Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ωραιος ο Στεργιος.....μπραβο ρε παιδια.τουλαχιστον να ειναι μονο μια η σκαρτη και ας ειναι η δικια μου...δεν πειραζει θα την βρω την ακρη(εεεεε......ξανθοπουλε το παρακανες!!!!)ααααα.....ξεχασα οτι αλλος ενας- μετα απο ψαξιμο κιολας ρε γαμωτο-βεβαια ,ο φιλος mmastro!!!

Χάθηκα από το forum για λίγες μέρες λόγω δουλειάς.
Τα νέα μου - σε σχέση με το πρόβλημα - είναι ότι κατά ένα περίεργο λόγο εκτός από τις 2 ταινίες που είχα δει να μου εμφανίζει τα φιδάκια (δηλ. Panic Room, Superman) σε όποια άλλη ταινία που υποτίθεται έχει το πρόβλημα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!
Βέβαια να πω ότι η πρώτη φουρνιά DVD ελεγχθηκε στην αρχή. Μετά η τηλεόραση στρώθηκε με θρησκευτική ευλάβεια και με κατάλληλo DVD. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, απλά το αναφέρω...Α, επίσης ακόμη είμαι με το SCART γιατί δεν έχω πάρει το Player/Recorder που θέλω....
Οπότε για μένα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το συμβάν θεωρείται λήξαν!! Το έχω υπόψη, αν βγει κάτι συγκεκριμένο είμαι σίγουρος ότι θα το κυνηγήσω, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι τώρα ευχαριστιέμαι την τηλεόραση χωρίς purple snakes και τα τοιάυτα.....
Λέτε και εμάς να μας αντικαταστήσουν την τηλεόραση με μοντέλο 2007????
;) :smile: :smile: :smile: :smile:

Σήμερα το βράδυ σπίτι έχω προβολή το superman. Για να δούμε, γιατί μέχρι τώρα σε Panic Room και Matrix δεν είδα κάτι στις επίμαχες σκηνές (αν και ομολογώ ότι δεν τις είδα ολόκληρες τις ταινίες αλλά μόνο τις σκηνές).

Αν "περάσει" και το superman θα είμαι ΟΚ μέχρι να μην είμαι. Αυτό είναι τώρα το πρόβλημα. Μπήκαμε στην πρίζα ότι μπορεί κάποια στιγμή να εμφανιστεί γιατί δεν έχω δει πουθενά να λεει κάτι η Panasonic ότι αν δεν το έχεις στην αρχή δεν θα το έχεις και στη συνέχεια. Ώρες ώρες αμφισβητώ την επιλογή μου αλλά όταν κάθομαι να δω τηλεόραση το ξεχνάω γιατί μου αρέσει πολύ η εικόνα. Όταν όμως είμαι στο internet και διαβάζω με πιάνουν οι διάολοι πάλι! Μήπως να κόψω το internet? :chinscratch:

Εύχομαι να βρει άκρη ο φίλος μας ο dp88 γιατί εκτός του ότι θα χαρώ που θα λυθεί το πρόβλημά του θα φέρει και στους υπόλοιπους μια ανακούφιση καθώς θα μπορούμε να πατήσουμε κάπου αν συμβεί και σε μας.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στέργιο είναι ωραία να το αντιμετωπίζεις εκ του ασφαλούς.Εύχομαι μόνο να μη σου τύχει να δώ πόσο ψύχραιμος θα το παίζεις.
Η πολιτική αλλαγών/επιστροφών ισχύει μόνο εδώ στην ελλαδάρα μας.Γι αυτό και υπάρχει το ΙΝΚΑ ,για κάτι τέτοιους "εξυπνάκηδες" που το δίκιο το έχουν μόνο αυτοί που πουλάνε και όχι αυτός που πληρώνει..
Οσο για την αλλαγή είναι όντως στο χέρι του καταστηματάρχη.Οταν εγώ πέρυσι τραβιόμουν με το ελαττωματικό Pioneer 989i, αφού δεν βρίσκαν λύση στο service, μου το άλλαξε με καινούριο ο άνθρωπος που μου το είχε πουλήσει,Ο Μαρίνος ο Ντόκος ! Και τον είχα ευχαριστήσει δημόσια και τότε.
Αμα λοιπόν υπάρχει θέληση,όλα γίνονται.Αλλιώς υπάρχουν και πιο "ζόρικες" μέθοδοι.(αμα δουν τα ονόματά τους στα κανάλια θα σου πώ ,πώς αλλάζουν πολιτική..)
ΙΝΚΑ και πάλι ΙΝΚΑ..

