Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Την Panasonic άστην καλίτερα γιατί οπως διαβάζεις κάποια κομμάτια παρουσιάζουν πρόβλημα (colour banding). Και η δικιά μου που δεν έχει μέχρι στιγμής (1 βδομάδα δηλαδή!!!) είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα μου τα εμφανίσει.

Και μια σημαντική εξέλιξη μιας και για πρώτη φορά η Panasonic επίσημα παραδέχεται πως υπάρχει πρόβλημα. Αντιγράφω απ το AvForums :

"Someone posted a reply they got from Panasonic in Germany - see

http://www.hifi-forum.de/viewthread-149-1158-15.html

See the post by tigerman on 18 Dec 2006, 14:44

It basically said that Panasonic are aware of the issue, it affects nearly all 37" and 42" PV60E and H models (the predominant models in Germany - identical to the PX60 bar the Freeview tuner). One must assume that this reply is applicable to PX60 and PX600 models. They go on to say that even models delivered recently are affected. Exchange units will therefore no longer be offered to customers. Several faulty units have been sent to the factory in Japan for investigation where strenuous efforts are being made to track down this issue. At this stage Panasonic cannot speculate on whether a board replacement or service menu adjustment would fix this issue. Panasonic can confirm that all AV inputs and source material types are affected. Also, altering the user menu settings cannot eradicate the symptoms. Panasonic asks customers to be patient and is confident of a solution by Spring next year."

Μιλάει βέβαια για επίλυση του προβλήματος την Ανοιξη!
Εδώ είναι που λένε "ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι".

Στο μεταξύ εκεί αναφέρουν πως η sony πρόκειται να ανακαλέσει κομμάτια της σειρας "Χ", η Hitatchi 9700 έχει προβλήματα Flickering και οι Pioneer κάποια προβλήματα με burn in!!!
Βράσε ρύζι δηλαδή. Μας βρήκαν μερακλήδες και μας χορεύουν κανονικά.´Φαίνεται πως θέλουν πολλά καρβέλια ακόμη να φάνε μέχρι να μας παρουσιάσουν συσκευές "νέας" εσοδειάς χωρίς προβλήματα.
Ξέρω βέβαια τι θα πουν πολλοί φίλοι:
"η δικιά μου η sony η pioneer η Sharp δεν έχει κανένα πρόβλημα"
Και εγώ θα του απαντήσω :
1. Ισως δεν το έχεις ΑΚΟΜΗ (παράδειγμα η Panasonic) αλλά μπορει να εκδηλωθεί στο μέλλον
2. Δεν το έχεις δεί ΕΣΥ ενώ υπάρχει
3. (και καλίτερο για σένα) Δεν είναι ΟΛΑ τα κομμάτια προβληματικά και την γλύτωσες!!

1. Ισως δεν το έχεις ΑΚΟΜΗ (παράδειγμα η Panasonic) αλλά μπορει να εκδηλωθεί στο μέλλον
2. Δεν το έχεις δεί ΕΣΥ ενώ υπάρχει
3. (και καλίτερο για σένα) Δεν είναι ΟΛΑ τα κομμάτια προβληματικά και την γλύτωσες!!

Δεν ξερω τι απο τα τρια συμβαινει και να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει. Μαλλον οταν σου τυχαινει τηλεοραση χωρις προβλημα την σημερον ημερα ειναι σαν να πιανεις το Lotto.:music-smiley-005:

Ακριβώς! Μια χαρά το είπες. "Lotto".
Διαβάζω για τα διάφορα προβλήματα και έχω κουφαθεί!
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μοντέλο που να μην έχει παρουσιάσει προβληματικά κομμάτια.
Η γυναίκα μου έχει δικηο οταν μου έλεγε χτες "μη τα διαβάζεις ολα αυτά γιατί στο τέλος βλέπεις την συσκευή και όχι την ταινία".
Βλέπαμε χτες το "Κώδικα ΝταΒίντσι" και ολο το ματι μου έψαχνε μηπως βρεί τα ματζέντα φίδια. Δεν τα βρήκε.Αλλά ήταν σπαστικό.

Βλέπαμε χτες το "Κώδικα ΝταΒίντσι" και ολο το ματι μου έψαχνε μηπως βρεί τα ματζέντα φίδια. Δεν τα βρήκε.Αλλά ήταν σπαστικό.

Φιλε σου συστηνω να παψεις να ανησυχεις και να απολαυσεις την νεα τηλεοραση. Ετσι και αλλιως οτι ειναι να γινει θα γινει.-bye-

Eπιτέλους μερικά καλά νέα :
Ενας Γιαπωνέζος στο AvForums αναφέρει :
"Guys,

Reporting the below from the land of rising sun.

