Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Όπως έχω αναφέρει και παλιά αν τα πράγματα δεν φτιάξουν η τηλεόραση θα φύγει κοψοχρονιά και θα τα χώσω για ακριβό μοντέλο να έχω το κεφάλι μου ήσηχο.

Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα! Με μια ματιά στο topic της 9830 θα διαπιστώσεις πως, πολλές φορές, το πιο ακριβό δε συνεπάγεται ότι είναι και το πιο αξιόπιστο. :ernaehrung004:

Κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το στρώσιμο:
1. Το "Breakin DVD" το τρέχουμε με χαμηλό contrast ή μήπως τώρα που δεν υπάρχουν σήματα σταθμών και άλλες σταθερές εικόνες δεν έχει σημασία;
2. Πειράζει το στρώσιμο να γίνει απλά με παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών (εννοείται με προσοχή για logos σταθμών και μαύρες γραμμές) ή είναι προτιμότερο να στρωθεί με το "breakin DVD";

Παιδιά, σχετικά με την ανάλυση πιστεύω ότι είναι λάθος να βάλεις στη συγκεκριμένη τιβι ανάλυση 1024Χ768. Η ανάλυση αυτή είναι 4:3. Βάζοντάς τη λοιπόν στη 16:9 τιβι όλα θα φαίνονται τραβηγμένα / μακρουλά. Το καλύτερο είναι να της δωσεις 16:9 ανάλυση (1280Χ720 π.χ. ή 1920Χ1080) και να την αφήσεις να κάνει το scaling μόνη της...

Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα! Με μια ματιά στο topic της 9830 θα διαπιστώσεις πως, πολλές φορές, το πιο ακριβό δε συνεπάγεται ότι είναι και το πιο αξιόπιστο. :ernaehrung004:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το στρώσιμο:
1. Το "Breakin DVD" το τρέχουμε με χαμηλό contrast ή μήπως τώρα που δεν υπάρχουν σήματα σταθμών και άλλες σταθερές εικόνες δεν έχει σημασία;
2. Πειράζει το στρώσιμο να γίνει απλά με παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών (εννοείται με προσοχή για logos σταθμών και μαύρες γραμμές) ή είναι προτιμότερο να στρωθεί με το "breakin DVD";

Το βασικότερο με το στρώσιμο είναι να μην τρελαθείς με αυτό και σου γίνει έμμονη ιδέα...
Εγώ τη δική μου την έστρωσα βλέποντας τηλεοπτικό σήμα με χαμηλό κοντράστ και φωτεινότητα (όχι σε ενοχλητικό επίπεδο) και Zoom1 για να μη φαίνονται τα logos... Όποτε έβλεπα ταινία την έβλεπα με κανονικές ρυθμίσεις απλά εξαφάνιζα τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω...
Αυτά και δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Το βασικότερο με το στρώσιμο είναι να μην τρελαθείς με αυτό και σου γίνει έμμονη ιδέα...

:flipout: Μας πήρανε χαμπάρι :flipout:

Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Πέρασε το ΠΣΚ και δεν έβλεπα στην panny γιατί είναι "άστρωτη" ακόμα :clown:

Thnx Θάνο

Παιδια εγω σημερα παρελαβα την Panny μου μοντελο TH-42PV60EΗ
και απο το secret menu εχω να παραθεσω τα ακολουθα

Firmware-V1.020

PANEL MCU-03.02
PANEL EEPROM-41.03
PANEL FPGA-42.07
PANEL PDROM-41.01

αρχιζω στρωσιμο με το Plasma Break-in DVD!!!

Δηλαδη πρεπει να την στρωσω και εγω?Την εχω 4 μερες και εχει παιξει 8 ωρες περιπου.
Μηπως βρε παιδια ειναι στρωμενες απο το εργοστασιο

Δηλαδη πρεπει να την στρωσω και εγω?Την εχω 4 μερες και εχει παιξει 8 ωρες περιπου.
Μηπως βρε παιδια ειναι στρωμενες απο το εργοστασιο

Καλό θα ήταν τις πρώτες 100 ώρες να παίζεις με τις ρυθμίσεις λίγο κάτω από τη μέση. Τόσα λεφτά έδωσες γιατί να το ρισκάρεις? Θα περάσουν τσάκα τσάκα. Βάλε το Break-in CD να παίζει όταν δεν είσαι σπίτι και σε 5 μέρες είσαι έτοιμος.

5 μερες!!!!
Τοσο πολυ βρε φιλε nektar ,αν δεν γινει το στρωσιμο σωστα θα εχω problem με την TV??

5 μερες!!!!
Τοσο πολυ βρε φιλε nektar ,αν δεν γινει το στρωσιμο σωστα θα εχω problem με την TV??

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου απαντήσει με σιγουριά σε αυτή την ερώτηση! Μια χαρά θα βλέπεις και με ρυθμίσεις στη μέση και σε Zoom mode. Υπομονή! Άλλοι την στρώνουν 300 ώρες! -bye-

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Εγώ δεν την έστρωσα με dvd, απλά έχω τις ρυθμίσεις πολύ κάτω από τη μέση.