Αγαπητέ μου, μου έχει τύχει πολλές φορές σε πληροφορώ (ευτυχώς όχι σε αυτή την περίπτωση).
Φυσικά και όταν υπάρχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα τα πράγματα είναι στάνταρ.
Πήρα ένα DVD, δε διαβάζει τα δισκάκια, το πάω πίσω και του το φέρνω στο κεφάλι αν μου κάνει το ζόρικο.

Εδώ μιλάμε για μια διαφορετική περίπτωση. Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά αλλά εμφανίζει κάποιες "επιπλοκές" σε συγκεκριμένα σημεία συγκεκριμένων ταινιών.
Όχι ότι μπορούν να κάνουν την πάπια οι μαγαζάτορες, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μη μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα. Και μη νομίζετε ότι δε συμβαίνει. Όταν από εκεί που πουλούσες ψυγεία και τοστιέρες αρχίζεις και πουλάς πλάσματα, lcd και hdmi σε DVI τότε το πιθανότερο είναι να μη μπορείς να αξιολογήσεις κάποιο πρόβλημα του αυτού είδους.
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι μαγαζάτορες από τους καταναλωτές που γνωρίζουν. Ακούγεται αστείο αλλά έτσι είναι. Οι περισσότεροι δε ξέρουν τι πουλάνε.

Πριν πάρω την πανασόνικ πήγα να τη δω στα ΜΜαρκτ. Απογοητεύτηκα γιατί είχε κάτι κλιπάκια και έδειχνε χάλια. Όταν την ψιλιάστηκα έψαξα να δω τη σύνδεση και ήταν...scart! και μάλλον non rgb scart! Δε ξέρουνε οι άνθρωποι...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην περίπτωση του dp88 συγχωρείται η άγνοια του καταστηματάρχη, δε συγχωρείται όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η έλλειψη διάθεσης για να βοηθήσει έναν πελάτη, πόσο μάλλον τόσο καλός όσο φαίνεται ότι είναι ο dp88.

Είμαι κι εγώ καταναλωτής, είμαι από τη "δικιά μας πλευρά" αγαπητέ Δημήτρη. Αλλά πολλές φορές η παρορμητική αντίδραση μας δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μάλλον το αντίθετο.

Όπως και να'χει, παρόλο που έχω μια πανασόνικ που από ότι βλέπω μέχρι τώρα παίζει πολύ καλά, με καίει το θέμα του dp88 και του κάθε συνανθρώπου μου που παθαίνει τέτοια ζημιά. Και ελπίζω για το καλύτερο.

Θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης αγαπητέ dp88.
Όπως έχει ήδη φανεί, αρκετοί ψάχνονται να αγοράσουν τη συγκεκριμένη τηλεόραση και νομίζω ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη η πληροφόρηση για την εξέλιξη της υπόθεσης!

DP88, ελπίζω για το καλύτερο.

Παραθέτω ένα στοιχείο που αναφέρει ο Γιαπωνέζος που του έφτιαξαν την τηλεόραση.

The Marketing person from Panasonic who visited my residence mentioned that a total of 1.6 or 16 million PX60/PX600 units (approx) has been sold in the U.S, Europe and Japan.

Αν κάτσει κανείς και μετρήσει πόσοι έχουν πρόβλημα παγκοσμίως βασιζόμενος στα διάφορα Posts στα ξένα sites, αμφιβάλω αν θα βγουν πάνω από 500 άτομα.

Σε ολόκληρη Ιαπωνία βρέθηκε ένας! Οι άλλοι δηλ. είναι στραβοί? Δεν μπορεί... Όλο και κάποιος θα το είχε δει και θα είχε παραπονεθεί.

Στην Ελλάδα που το κομμάτι πουλάει πολύ όπως έχω ακούσει, πάλι ένας βρέθηκε με επίσημη αναφορά στο service (dp88). Και πάλι δεν μπορεί να συμβαίνει και να το αγνοεί ο θεατής. Δεν μου φαίνεται λογικό για μια τέτοια τηλεόραση που κοστίζει 1,500. Δεν κοστίζει 100 ευρώ να πεις ότι πληρώνω παίρνω!