The service engineer promptly called today and mentioned that they have found the fix to this problem and will have to replace few parts in the TV with the improved parts. The good thing is the fix will be done at my residence itself without taking the TV back to the factory. The schedule date is JAN-7-2007"
Βέβαια εδώ στο Ellada ποιος ξέρει τι θα γίνει>
Εν πασει περιπτώσει πάντως είναι μια εξέλιξη και αυτό.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

σημερα επικοινωνησε το καταστημα που την αγορασα με intertech και του ειπαν να την παω εκει να την κοιταξουν.δεν ξερω τι να κανω και βλεπω μπερδεματα εαν ξεκινησουμε αυτην την διαδικασια!στην πρωτη επικοινωνια που ειχα πριν μια εβδομαδα και αφου του ειχα στειλει και screenshot ο τεχνικος συμφωνησε οτι οντως υπαρχει προβλημα και θα μου αλλαζε καποιο κυκλωμα.ο ανθρωπος βεβαια ευγενεστατος και προθυμος να βοηθησει,αλλα λεω αντε και να ειναι αυτο.......ρε γ......ο 20 ημερων tv ειναι-να της βαλουμε χερι και στο τελος να μην φτιαξουμε και το προβλημα?παιδια,οσοι εχετε το ιδιο προβλημα παρτε τηλ.intersys να καταλαβουν οτι το προβλημα ειναι αρκετα σοβαρο και οχι "περιργεια καποιου"!!ετσι νομιζω θα κανουμε κατι,γιατι οι τεχνικοι εκει φαινεται πραγματικα οτι ΔΕΝ γνωριζουν το προβλημα!

Φίλε dp88 δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή...αν δεν δουν την τηλεόραση, πως θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται???
έχει τύχει σε πολλούς από εμάς ν' αγοράζουν κάτι ολοκαίνουργιο και ν´αποδεικνύεται ελαττωματικό...κι αυτό είναι μέσα στο "παιχνίδι"....

Νασο δικιο εχεις,αλλα πιστευω ανα πασα στιγμη το προβλημα θα γινει γνωστο και σε αυτους ,οποτε θα ξερουν και με τι εχουν να κανουν.ασε που πρεπει να την παω εγω(δεν υπαρχει ανθρωπος να ερθει να της ριξει μια ματια!)και αυτο ειναι πολυ δυσκολο λογω ωραριου αλλα και μεταφορικου μεσου.ενταξει,η τηλεοραση παιζει και μαλιστα πολυ καλα, απλα να δουμε τελικα τι ειναι αυτο!ασε που το ποιο πιθανο ειναι να ανοιχτει η τηλεοραση(μονο με την σκεψη ξενερονω!!!!)ισως να αλλαχτει και κατι και τελικα να μην ειναι αυτο και....παει λεγοντας.εχω μιλησει 2 φορες με εναν τεχνικο και το παληκαρι μου ειπε οποτε θελω να την παω να την δουνε.κατσε γιατι απο οτι καταλαβα τωρα οργανονονται. ετσι και αλλιως 2 χρονια ειμαστε στην εγγυηση.ετσι λεω......

σε αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο...εγώ θα ξανάπερνα την PV60...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σαν κάτοχος κι εγώ της PV60 συμφωνώ με το Νάσο...

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ το πρόβλημα που αντιμετώπισες db88, απλά πιστεύω ότι ίσως υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τις TV οι οποίες πλέον καλούνται να κάνουν πολλά πράγματα πολύ καλά (σήματα SD, HD, DVD, διαφορετκές αναλύσεις και format) και απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά, σε διαφορετικά γούστα, σε διαφορετικούς χώρους με διαφορετικές ανάγκες.

Επειδή βλέπω ότι την "ψάχνεις", θα πρότεινα να κινηθείς προς λύση projector για τις ταινίες σου. Εκεί, ίσως, τα πράγματα να είναι λίγο πιο συγκεκριμένα και, ίσως πάλι, πιο απλά, σίγουρα πάντως πιο ελεγχόμενα. Ο χώρος είναι υποχρεωτικά σκοτεινός, οι ρυθμίσεις είναι αρκετά συγκεκριμένες (δεν έχουν να κάνουν με το τι εκπέμπει ο κάθε σταθμός και ο κάθε πικραμένος...) και τα σήματα συγκεκριμένα. Σκέψου το... και...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Xθες πήραμε μια panasonic PV60 για τον πεθερό μου.
Τα μάτια του έγιναν τετράγωνα.
Δε μπορεί να σταματήσει να τη χαζεύει!

Έχει ξαναδεί όλη του την ταινιοθήκη απο χθες το απόγευμα.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ και πουθενά καλύτερη τηλεόραση.

Πήγα για να πάρουμε για τον πεθερό μου και τελικά παρήγγειλα κι εγώ.

Από την επόμενη τρίτη που θα γυρίσω από ένα ταξιδάκι, αναμένετε μεγάλο πρήξιμο!

Νάσο, ετοιμάσου να σε πυροβολήσω με ερωτήσεις!

Καλή χρονιάααα

Xθες πήραμε μια panasonic PV60 για τον πεθερό μου.
Τα μάτια του έγιναν τετράγωνα.
Δε μπορεί να σταματήσει να τη χαζεύει!

Έχει ξαναδεί όλη του την ταινιοθήκη απο χθες το απόγευμα.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ και πουθενά καλύτερη τηλεόραση.

Πήγα για να πάρουμε για τον πεθερό μου και τελικά παρήγγειλα κι εγώ.

Από την επόμενη τρίτη που θα γυρίσω από ένα ταξιδάκι, αναμένετε μεγάλο πρήξιμο!

Νάσο, ετοιμάσου να σε πυροβολήσω με ερωτήσεις!

Καλή χρονιάααα

ΔΙΠΛΟμεγειες !!!!!!!!!!

την ειδα και εγω πριν λιγες μερες ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικονα για τοσα χρηματα .....