Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

εγω Στεργιο θα προτεινα να παρει μια επωνυμη για να εχει το κεφαλι του ησυχο.μιλαμε για 30 κιλα βαρος...

Μπαααα. Αν δεις τη δικιά μου θα καταλάβεις τι εννοώ.
Όχι 30, 300 σηκώνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Μπαααα. Αν δεις τη δικιά μου θα καταλάβεις τι εννοώ.
Όχι 30, 300 σηκώνει.

παω πασο....εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω τοιχο για να την κρεμασω.εαν ομως χρειαστει στο μελλον θα παω σε κατι επωνυμο...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

παω πασο....εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω τοιχο για να την κρεμασω.εαν ομως χρειαστει στο μελλον θα παω σε κατι επωνυμο...:grandpa:

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν, αλλά όταν είδα τη Vogels να πουλάει 3 λαμάκια 120+ ευρώ...ε, ψιλοσπάστηκα... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν, αλλά όταν είδα τη Vogels να πουλάει 3 λαμάκια 120+ ευρώ...ε, ψιλοσπάστηκα... -bye-

δεν ειναι μονο η vogels-που για μενα ειναι κορυφη-που εχει "γερες βασεις" αλλα υπαρχουν και αλλες αξιοπιστες εταιριες.τωρα βεβαια εαν πας σε βαση με βραχιονα που θα βγαινει προς τα εξω η tv,να στριβει αριστερα-δεξια,πανω,κατω καληνυχτα....θα φτασεις την τιμη της tv...

εαν δεν θελεις πολλα "κολπα" να μια καλη περιπτωση:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=40633964&product=947210

και οχι μονο:BDGBGDB55:

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Παιδιά ευχαριστώ!!!
Πάω να τις πάρω... Η βάση υπάρχει ήδη, είναι για ένα φίλο (εγώ την έχω βάλει στο original τραπεζάκι της panasonic) και είναι τμήμα επίπλου (πολύ όμορφο)...
Πάμε για κατάστημα σιδερικών λοιπόν!
Ευχαριστώ και πάλι!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Nαι, εντάξει αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγώ κρέμασα το καμάρι μου με τη vogels και σας πληροφορώ δεν είναι καθόλου 3 λαμάκια. Είναι μια έξυπνη κατασκευή με όλα όσα χρειάζονται, στα χέρια σου, αναλυτικότατες οδηγίες όλες τις βιδες σχεδόν για κάθε τηλεόραση ξεχωριστά και άριστη ποιότητα κατασκευής. Εγώ πιστέυω αξίζει τα λεφτά της . (110 euro)

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Μπροστά στη δικιά μου βάση, της Vogels είναι όντως 3 λαμάκια.

Απλά εκμεταλεύονται τις καταστάσεις.

Σου λέει "2 χιλιάρικα για τηλεόρα έδωσε, θα τσιγκουνευτεί στα 110?"

Για τις βάσεις που επεκτείνονται, σπάνε, δίνουν κλίσεις οκ.

Αλλά για το απλό "Π" που πουλάνε οι περισσότεροι...ε, του φούστη.

Γεια σας και καλως σας βρηκα...Μολις τελειωσα το διαβασμα ολων των σελιδων (μου πηρε καπου 6 ωρες) μιας και η τηλεοραση ειναι εξαιρετικη.....
Τελος καλο λοιπον,ολα καλα....Α και οποιος θελει να την ξεφορτωθει,εμεις εδω ειμαστε(για να μην νομιζετε οτι θα ειστε μονο εσεις φιδολογοι)...

Από αυτούς που αγόρασαν τώρα τελευταία, τι νέα έχουμε?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Από αυτούς που αγόρασαν τώρα τελευταία, τι νέα έχουμε?
εγω παιδια την εχω 10 περιπου μερες για στρωσιμο ουτε κουβεντα παιζει απο το πρωι ωσ το βραδυ νον-στοπ μονο που εχω τις νορμαλ ρυθμισεις με ακομη χαμηλωμενη την αντιθεση-φωτεινότητα ειμαι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση τωρα εαν βγαλει κανενα γιακουμη αργοτερα θα δουμε παντως εγω την εχω μονο για τηλεοπτικο σημα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΦΙΔΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
ΤΩΡΑ ΜΕ ISO 9002 ΚΑΙ 2ΠΛΟ ΑΜΟΝΙΑΖΟΛ
ΝΕΚΤΑΡ ΣΕ ΕΦΑΓΑ.........ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ????-bye-

Καλημερα και χρονια πολλα.

Πριν απο μερικες μερες πηρα και εγω μια. Μεχρι στιγμης παιζω την περισσοτερη ωρα το break-in DVD με ρυθμισεις εικονας στο cinema. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως σε συνδεση με PC με καλωδιο DVI 2 HDMI και αναλυση 720p για καποιο λογο κοβει καποια pixels με οποιον player και αν χρησιμοποιησω. Συγκεκριμενα τοσα οσα ειναι ο pointer του mouse ο οποιος "χανεται" και καθετα και οριζοντια της οθονης. Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο? Της δινω σημα απο μια 6800 Ultra απο windows vista.. Καμια ιδεα?