Λογικά λοιπόν μιλάμε για κάποια κομμάτια που κάτι πήγε στραβά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Μακάρι να είναι πάντως! Και είναι βλακεία της Panasonic που δεν παίρνει επίσημη θέση (αυτό λίγο με ανησυχεί για να πω την αλήθεια) γιατί υπάρχει κόσμος που περιμένει να δει τι θα γίνει για να την αγοράσει.

παιδια ειλικρινα χαιρομαι που ειστε οκ ολοι!!!!τουλαχιστον θα καμαρωνω στο service οτι η tv μου ειναι η μοναδικη που το κανει!!!!!!θα σας εχω ενημερους....

Αγαπητέ μου, μου έχει τύχει πολλές φορές σε πληροφορώ (ευτυχώς όχι σε αυτή την περίπτωση).
Φυσικά και όταν υπάρχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα τα πράγματα είναι στάνταρ.
Πήρα ένα DVD, δε διαβάζει τα δισκάκια, το πάω πίσω και του το φέρνω στο κεφάλι αν μου κάνει το ζόρικο.

Εδώ μιλάμε για μια διαφορετική περίπτωση. Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά αλλά εμφανίζει κάποιες "επιπλοκές" σε συγκεκριμένα σημεία συγκεκριμένων ταινιών.
Όχι ότι μπορούν να κάνουν την πάπια οι μαγαζάτορες, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μη μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα. Και μη νομίζετε ότι δε συμβαίνει. Όταν από εκεί που πουλούσες ψυγεία και τοστιέρες αρχίζεις και πουλάς πλάσματα, lcd και hdmi σε DVI τότε το πιθανότερο είναι να μη μπορείς να αξιολογήσεις κάποιο πρόβλημα του αυτού είδους.
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι μαγαζάτορες από τους καταναλωτές που γνωρίζουν. Ακούγεται αστείο αλλά έτσι είναι. Οι περισσότεροι δε ξέρουν τι πουλάνε.

Πριν πάρω την πανασόνικ πήγα να τη δω στα ΜΜαρκτ. Απογοητεύτηκα γιατί είχε κάτι κλιπάκια και έδειχνε χάλια. Όταν την ψιλιάστηκα έψαξα να δω τη σύνδεση και ήταν...scart! και μάλλον non rgb scart! Δε ξέρουνε οι άνθρωποι...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην περίπτωση του dp88 συγχωρείται η άγνοια του καταστηματάρχη, δε συγχωρείται όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η έλλειψη διάθεσης για να βοηθήσει έναν πελάτη, πόσο μάλλον τόσο καλός όσο φαίνεται ότι είναι ο dp88.

Είμαι κι εγώ καταναλωτής, είμαι από τη "δικιά μας πλευρά" αγαπητέ Δημήτρη. Αλλά πολλές φορές η παρορμητική αντίδραση μας δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μάλλον το αντίθετο.

Όπως και να'χει, παρόλο που έχω μια πανασόνικ που από ότι βλέπω μέχρι τώρα παίζει πολύ καλά, με καίει το θέμα του dp88 και του κάθε συνανθρώπου μου που παθαίνει τέτοια ζημιά. Και ελπίζω για το καλύτερο.

Θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης αγαπητέ dp88.
Όπως έχει ήδη φανεί, αρκετοί ψάχνονται να αγοράσουν τη συγκεκριμένη τηλεόραση και νομίζω ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη η πληροφόρηση για την εξέλιξη της υπόθεσης!

DP88, ελπίζω για το καλύτερο.

Στεργιο σε ευχαριστω και παλι οπως βεβαια και τον dion,mmastro,Νεκταριο(που τον πιεσα λιγακι):twoguns: αλλα και βεβαια ολα τα παιδια που βοηθανε με τον τροπο τους.(δεν νομιζω να αδικω καποιον,συγχωρεστε με εαν παρουσιαζεται ετσι-δεν εχω καμια τετοια προθεση)!!απο αυριο το πρωι ξεκιναμε και βλεπουμε ποσο συντομος αλλα προπαντος ποσο καλη καταληξη θα εχει....

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στεργιο σε ευχαριστω και παλι οπως βεβαια και τον dion,mmastro,Νεκταριο(που τον πιεσα λιγακι):twoguns: αλλα και βεβαια ολα τα παιδια που βοηθανε με τον τροπο τους.(δεν νομιζω να αδικω καποιον,συγχωρεστε με εαν παρουσιαζεται ετσι-δεν εχω καμια τετοια προθεση)!!απο αυριο το πρωι ξεκιναμε και βλεπουμε ποσο συντομος αλλα προπαντος ποσο καλη καταληξη θα εχει....

Δε σε βλεπω να κοιμασε απο σημερα και μεχρι την ημερα της παραλαβης!!!

Και για να κλεισω και εγω το θεμα με τον καταστηματαρχη,φυσικα και δε χρειαζονται "περιεργα" μετρα και ακυρωσεις παραγγελειων κτλπ.
Το ολο θεμα εγκειται στο ποσο καλοπροαιρετος και εξυπηρετικος θελει να ειναι ο καθε ιδιοκτητης και το καθε καταστημα.Υποχρεωση δεν ειχε καμια,ομως και ουτε θα "χρεονοταν" με το να ειναι περισσοτερο "φιλος" με τον πελατη.Απλα απεκτησε εναν προιν πελατη και ισως και να εχασε καποιους αλλους.

Παιδιά δυστυχώ ο Superman τα έβγαλε όλα στη φόρα!!!! :dead:

Πάρα πολλά φίδια σε πολλές σκηνές. Η τηλεόραση έχει πρόβλημα. Όποιος δεν την έχει αγοράσει να μην την αγοράσει! Προσωπικά έκανα μεγάλο λάθος ρισκάροντας. Να δω τώρα πως θα ξεμπλέξω. Η πρώτη σκέψη είναι επιστροφή και αγορά διαφορετικού μοντέλου? Μπορώ να το κάνω? Ξέρει κανείς?

Παιδιά δυστυχώ ο Superman τα έβγαλε όλα στη φόρα!!!! :dead:

Πάρα πολλά φίδια σε πολλές σκηνές. Η τηλεόραση έχει πρόβλημα. Όποιος δεν την έχει αγοράσει να μην την αγοράσει! Προσωπικά έκανα μεγάλο λάθος ρισκάροντας. Να δω τώρα πως θα ξεμπλέξω. Η πρώτη σκέψη είναι επιστροφή και αγορά διαφορετικού μοντέλου? Μπορώ να το κάνω? Ξέρει κανείς?

Αμαν!!!!! νεος γυρος!!!! (πριν μια εβδομαδα την περιμενα σπιτι και τελικα παγωσα την αγορα της λιγο πριν φυγει απο το καταστημα.Αν και ταινιες δε θα εβλεπα μια και προτιμω τον προτζεκτορα το οτι υπαρχει τετοιο προβλημα με εκανε να την αποφυγω).
Φιλε νεκταρ αμεσως επιστροφη στο καταστημα και προσεχε να εχεις διπλοματικο τροπο ωστε να στην παρει πισω...το πολυ πολυ αγορασε μια αλλη λιγο ποιο ακριβη.

τι εγινε ρε νεκταριε?που εμφανιστηκαν αυτα τωρα?προσεχε....μην μπερδευεσε
και κοιτα μηπως ειναι της ταινιας?

εαν βαλεις ας πουμε τις επιμαχες φασεις τα βλεπεις?μηπως εχεις συμπιεση πολυ την ταινια(γιατι ειναι τεραστια!!)

Η ταινία παίχτηκε από Original DVD.

Την πήρα επίτηδες γιατί διάβασα ότι είναι η ταινία σταθμός για να καταλάβεις ότι έχεις φίδια! Φώναξα και ένα φιλαράκι και του είπα απέξω απέξω τι συμβαίνει για να μην τον προκαταβάλω. Από μόνος του λοιπόν μου έλεγε τα σημεία που είχε η ταινία πρόβλημα.

Οι σκηνές που είχε πρόβλημα (και μάλιστα τεράστιο) ήταν πάνω από 5! Δεν πίστευα στα μάτια μου καθώς Matrix και Panic Room δεν μου είχαν δείξει κάτι. Βέβαια τώρα άμα τις βάλω δεν ξέρω τι θα δω. Και δεν έχω την ψυχολογία να σας πω την αλήθεια.

Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε? Στην απόδειξη της Expert που την πήρα γράφει:

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορώ να την γυρίσω πίσω γιατί την έχω 12 μέρες. Με ποια δικαιολογία όμως? Θα την πάρουν πίσω λέτε? Πως να το χειριστώ το θέμα? Τα έχω πάρει!!!!!!!

Από το site της expert.

Αλλαγές και μετά την αγορά
Αν για οποιοδήποτε λόγο ο πελάτης αλλάξει γνώμη για κάποια από τις αγορές του, μπορεί να επιστρέψει τη συσκευή μέσα σε μία εβδομάδα για να την ανταλλάξει με άλλη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσει την απόδειξη αγοράς και να επιστρέψει τη συσκευή αχρησιμοποίητη και άφθαρτη, με άθικτη τη συσκευασία της.

Έχω την εντύπωση ότι την παντρεύτηκα την τηλεόραση!

Δεν βλέπω να την παίρνουν πίσω. Το πολύ πολύ να μου πουν να μου δώσουν το ίδιο μοντέλο. Μάλλον βλέπω να περιμένω να φτιαχτεί. Όποτε φτιαχτεί.

Η ταινία παίχτηκε από Original DVD.

Την πήρα επίτηδες γιατί διάβασα ότι είναι η ταινία σταθμός για να καταλάβεις ότι έχεις φίδια! Φώναξα και ένα φιλαράκι και του είπα απέξω απέξω τι συμβαίνει για να μην τον προκαταβάλω. Από μόνος του λοιπόν μου έλεγε τα σημεία που είχε η ταινία πρόβλημα.

Οι σκηνές που είχε πρόβλημα (και μάλιστα τεράστιο) ήταν πάνω από 5! Δεν πίστευα στα μάτια μου καθώς Matrix και Panic Room δεν μου είχαν δείξει κάτι. Βέβαια τώρα άμα τις βάλω δεν ξέρω τι θα δω. Και δεν έχω την ψυχολογία να σας πω την αλήθεια.

Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε? Στην απόδειξη της Expert που την πήρα γράφει:

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορώ να την γυρίσω πίσω γιατί την έχω 12 μέρες. Με ποια δικαιολογία όμως? Θα την πάρουν πίσω λέτε? Πως να το χειριστώ το θέμα? Τα έχω πάρει!!!!!!!
Ξεκινα λεγοντας τους οτι θελεις μια καλυτερη και ποιο ακριβη και μη φυγεις απο το μαγαζι αν δε το δεχτουν! Θα το δεχτουν σιγουρα και απλα παρε μια ελαχιστα ποιο ακριβη...πχ την hitachi9700 η οποια αλλη νομιζεις εσυ.Τα expert δεν ειναι τοσο απροσωπα οποτε αν το "παιξεις" καλα κατι θα καταφερεις.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ενημερωσε μας.

Ξεκινα λεγοντας τους οτι θελεις μια καλυτερη και ποιο ακριβη και μη φυγεις απο το μαγαζι αν δε το δεχτουν! Θα το δεχτουν σιγουρα και απλα παρε μια ελαχιστα ποιο ακριβη...πχ την hitachi9700 η οποια αλλη νομιζεις εσυ.Τα expert δεν ειναι τοσο απροσωπα οποτε αν το "παιξεις" καλα κατι θα καταφερεις.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ενημερωσε μας.

Δηλαδή να μην πω ότι έχει πρόβλημα?

ΛΟΙΠΟΝ! ΣΥΝΤΑΡΕΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Όταν πήρα την τηλεόραση το Panic Room δεν είχε πρόβλημα. Τώρα έχει! Μόλις την έβαλα. Πολύ άσχημα τα πράγματα.

Δηλαδή να μην πω ότι έχει πρόβλημα?

ΛΟΙΠΟΝ! ΣΥΝΤΑΡΕΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Όταν πήρα την τηλεόραση το Panic Room δεν είχε πρόβλημα. Τώρα έχει! Μόλις την έβαλα. Πολύ άσχημα τα πράγματα.
για αρχη ξεκινα χορις να το πεις......μετα βλεποντας και κανοντας