Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ασε που τωρα εχω και μεγαλυτερο βαθμο απο εσενα και πρεπει να με ακους...
nektar
Established Member

dp88
Senior Member

Αν μετράνε τα Posts Πάμε σε άλλο φόρουμ να μιλήσουμε που έχω πολλά - πάρα πολλά :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV6

Δημήτρη καταλαβαίνω ότι είσαι υπομονετικό άτομο, άλλωστε γι αυτό και άργησες να την πας για service. Αλλά σε αυτή τη χώρα που ζούμε αν δεν φωνάξεις δεν γίνεται τίποτα. Με το μαλακό δεν θα καταφέρουμε τίποτα και θα μείνουμε και χωρίς τηλεόραση για κανά μήνα ακόμα.
Στην Αγγλία οι άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο, δίνουν το serial number και περιμένουν την πλακέτα. Ούτε καν την έχουν παει την τηλεόραση στο service. Την πήγαν 1-2 στην αρχή και μετά μέσω τηλεφώνου τα έκαναν όλα και περιμένουν να έρθει η σειρά τους να πάει τεχνικός στο ΣΠΙΤΙ τους να τους αλλάξει το board.
Εδώ μήπως είμαστε 10 χρόνια πίσω? Μήπως θέλουν πίεση για να πάρουν μπρος? Η πείρα μου (όχι με τηλεοράσεις) αυτό λεει!

στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως εμενα τουλαχιστον μου εδειξαν οτι θελουν να εξυπηρετησουν και να λυθει το προβλημα.εαν δεν εχουν κατι στα χερια τους τι να μας πουν?προς το παρον μπορει να το δικαιολογουν καπως(λογικο νομιζω)αλλα ουσιαστικα ξερουν οτι κατι τρεχει!!!προφανως περιμενουν και αυτοι...τωρα το οτι εδω ειναι Ελλαδα δυστηχως το γνωριζουμε.γνωριζουμε ομως επισης (δυστηχως)οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις καποιων παρομοιων καταστασεων-ονοματα δεν λεμε-μπορει και να μας ειχαν δειρει!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-4

στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως εμενα τουλαχιστον μου εδειξαν οτι θελουν να εξυπηρετησουν και να λυθει το προβλημα.εαν δεν εχουν κατι στα χερια τους τι να μας πουν?προς το παρον μπορει να το δικαιολογουν καπως(λογικο νομιζω)αλλα ουσιαστικα ξερουν οτι κατι τρεχει!!!προφανως περιμενουν και αυτοι...τωρα το οτι εδω ειναι Ελλαδα δυστηχως το γνωριζουμε.γνωριζουμε ομως επισης (δυστηχως)οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις καποιων παρομοιων καταστασεων-ονοματα δεν λεμε-μπορει και να μας ειχαν δειρει!!!

Σου είπαν ότι βλέπουν πρόβλημα στην τηλεόραση ή σου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά θα το κοιτάξουν? Έχει διαφορά αυτό. Τους είπες να πάρουν τηλέφωνο την μαμά Panasonic? Την άφησες εκεί την τηλεόραση. Με ποια προοπτική? Θα την ξαναδούν? Θα μιλήσουν με την μαμά? Πότε θα έχεις νέα?

Δεν προσπαθώ να σε πιέσω να κάνεις κάτι. Απλά θέλω να δω τι σου λένε εσένα και τι μου λένε εμένα! Και να δω τέλος πάντων που βρισκόμαστε. Γενικά δεν είμαι άτομο του "θα δούμε". Θέλω να μου βάζουν deadlines. Δεν δέχομαι να μου πει ο τεχνικός άστη και και θα δούμε! Του έδωσα 2 μέρες διορία να μάθει τι γίνεται και να με ενημερώσει. Στις 2 μέρες έχω χτυπήσει τηλέφωνο αν δεν με πάρει. 1500 ευρώ δώσαμε ρε παιδιά. Δεν δώσαμε 100. Αν ήταν 100 θα τους τα χάριζα και θα έπαιρνα άλλη!

Re: Panasonic TH-42PV60E.

παιδια το after sales στην ελλαδα πασχει. αυτο το ξερουμε ολοι.
την δυσφιμιση απο την γνοστοποιιση φοβουνται μονο.
ασ βγει ενα παραπονο σε περιοδικο opinion maker, και τοτε θα δειτε τρεξιμο.

Κάποιος από το avforums ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα που έχουμε και μου έστειλε πριβέ να επικοινωνήσω με το service και να τους ζητήσω ευγενικά (όπως και έκανα) να επικοινωνήσουν με το service της Αγγλίας ή της Ιαπωνίας να τους επιβεβαιώσουν το πρόβλημα.
Επειδή κάτι τέτοιο δεν το κατάφερα (τουλάχιστον όχι ακόμα) του έστειλα πριβέ τι να κάνω. Η απάντηση δείχνει καθαρά ότι αν δεν πιέσουμε την κατάσταση και αν δεν μαζευτούμε όσοι έχουμε πρόβλημα δεν θα γίνει τίποτα. Όσοι έχετε πρόβλημα μην περιμένετε από μένα και τον Δημήτρη να βγάλουμε την άκρη. Μπορεί να πουν ότι για 2 άτομα δεν κάνουμε τίποτα! Για 10 όμως μπορεί να κάνουν.

