Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ok nektar,πλακα κανω.κανε οτι χρειαζεται με την ησυχια σου και βλεπουμε.τωρα αυτο με τις ρυθμισεις το εχουμε αναφερει παλι.για μενα ειναι εντελως παραλογο αναλογως με τις ρυθμισεις να εμφανιζεται η να εξαφανιζεται το φαινομενο.δηλαδη να ειμαι υποχρεομενος για να μην το βλεπω ,να χαλασω την εικονα που μου αρεσει!!εδω δεν τιθεται θεμα ποιοτητας εικονας αλλα ενος ενοχλητικου φαινομενου.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στεργιος....ακομα η αγορα?

Mε πάνε από μέρα σε μέρα.

Νομίζω ότι η intertech τα βρήκε λίγο σκούρα με τη ζήτηση...

Δε ψάχνω να την πάρω από άλλο μαγαζί γιατί εμπιστεύομαι αυτόν από τον οποίο την έχω παραγγείλει, οπότε και περιμένω...

-bye-

Last edited:

Να ρωτήσω κάτι? :chinscratch:

Έχω μπει στην διαδικασία στρωσίματος της πλάσμα (με χαμηλές ρυθμίσεις και σε zoom mode) και έχω συμπληρώσει μόλις 30 ώρες. Μέχρι τις 100 μου φαίνεται μαραθώνιος για να δω μια ταινία DVD κανονική! (με μαύρες μπάρες). Θέλω πάρα πολύ μέσα στο ΣΚ να δω 2-3 DVD να την ευχαριστηθώ! Θα το ρίσκαρα πολύ αν έκανα κάτι τέτοιο? Για πείτε καμιά συμβουλή εσείς οι παλιοί :grandpa: με τις πλάσμα.

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

εγω προσωπικα ΔΕΝ την εστρωσα!!!το μονο που κανω κατα διαστηματα(ανα 2 ημερες περιπου)της παιζω ενα λευκο για περιπου μιση ωριτσα.δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται και ισχυει η περιοδος στρωσιματος!σε παραπεμπω σε ενα απαντητικο mail που πηρα απο το hitech σε σχετικη ερωτηση πριν ενα μηνα περιπου:
Το πρώτο διάστημα χρήσης μιας τηλεόρασης plasma είναι κρίσιμο για την εμφάνιση τοu burn in και αυτό ισχύει και για την Panasonic. Ειδικά το λογότυπο του Mega το οποίο είναι λευκό και ιδιαίτερα φωτεινό. Ενεργοποιήστε όποιες λειτουργίες προστασίας διαθέτει η PV60 για αυτό το πρόβλημα και κυρίως μην παρακολουθείτε συνεχώς σε ένα mode προβολής. Κάντε συχνές εναλλαγές μεταξύ προβολής σε κάδρο 4:3, 16:9, Zoom, κλπ ώστε τα λογότυπα των καναλιών ή όποια σταθερά τμήματα της εικόνας να μην απεικονίζονται στο ίδιο σημείο του πάνελ. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε 100% λευκό για κάποια διαστήματα (1/2 ώρα κάθε 2 ημέρες). Αν η PV60 δεν έχει σήμα 100% λευκό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δισκάκι HT Set Up του HiTECH ή να συνδέσετε κάποιον υπολογιστή και να προβάλλετε μια ολόλευκη εικόνα που θα δημιουργήσετε με το Paint ή το Photoshop. Μετά από ένα εξάμηνο χρήσης η φωτεινότητα των φωσφόρων του πάνελ θα έχει σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο και μετά δεν θα έχετε πρόβλημα. Μέχρι τότε χρειάζεται λίγη προσοχή.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Να ρωτήσω κάτι? :chinscratch:

Έχω μπει στην διαδικασία στρωσίματος της πλάσμα (με χαμηλές ρυθμίσεις και σε zoom mode) και έχω συμπληρώσει μόλις 30 ώρες. Μέχρι τις 100 μου φαίνεται μαραθώνιος για να δω μια ταινία DVD κανονική! (με μαύρες μπάρες). Θέλω πάρα πολύ μέσα στο ΣΚ να δω 2-3 DVD να την ευχαριστηθώ! Θα το ρίσκαρα πολύ αν έκανα κάτι τέτοιο? Για πείτε καμιά συμβουλή εσείς οι παλιοί :grandpa: με τις πλάσμα.

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

νομίζω ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά!!!

δες τα dvd άφοβα!!!

Πάντως σε πρόσφατη βόλτα στο Φάληρο η εικόνα της σε τηλεοπτ. πρόγραμμα ηταν σαφώς πιό CRTική απο τις διπλανές LCD (αρρύθμιστες προφανώς).Σχεδόν μου άρεσε:)

Καλά νέα... Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα πρόβλημα στην τηλεόραση. Το ΣΚ θα την τεστάρω πιο καλά.

Guys,

Some good news.

Panasonic Japan has mentioned that they will come out with the fix by Monday and would meet me at my residence on Tuesday.

Nectar,την εχεις ακομα σε κατασταση στρωσιματος?δηλαδη χαμηλωμενα ολα?
ρωταω ρε φιλε συνεχεια γιατι προσπαθω να βρω μια ακρη.εαν ειναι δευτερα να φυγει για to service!

Ναι. Ακώμα την στρώνω. Την Κυριακή θα παίξει κανονικά, αν και δεν έχω το DVE για να την καλιμπράρω.

Θα σε συμβούλευα να μην την στείλεις στο service. Δεν θα κερδίσεις τίποτα αν δεν λύσουν το πρόβλημα από Japan. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά :ernaehrung004: