Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

λοιπον.....ανεβασε ενα screenshot του menu toy panic room......τωρα........!!!!

Ρε φίλε τα έχω κόψει τα μενού!

Να σε ρωτήσω.... Εσύ πόσο καιρό την έχεις? Δοκίμασες να ζητήσεις επιστροφή? Τι σου είπε ο "φίλος" σου ο μαγαζάτωρας?

Παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Τα έχω πάρει κρανίο :slapface:

Ρε φίλε τα έχω κόψει τα μενού!

Να σε ρωτήσω.... Εσύ πόσο καιρό την έχεις? Δοκίμασες να ζητήσεις επιστροφή? Τι σου είπε ο "φίλος" σου ο μαγαζάτωρας?

Παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Τα έχω πάρει κρανίο :slapface:

Κανονισε και εσυ να αρχισεις να γραφεις στο forum και να καθυστερισεις κανα μηνα να κανεις κουβεντα με τον "μαγαζατορα"!!! Πηγαινε για υπνο και αυριο πρωι πρωι στην expert!!!

Καλησπέρα σήμερα αγόρασα κι εγω την TH-42PV60EΗ
Μόλις την σύνδεσα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολυ καλές.
Στο τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλή με πολύ πρόχειρες ρυθμίσεις.
Διαβασα στο forum ότι οι plasma θέλουν στρώσιμο.
Πρός το παρόν έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα και το contrast αρκετά χαμηλά και παίζει σε zoom mode για να μην είναι σταθερά τα σήματα των καναλιών.
κάποιες αλλες πληροφορίες για στρώσιμο ?
τι διαφορά έχει η TH-42PV60EΗ από την TH-42PV60E ?
Τώρα αν μου παρουσιασει κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται πιό πριν.....

Ευχαριστώ
Δημήτρης

Καλησπέρα σήμερα αγόρασα κι εγω την TH-42PV60EΗ
Μόλις την σύνδεσα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολυ καλές.
Στο τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλή με πολύ πρόχειρες ρυθμίσεις.
Διαβασα στο forum ότι οι plasma θέλουν στρώσιμο.
Πρός το παρόν έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα και το contrast αρκετά χαμηλά και παίζει σε zoom mode για να μην είναι σταθερά τα σήματα των καναλιών.
κάποιες αλλες πληροφορίες για στρώσιμο ?
τι διαφορά έχει η TH-42PV60EΗ από την TH-42PV60E ?
Τώρα αν μου παρουσιασει κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται πιό πριν.....

Ευχαριστώ
Δημήτρης

Καταρχήν καλορίζικη!

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όταν την πήρα (πριν 12 μέρες) όλα ήταν τέλεια. Έβαλα και τις ταινίες που είχαν πρόβλημα και τίποτα! Όλα καλά. Μετά από το στρώσιμο που έκανα και γω σήμερα τα είδα όλα! Εύχομαι να μην έχεις πρόβλημα αλλά πλέον με αυτά που έχω διαβάσει τόσο εδώ όσο και έξω (και αυτά που έχω δει με τα μάτια μου) είναι πιστεύω ζήτημα χρόνου το πότε κάθε μοντέλο θα το παρουσιάσει. Δυστυχώς...:dead:

Γειά και πάλι.

Φίλε Nektar το πρόβλημα είναι μόνο σε συγκεκριμένες ταινίες ή παντού?
Την τηλεόραση την πήρα πιο πολύ για tv και που και που κανένα dvd

Δημήτρης

Γειά και πάλι.

Φίλε Nektar το πρόβλημα είναι μόνο σε συγκεκριμένες ταινίες ή παντού?
Την τηλεόραση την πήρα πιο πολύ για tv και που και που κανένα dvd

Δημήτρης

Δημήτρη,

από ότι έχω διαβάσει και έχω δει μιλάμε για 5-6 ταινίες DVD! Αυτό ούτε εμένα με πειράζει! Κι εγώ πιο πολύ τηλεόραση βλέπω! 2-3 ταινίες την εβδομάδα και αυτές με το ζόρι βλέπω! Αλλά! Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά!

Έχω διαβάσει περιπτώσεις που οι "φίλοι μας" :Banane0: οι Αμερικάνοι τα βλέπουν τα φίδια και σε τηλεοπτικές μεταδώσεις σε HD αλλά και σε απλό τηλεοπτικό σήμα! Η μεγάλη βέβαια κουβέντα όπως σου είπα είναι για 5-6 ταινίες! Αλλά μπορούμε να ξέρουμε αν αυτές θα γίνουν 10-20 πολύ σύντομα?

Εκείνο που με προβλημάτισε πάρα πολύ είναι ότι ενώ στην αρχή σε μια συγκεκριμένη ταινία (Panic Room) δεν είδα πρόβλημα σε μια βδομάδα στην ίδια ταινία είδα! Αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Βέβαια τώρα η τηλεόραση είναι στρωμένη και δουλεύει με full ρυθμίσεις. Τότε ήταν μόλις λίγων ωρών. Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε το ρόλο του το ότι τα έβλεπα όλα καλά. Τι να πω? Δεν ξέρω...

Καλημέρα Στέργιο!

Πάρε Superman Returns και δες τη όλη. Δεν θα σου πω σε ποιες σκηνές. Είμαι σίγουρος ότι θα τις δεις από μόνος σου.

Τα νέα μου...

1. Πήρα την Expert (και γνωρίζοντας ότι χωρίς κούτα δεν θα μου την πάρουν πίσω, και λογικό το βρίσκω) τους είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση γιατί μου βγάζει προβλήματα. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να την πάρουν πίσω χωρίς την κούτα και ότι πρέπει να μιλήσω με την Intertech.
2. Μίλησα με τον Δημήτρη (dp88 - σε έβγαλα στη φόρα) και μου είπε πάνω κάτω τι παίζει με τις κινήσεις που έχει κάνει και μου πρότεινε να περιμένω να δω τι θα γίνει με την περιπτωσή του.
3. Σαν ανυπόμονος που είμαι και ξεροκέφαλος πήρα την Intertech για να κάνω μερικές ερωτήσεις να δω τι πολιτική έχουν. Χωρίς να δώσω όνομα. Ξεκίνησα λέγοντας ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την τηλεόραση και ότι θέλω να την επιστρέψω. Μου είπαν να απευθυνθώ στην Expert. Οπότε πάμε πάλι στο 1 που έγραψα παραπάνω. Σκέφτηκα αμέσως ότι η Expert δεν την παίρνει πίσω οπότε το γυρίζω και λεω στην Intertech ότι η τηλεόραση μου παρουσιάζει προβλήματα στην εικόνα και γι αυτό θέλω να την επιστρέψω. Με στέλνουν στο service...
4. Μιλάω με το service και αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε πρέπει να την δει τεχνικός και αν είναι πρόβλημα θα φτιαχτεί.

Από τα παραπάνω καταλήγω στα εξής.

1. Να την επιστρέψω και να πάρω άλλο μοντέλο το αποκλείω
2. Πρέπει να την στείλω στο service να δουν τι πρόβλημα έχει
3. Αν δεν μου την φτιάξουν να την αλλάξω με μία ίδια που μάλλον θα το ξανακάνει.

Και το μεγαλύτερο συμπέρασμα είναι ότι...

ΜΠΛΕΞΑΜΕ :award:

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Αν πείσεις την expert να στην αλλάξει για κάποια διαφορετική μάρκα;
Ας την κρατήσουν εκθεσιακή.

Τα νέα μου...

1. Πήρα την Expert (και γνωρίζοντας ότι χωρίς κούτα δεν θα μου την πάρουν πίσω, και λογικό το βρίσκω) τους είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση γιατί μου βγάζει προβλήματα. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να την πάρουν πίσω χωρίς την κούτα και ότι πρέπει να μιλήσω με την Intertech.
2. Μίλησα με τον Δημήτρη (dp88 - σε έβγαλα στη φόρα) και μου είπε πάνω κάτω τι παίζει με τις κινήσεις που έχει κάνει και μου πρότεινε να περιμένω να δω τι θα γίνει με την περιπτωσή του.
3. Σαν ανυπόμονος που είμαι και ξεροκέφαλος πήρα την Intertech για να κάνω μερικές ερωτήσεις να δω τι πολιτική έχουν. Χωρίς να δώσω όνομα. Ξεκίνησα λέγοντας ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την τηλεόραση και ότι θέλω να την επιστρέψω. Μου είπαν να απευθυνθώ στην Expert. Οπότε πάμε πάλι στο 1 που έγραψα παραπάνω. Σκέφτηκα αμέσως ότι η Expert δεν την παίρνει πίσω οπότε το γυρίζω και λεω στην Intertech ότι η τηλεόραση μου παρουσιάζει προβλήματα στην εικόνα και γι αυτό θέλω να την επιστρέψω. Με στέλνουν στο service...
4. Μιλάω με το service και αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε πρέπει να την δει τεχνικός και αν είναι πρόβλημα θα φτιαχτεί.

Από τα παραπάνω καταλήγω στα εξής.

1. Να την επιστρέψω και να πάρω άλλο μοντέλο το αποκλείω
2. Πρέπει να την στείλω στο service να δουν τι πρόβλημα έχει
3. Αν δεν μου την φτιάξουν να την αλλάξω με μία ίδια που μάλλον θα το ξανακάνει.

Και το μεγαλύτερο συμπέρασμα είναι ότι...

ΜΠΛΕΞΑΜΕ :award:

Αχχχ!!! Και εσυ βρε ανθρωπε αμεσως το πεταξες το κουτι!!! Πηγαινε απο κοντα στην expert και πες τους οτι θα παρεις κατι καλυτερο και οτι η αντιπροσωποια σου ειπε οτι μπορει να στην αλλαξει η expert.Πηγαινε απο κοντα!

Λοιπόν παιδιά.

Αποφάσισα πως θα δράσω (και το έκανα ήδη) λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα μου είπατε και λαμβάνοντας υπόψη και ότι έχω πει και έχω σκεφτεί από την μέρα που την παρήγγειλα.
Να θυμίσω σε όσους δεν έχουν διαβάσει όλο το θέμα ότι είμαι από αυτούς που την παρήγγειλαν γνωρίζοντας το πρόβλημα! Και είχα πει ότι εφόσον είναι γνωστό στο εξωτερικό θα βρεθεί λύση αργά η γρήγορα. Σε αυτή την τιμή δεν μπορούσα να βρω κάτι που να πλησιάζει στην απόδοση της Panasonic. Πήρα λοιπόν το ρίσκο και δεν σκοπεύω να κάνω πίσω τώρα που είμαι μέσα στον χορό :Banane0: Ακόμα και αν δεν βρω άκρη είμαι αποφασισμένος να ζήσω με αυτό το πρόβλημα αρκεί να μην το κάνει συνέχεια αλλά σε μερικές μόνο ταινίες. Γιατί αν το κάνει συνέχεια, δεν το συζητάω θα τους την φέρω στο κεφάλι!

Αφού λοιπόν έκανα όλα τα διερευνητικά τηλέφωνα να δω τι επιλογές έχω, αποφάσισα να πάρω στο service και να αναφέρω το πρόβλημα. Αν και φίλος Δημήτρης μου πρότεινε να περιμένω να δω τι θα γίνει με την δική του, ύστερα από όριμη σκέψη, αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο για 2 λόγους.

1. Όσο περισσότερες τηλεοράσεις έχουν στο service με αυτό το πρόβλημα, τόσο το καλύτερο. Αυτό αποδεικνείει το πρόβλημα της συσκευής και όχι ότι έτυχε. Επομένως θα το σκεφτούν πολύ για αντικατάσταση και θα προσπαθήσουν να το φτιάξουν γιατί το πιθανότερο είναι να τους την ξαναπάμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
2. Πιστεύω ότι όταν έχεις πρόβλημα με μία ηλεκτρονική συσκευή δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για να την πας στο service. Όσο πιο φρέσκια είναι η αγορά σου τόσο πιο πολύ αναδεικνύει το πρόβλημα. Άλλο να την έχεις 10 μέρες και να τους την στέλνεις για service και άλλο να την έχεις 2-3 μήνες. Πιστεύω υπάρχει διαφορά.

Να μπω στο ψητό τώρα. Το service το έχει αναλάβει η Astra από τις αρχές του χρόνου. Εξυπηρετικότατοι στο τηλέφωνο. Θα με πάρουν αύριο τηλ. να μου πουν πότε θα έρθουν να την πάρουν από το σπίτι μου γιατί τους είπα ότι δεν έχω αυτοκίνητο (δεν είπα και ψέματα). Ο αρμόδιος τεχνικός μιλούσε σε άλλη γραμμή εκείνη την στιγμή οπότε υποσχέθηκαν ότι θα με καλέσουν αυτοί. Καλά.... λέω από μέσα μου. Να δω πότε θα με πάρουν. Σε 2 λεπτά με είχαν πάρει.

Αρχίζω λοιπόν να εξηγώ στον τεχνικό το πρόβλημα. Η πρώτη αντιδρασή του ήταν... "Έχουμε ξαναμιλήσει μαζί στο τηλέφωνο?" Χε χε. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Δημήτρη. Αλλά το έπαιξα Πακιστανός. Του λέω όχι. Πρώτη φορά παίρνω. Μήπως έχει πάρει και άλλος για το ίδιο πρόβλημα? Εκεί δεν μου απάντησε....(χε χε)

Του είπα ότι το έχω μελετήσει το θέμα και ότι είναι γενικό το φαινόμενο και στο εξωτερικό. Μου ζήτησε να του στείλω με mail σε ποιες ταινίες το κάνει και να του στείλω και attachments. Του εξήγησα όλη την ιστορία με το τι παίζεται στην Ιαπωνία και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν για να τους πουν πως θα φτιάξουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μετά από τα παραπάνω νιώθω αρκετά καλύτερα! Δεν το έλυσα το πρόβλημα μου (αλήθεια είναι όντως τόσο τραγικό όσο το κάνουμε όλοι εδώ μέσα?) αλλά νιώθω ότι θα βγει άκρη. Στην τελική θα την αφήσω στο σαλόνι να βλέπω TV και θα χτυπήσω κανένα προβολάκι για τις ταινιούλες μου. Σωστός? :music-smiley-005:

To superman returns θα το νοικιάσω σήμερα και θα κάτσω να τη δω.
Χθες κάθισα και είδα αποσπάσματα από sincity, incredibles, gladiator, terminator 2, private ryan, matrix.

Δε κατάφερα να δω ψεγάδι.
Έβαζα όλα τα φίλτρα, μετά τα έβγαζα. Έπαιζα με τη φωτεινότητα, το χρώμα, την ευκρίνεια.
Τϊποτα!

Παραλλαγές πολύ-πολύ καλής εικόνας!

Να κάνω μια πρόταση?
Να φωνάξουμε τον Μανώλη τον Καστρουνή να μας πει και αυτός την άποψή του. Με το αζημίωτο φυσικά. Για να έχουμε μια βάση και να μη μιλάμε στον αέρα. Όχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις των φίλων, αλλά μήπως είναι κάτι απλό το οποίο χρήζει ρύθμισης.

Στέργιο χαίρομαι που δεν έχεις πρόβλημα. Αλλά....

Ούτε εγώ είχα μέχρι χθες. Η ίδια ταινία πριν 10 μέρες δεν το έκανε και τώρα το κάνει. Δεν ξέρω πόσες ώρες την έχεις τρέξει την τηλεόραση αλλά μόλις περάσεις τις 100 ώρες ξανακάνε το τεστ. Πριν τις 100 ώρες ήταν όλα τέλεια.

Για ρύθμιση δεν πιστεύω ότι είναι. Στο εξωτερικό έγινε ISF Calibration σε προβληματική τηλεόραση και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Υπάρχει hardware πρόβλημα στην τηλεόραση όπως επιβεβαίωσε και η Panasonic Ιαπωνίας (ανεπίσημα φυσικά στο σπίτι του Γιαπωνέζου που πήγαν να την φτιάξουν)

Ναι. Το είδα το πρωί.

Ίσως όμως να μην είναι ακριβώς αυτό το προβλημά μας...

Εκει αναφερονται ολα τα προβληματα του board....το δικο σας ειναι το sc-board απο οτι διαβασα.Στο αντιστοιχο forum αναφερετε βεβαια και η περιπτωση μη διορθωσης του προβληματος με software αλλα με αντικατασταση hardware.Γενικα μεγαλο μπερδεμα αλλα μαλον καποια λυση θα παρουσιαστει...το θεμα ειναι ποτε....

Έχω μία πρόταση. Όσοι έχετε πρόβλημα κάντε θέμα στην Panasonic. Προς το παρόν εγώ και ο dp88 έχουμε ενημερώσει για το πρόβλημα. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Το παραμικρό να δείτε μην πείτε εμένα το κάνει λίγο. Δεν έχει λίγο ή πολύ γιατί αργότερα μπορεί να είναι αργά. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Με φάγατε παλουκάρια!

Και η δικιά μου "ματιασμένη" είναι!

Έβαλα το superman και έγινα...ροζαλία!

Παρόλα αυτά, έχω να παρατηρήσω τα κάτωθι:

1)Όσο μικρότερη η ανάλυση, τόσο πιο έντονο το φαινόμενο. Στα 576p το κάνει πολύ λίγο, ενώ στα 1080i πολύ περισσότερο.

2)Τα φίλτρα της τηλεόρασης δε βοηθάνε καθόλου.

3)Όσο μεγαλύτερη ευκρίνεια βάλουμε, τόσο το χειρότερο.

4)"Παίζοντας" με τη ρύθμιση του χρώματος, μετατοπίζουμε το πρόβλημα. Όσο λιγότερο χρώμα βάζουμε τόσο εντονότερο είναι το φαινόμενο. Με τη μπάρα περίπου στο μισό το φαινόμενο είναι αρκετά λιγότερο! (έλα όμως που εγώ γουστάρω λίγο χρώμα στις ταινίες???).

Από τη δική μου πλευρά θα χαρώ αν υπάρξει κάποιο firmware fix.
Δε το συζητώ για hardware fix, δε πρόκειται να την επιστρέψω με τίποτα.

Πρώτη φορά βλέπω τηλεόραση με τέτοιο βάθος πεδίου.

Αλλά επιμένω να την κοιτάξει και κάποιος ειδικός...