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!
Καλως σας βρηκα με την ευκαιρια!
Θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε στην εξεις απορια μου!
Εαν σημερα ηθελα να αποκτησω μια τηλεωραση με το ανωτατο ποσο στα 1500,θα μου προτινατε να αγορασω το μοντελο για το οποιο συζητατε επι τοσο καιρο?η να εβλεπα κατι καινουργιο ,πιο νεο μοντελο,μηπως καμια LCD.????
βασικα,δεν βιαζομαι να κανω την αγορα,αλλα εφοσων το μοντελο ΤΗ-42PV60E θεωρειτε σαν νουμερο 1 στις προτιμησεις σας και η τιμη του ειναι σε παρα πολυ καλα επιπεδα,δεν βλεπω καποιον λογο να το καθυστερησω.
Οπωτε εαν μου πειτε οτι ΝΑΙ φιλε δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο σε αυτο το κοστος,τοτε θα την εχω αυριο!
Η καλυτερη τιμη που εχετε βρει ποια ειναι?
Ευχαριστω!

Αν είσαι έτοιμος να δεις κάποια στιγμή φίδια και να τρέχεις στα service τότε πάρτην. Διαφορετικά μην την πάρεις. Περίμενε να έρθει το καινούριο μοντέλο μήπως και δεν έχει φίδια.

Αν είσαι έτοιμος να δεις κάποια στιγμή φίδια και να τρέχεις στα service τότε πάρτην. Διαφορετικά μην την πάρεις. Περίμενε να έρθει το καινούριο μοντέλο μήπως και δεν έχει φίδια.
Ειμουν ενα παρα ενα κλικ ακομα για να κανω την online αγορα με 988 ευρωπουλα απο την electroptica!!!
Νιωθω σαν την στελλα την ωρα που ο φουντας της ελεγε στελλα φυγε κραταω μαχαιρι!!!!!
Δηλ το θεωρειτε δεδομενο οτι θα αποκτησω προβληματα?

Ειμουν ενα παρα ενα κλικ ακομα για να κανω την online αγορα με 988 ευρωπουλα απο την electroptica!!!
Νιωθω σαν την στελλα την ωρα που ο φουντας της ελεγε στελλα φυγε κραταω μαχαιρι!!!!!

Εγώ το θεωρώ δεδομένο. Τώρα αν δεν το προσέξεις ποτέ είναι άλλη ιστορία. Το θέμα αυτό το έχεις διαβάσει όλο? Έχεις δει φωτογραφίες που έχουμε ποστάρει? Πάντως με αλλαγή του dboard (όταν δεις το πρόβλημα) η τηλεόραση είναι σούπερ. Να είσαι έτοιμος όμως. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε! -bye-

ασε το κλαψιαρη τον Νεκταριο να λεει.......:damnyou:
πηγαινε χτυπα την γιατι σε αυτα τα λεφτα(θα την βρεις και λιγοτερα και οχι σε online καταστημα)δεν παιρνεις ουτε καλο 32αρι lcd....σε αυτο που λεει βεβαια εχει δικιο αλλα φροντισε να μην του δωσεις σημασια απο την αρχη...τα εχουμε ξαναπει αυτα:σε αυτην δεν θα σου αρεσουν τα φιδια,σε αλλη το μαυρο,σε αλλη το ασπρο και παει λεγοντας.......καλη αγορα!!

ασε το κλαψιαρη τον Νεκταριο να λεει.......:damnyou:
πηγαινε χτυπα την γιατι σε αυτα τα λεφτα(θα την βρεις και λιγοτερα και οχι σε online καταστημα)δεν παιρνεις ουτε καλο 32αρι lcd....σε αυτο που λεει βεβαια εχει δικιο αλλα φροντισε να μην του δωσεις σημασια απο την αρχη...τα εχουμε ξαναπει αυτα:σε αυτην δεν θα σου αρεσουν τα φιδια,σε αλλη το μαυρο,σε αλλη το ασπρο και παει λεγοντας.......καλη αγορα!!

Μην τον ακους τον Δημήτρη! Αυτός την πούλησε. Εμένα να ακούσεις! :grinning-smiley-043

Δεν θα βγαλουμε ακρη πιστευω.....
Ωραια να προτινω κατι αλλο??
Αν οχι αυτην ,μηπως εχετε να μου προτινετε καποια αλλη??
Τιποτα σε KASOΝΥ???
Με αναλογη ποιοτητα?μηπως να παρω lcd??
Mηπως να το αφησω για μετα το καλοκαιρι?
αλλα φοβαμαι μην χασω την ευκαιρια και η πανα πεταξει...

Μην τον ακους τον Δημήτρη! Αυτός την πούλησε. Εμένα να ακούσεις! :grinning-smiley-043

ενταξει ρε φιλε,εμενα "εκατσε" και πανω στην τρελα μου την εδωσα.τον προτρεπω ομως για την συγκεκριμενη tv γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι ολα ειναι μια ιδεα και μετα απο λιγο καιρο τα ξεχνας ολα και παρακολουθεις το περιεχομενο σαν να μην συμβαινει τιποτε...οποτε γιατι να ψαχνεσαι οταν με λιγοτερο απο 1000 ευρο παιρνεις μια αριστη τηλεοραση..??:grandpa:

Vezouvio για sony(σε παρακαλώ μην χρησιμοποιήσεις ξανά τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήσες) περίμενε λίγο για να δείς την καινούργια σειρά 100Hz KDL-32D3000 με περίπου 1300Ε