First response from the local service (in Greece) was that this is not a problem of the Plasma.

Please advice what to do. I won't leave it like that. Who do I have to contact?

Thanx.

Το πριβέ που πήρα.

I've just seen your post, this is the responce that we first received from Panasonic UK, I urged everybody in this thread to keep contacting Panasonic UK, and they all did on mass, this put Panasonic UK under pressure, I was also in contact with Panasonic Japan through lgans316, who showed them my photo's back in early December.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panas

Σου είπαν ότι βλέπουν πρόβλημα στην τηλεόραση ή σου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά θα το κοιτάξουν? Έχει διαφορά αυτό. Τους είπες να πάρουν τηλέφωνο την μαμά Panasonic? Την άφησες εκεί την τηλεόραση. Με ποια προοπτική? Θα την ξαναδούν? Θα μιλήσουν με την μαμά? Πότε θα έχεις νέα?

Δεν προσπαθώ να σε πιέσω να κάνεις κάτι. Απλά θέλω να δω τι σου λένε εσένα και τι μου λένε εμένα! Και να δω τέλος πάντων που βρισκόμαστε. Γενικά δεν είμαι άτομο του "θα δούμε". Θέλω να μου βάζουν deadlines. Δεν δέχομαι να μου πει ο τεχνικός άστη και και θα δούμε! Του έδωσα 2 μέρες διορία να μάθει τι γίνεται και να με ενημερώσει. Στις 2 μέρες έχω χτυπήσει τηλέφωνο αν δεν με πάρει. 1500 ευρώ δώσαμε ρε παιδιά. Δεν δώσαμε 100. Αν ήταν 100 θα τους τα χάριζα και θα έπαιρνα άλλη!

λοιπον...ουσιαστικα το θεμα εμεινε ανοιχτο...ναι..αλλα...οτι θα εχουν καποια επικοινωνια θα εχουν...και δεν νομιζω εαν οντως υπαρχει λυση να μην ερθει...θα ερθει...που θα παει...??την τηλ. την εχω αφησει εκει(με το παπι λιγο δυσκολο να την κουβαλαγα!!!)και θα μιλησουμε παλι λογικα απο δευτερα..τι να κανω ρε φιλε...απο το να την πηγαινο-φερνω την παρκαρα εκει μεχρι να δουμε τι θα γινει...

Είμαι marketing manager μεγάλης εκδοτικής και ξέρω τι φοβούνται.
Ένα forum που 100 κολλημένοι με τον ήχο και την εικόνα ανταλλάσσουν άποψης δεν τους φοβίζει.
Δεν έχουν καταλάβει ότι οι κολλημένοι είναι το καλύτερο πελατολόγιο τους.

Σκέφτομαι να ανοίξω νέο θέμα να δούμε πόσοι είμαστε που έχουμε πρόβλημα, συγκεντρωμένα και να στείλουν όλοι Mail (όσοι δεν έχουν στείλει) ή να πάρουν τηλέφωνο. Τι λέτε? Γιατί αυτό το θέμα έχει γίνει μακρινάρι. Τι λένε οι Mods?

κάτσε κάτσε θα έρθει καλοκαίρι και δεν θα είμαστε καθόλου σπίτι να βλέπουμε τηλεόραση :grinning-smiley-043

Ρε παιδιά.

Βλέπω στο ξένο φόρουμ ότι πολλοί έχουν πάρει πίσω τα λεφτά τους και ας την έχουν από το καλοκαίρι!
Εδώ τι πολιτική ισχύει; Ξέρει κανείς; (Αν αναγνωρίσουν το πρόβλημα...)

Παιδια, να ρωτησω κατι μιας και ειμαι κι εγω σε φαση αναζητησης τηλεορασηε μεχρι 1500 ευρω και μεχρι 37'' (δεν μπορω παραπανω γιατι πανω απο την τηλεοραση εχω την οθονη του προβολεα).
Η panasonic Panasonic TH37PV60E
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=159384&ext=skroutz
εχει την ιδια εικονα με την γνωστη pv60 ή οχι ?
Δυστυχως εχω προβλημα χωρου , και μιας και βλεπω απο κοντα (περιπου 3 μετρα) με ενδιαφερει κατι σε 37'' (plasma) .
Την εχει παρει κανεις ?

Last edited:

Από ότι ξέρω έχει και αυτή πρόβλημα με τα φίδια. Οπότε δεν ξέρω αν θες να το ρισκάρεις -bye-

Αυτο το προβλημα , το βλεπεις και σε τηλεοπτικο σημα ?
Δεν με ενδιαφερει το dvd (ταινιες) , γιατι αυτες τις βλεπω στο προβολεα.
Με ενδιαφερει κυριως η εικονα σε τηλεοπτικο σημα.

Σε τηλεοπτικό σήμα είναι εντάξει. Βέβαια για δορυφορική δεν ξέρω. Δηλ. αν αύριο μεθαύριο βλέπεις HD τηλεοπτικό πρόγραμμα θα σου το κάνει σε μερικές ταινίες. Τουλάχιστον έτσι λένε...