Ούτως ή άλλως δηλαδή έτσι βλέπω.

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το image retention έχει εξασθενήσει πάρα πολύ.
Δε το κάνει όσο το έκανε στην αρχή.

Από σήμερα αυτο-ονομάζομαι επίσημα πλέον το Νο 1 πειραματόζωο για αλλαγή dboard στην Ελλάδα :SFGSFGSF:

Μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε ότι η αλλαγή ήταν επιτυχής. Το Firmware από ότι θυμάται έγινε 4.03 (άρα σωστό) και μου είπε ότι η τηλεόραση έγινε ποιο καθαρή χωρίς θαμπάδα και κατά τη γνώμη του η εικόνα καλύτερη. Όλα αυτά βέβαια από το τηλέφωνο. Από κοντά θα την έχω από βδομάδα γιατί δεν μπορώ να την παραλάβω νωρίτερα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

GOOD LUCK NECTAR
GOOD LUCK
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Από σήμερα αυτο-ονομάζομαι επίσημα πλέον το Νο 1 πειραματόζωο για αλλαγή dboard στην Ελλάδα :SFGSFGSF:

Μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε ότι η αλλαγή ήταν επιτυχής. Το Firmware από ότι θυμάται έγινε 4.03 (άρα σωστό) και μου είπε ότι η τηλεόραση έγινε ποιο καθαρή χωρίς θαμπάδα και κατά τη γνώμη του η εικόνα καλύτερη. Όλα αυτά βέβαια από το τηλέφωνο. Από κοντά θα την έχω από βδομάδα γιατί δεν μπορώ να την παραλάβω νωρίτερα.

ANTE NA ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....

Νεκτάριε περιμένουμε την δική σου εκτίμηση για την TV (και κυρίως ως προς την καλύτερη εικόνα...)

Βρε θηριο η τηλεοραση ειναι ετοιμη και θα περιμενεις μεχρι την αλλη εβδομαδα? Αφου δεν εισαι αυτο το στιλ!!! Ανοιξε μια χρυση ευκαιρια και βρες καποιον που κανει μεταφορες,οικονομικο ενοειται,και πηγαινε και εσυ μαζι του να την παρετε!!!

Βρε θηριο η τηλεοραση ειναι ετοιμη και θα περιμενεις μεχρι την αλλη εβδομαδα? Αφου δεν εισαι αυτο το στιλ!!! Ανοιξε μια χρυση ευκαιρια και βρες καποιον που κανει μεταφορες,οικονομικο ενοειται,και πηγαινε και εσυ μαζι του να την παρετε!!!

Το θέμα δεν είναι εκεί! Είναι ότι φεύγω αύριο για ΣΚ (τώρα βρήκα???)

Επίσης περιμένω να μου αλλάξουν το front panel γιατί εγώ βλέπω ένα μικρό βαθούλωμα στην δεξιά πλευρά που έχω την εντύπωση ότι δεν το έβλεπα πριν την παω για το πρώτο service. Ο τεχνικός μου λεει ότι δεν βλέπει τίποτα οπότε μπορεί να έχουμε μια διαμάχη γι αυτό το θέμα. Εσάς είναι όλο ευθεία ή στα κλεισήματα δεξιά και αριστερά υπάρχει ένα μικρό βαθούλωμα στο κούμπομα? (το έχω ξαναρωτήσει αλλά ας το ξαναρωτήσω :music-smiley-005:)

Επίσης περιμένω να μου αλλάξουν το front panel γιατί εγώ βλέπω ένα μικρό βαθούλωμα στην δεξιά πλευρά που έχω την εντύπωση ότι δεν το έβλεπα πριν την παω για το πρώτο service. Ο τεχνικός μου λεει ότι δεν βλέπει τίποτα οπότε μπορεί να έχουμε μια διαμάχη γι αυτό το θέμα. Εσάς είναι όλο ευθεία ή στα κλεισήματα δεξιά και αριστερά υπάρχει ένα μικρό βαθούλωμα στο κούμπομα? (το έχω ξαναρωτήσει αλλά ας το ξαναρωτήσω :music-smiley-005:)

Αν εννοείς το κάλυμμα μπροστά από τα μεγάφωνα (που έχει τις πολύ μικρές τρυπούλες) τότε ναι, αν το ψηλαφήσεις απαλά θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν αρκετα σημεία που δεν είναι εντελώς επίπεδο αλλά κάνει ελαφρές καμπυλώσεις (μάλλον στα σημεία που από πίσω ειναι καποιο στήριγμα) που όμως ΔΕΝ είναι ορατές, τουλαχιστον σε μένα με τις συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού.Τέτοια καμπύλωση υπάρχει και κοντά στο δεξί και αριστερό τελείωμα (δεν γνωρίζω αν εκεί υπάρχει κούμπωμα...)

Mε τις φίλες σου από το avatar εεε??? Καημενούλη...

Καλώς να τη δεχτείς από βδομάδα και για να δούμε τί θα δεις...