είδα χθες. Κανένα πρόβλημα. Απόλαυσα τη Σκάρλετ στο 100%

Έβαλα και στο playstation παιχνίδι και χάζεψα...

περιμένω το DVI σε HDMI να το συνδέσω και στο pc να δω τι γίνεται...

Αναμένουμε νέα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα (και σε δορυφορικό) δεν έχω διαπιστώσει το παραμικρό.
Ολόκληρη ταινία μόνο το match point κατάφερα και είδα χθες. Κανένα πρόβλημα. Απόλαυσα τη Σκάρλετ στο 100%

Έβαλα και στο playstation παιχνίδι και χάζεψα...

περιμένω το DVI σε HDMI να το συνδέσω και στο pc να δω τι γίνεται...

Αναμένουμε νέα!

σε τηλεοπτικο δεν προκειται να δεις Στεργιο.σε δορυφορικο ισως.ειναι νομιζω προβλημα που παρουσιαζεται γενικοτερα σε συμπιεση MPEG.

αν λενε οτι με το καινουργιο μποαρτ περασμενο δειχνει ακομα καλυτερα ......

μετα μαλον τυχερακιδες ειστε μου φαινεται ......

αρκει να σας το βαλουν !! αλλα πρεπει να επιμενετε για το καινουργιο !!
Στεργιο πρεπει να το κανεις απο τωρα κουμαντο αν εχεις παρατηρησει χειρετερεψη ..

Λοιπόν μίλησα πάλι με το service.

Περιμένει ο τεχνικός έγκριση για την παραγγελία ενός μηχανήματος για να μπορούν να περνάνε νέο software στην τηλεόραση (γιατί δεν το έχουν καθώς τώρα πήραν το service!)
Με διαβεβαίωσε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και θα φτιαχτεί η τηλεόραση. Μου ξαναπρότεινε να την πάρω σπίτι άμα θέλω μέχρι να έχουν την λύση. Μήπως όμως είναι καλύτερα να την αφήσω εκεί?

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Λοιπόν μίλησα πάλι με το service.

Περιμένει ο τεχνικός έγκριση για την παραγγελία ενός μηχανήματος για να μπορούν να περνάνε νέο software στην τηλεόραση (γιατί δεν το έχουν καθώς τώρα πήραν το service!)
Με διαβεβαίωσε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και θα φτιαχτεί η τηλεόραση. Μου ξαναπρότεινε να την πάρω σπίτι άμα θέλω μέχρι να έχουν την λύση. Μήπως όμως είναι καλύτερα να την αφήσω εκεί?

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????

μαλλον αυριο θα παω απο εκει για να τους δειξω τι ακριβως λεω..θα εξαρτηθει απο το ποσο δουλεια θα εχει για να μπορεσω να την κοπανησω κανα 2ωρο