Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Εννοείς τις ταινίες 2,35:1, ε?
Εγώ στο zoom 1 και zoom 2 δεν χάνω τους υπότιτλους...έχεις ρυθμίσει το player σε εικόνα 16:1?
(έχω και γω το ίδιο player το οποίο όντως στο zoom βγάζει αυτό το ανόητο (?:AFADF0: ?) μπλέ Χ2...)

Το DVD Player εχει ρυθμιστει σε εικονα 16:9.
Τις ταινιες 2,35:1 εννοω (αυτες που αφηνουν σε εικονα 4:3 τις μεγαλες μαυρες μπαρες πανω κ κατω).
Με Zoom1 με χαλαει που φαινονται ολα τραβηγμενα (ασε που οπως ειπα βλεπω μονο την πανω γραμμη των υποτιτλων)!!!
Το καλυτερο θα ηταν zoom x2 απο το player χωρις το κ---σημα:AFADF0: πανω δεξια!!!
Εχεις ψαξει μηπως ρυθμιζοντας κατι (απο το player προφανως) φευγει απο την οθονη???

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Τι έγινε τελικά;

Πολυ καθυστερεί ο nektar.
Έξι η ώρα πάει

Μήπως έχουμε πάρτυ
:guitarist: :drummer: :ernaehrung004: :ADFADF1: :music-smiley-006:

ή

:devil-smiley-029: :violent-smiley-008: :hanged: :bigcry:

:grinning-smiley-043

:grandpa: :grandpa: :grandpa:
Ξεκίνα με ένα ναι η ένα όχι.
Θα μας πεθάνει η αγωνία.
:argue: :argue: :argue:

Καταρχήν η τηλεόραση είχε γίνει reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πρώτη κίνηση, τσεκάρω το firmware του dboard. 41.03. Το dboard όντως έχει αλλαχθεί και στο σωστό version!

Πάμε παρακάτω.

Ξεκινάω με τα σκληρά πορνό (βλέπε Panic Room).

Η βελτίωση πολύ μικρή. Τα φίδια λιγότερα αλλά υπάρχουν και είναι ορατά. Αλλά σε μικρότερο βαθμό. Ενοχλούν αλλά όχι όπως πριν. Σε πολλά σημεία τα φίδια έχουν αντικατασταθεί από μωβ αποχρώσεις. Για να πω την αλήθεια απογοητεύομαι λίγο. Αλλά ξέρω ότι ξεκίνησα από μια ταινία που έχει πρόβλημα ακόμα και σε CRT!

Δεύτερο test το SuperMan Returns. Καθώς δεν το έχω σε dvd αλλά ριπαρισμένο το παίζω με απλό VGA καλώδιο και χωρίς upscaling. Παω σε μια σκηνή που ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν βλέπω τίποτα! Όλα καλά μου φαίνονται. Βέβαια βλέπω κάτι μωβάκια αλλά λεω δεν κάνω το test με έναν upscaler να ανεβάσω ανάλυση να δούμε τι γίνεται? (γι αυτό και άργησα)

Ακολουθώ τους οδηγούς του forum και ανεβάζω ανάλυση. Ταυτόχρονα έχω εικόνα και στο Laptop για να συγκρίνω. Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, ότι έβλεπα στο laptop έβλεπα και στην τηλεόραση! :BDGBGDB55:

Πιστεύω ότι τα φίδια φύγανε από το SuperMan Returns. Και να μην έφυγαν τελείως εγώ πάντως στα 3 μέτρα δεν τα βλέπω.

Επόμενο test θα είναι να μπει η Nova που έχει φτωχό σήμα και σε όλες τις ταινίες έβλεπα φίδια.

Πάμε τώρα στο θέμα ποιότητας εικόνας.

Στο DVD δεν βλέπω καμία διαφορά προς το χειρότερο. Προς το καλύτερο δεν μπορώ να πω γιατί παίζε με εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Τηλεοπτικό σήμα μου φαίνεται ότι έγινε πιο καλό. Η εικόνα μου φαίνεται πιο κρυστάλλινη από πριν και την ίδια γνώμη είχα όταν είδα εικόνα από PC.

Συμπέρασμα! Αν είναι να βλέπω φίδια μόνο στο Panic Room τότε τι να λέμε? Είμαστε κομπλέ! Προς το παρόν λοιπόν όλα καλά αλλά κρατάω και την πισινή μου. Ότι νεότερα έχω φυσικά και θα ενημερώσω!

Αυτή τη στιγμή βλέπω ANT1 και νομίζω ότι βλέπω DVD! Μπορεί να είναι και από τον ενθουσιασμό μου! :music-smiley-005: (ελπίζω να μη μου βγει ξυνό).

Συνδέω NOVA και επανέρχομαι :twoguns:

:award: :award: :award: :award:
:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Εάν δεν είναι από ενθουσιασμό και κατάλαβα καλά βρήκαμε τελικά την best buy TV της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!!!
Ρίξτε σύρμα στο forum
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
-bye- -bye- -bye- -bye-

Γεια σου ρε NOVA!

Λοιπον στη NOVA έχουμε ψιλοπρόβλημα. Αλλά πρώτη εντύπωση είναι ότι έχουμε σημαντική βελτίωση! Όπως έχω ξαναγράψει σε όλες τις ταινίες στη NOVA έσκαγαν μύτη φίδια. Τώρα αυτό άλλαξε και στη θέση τους εμφανίζονται μωβ αποχρώσεις στη θέση τους. Μπορείς όμως να δεις ταινία άνετα! Δεν είναι τέλεια όπως στο απλό τηλεοπτικό σήμα αλλά σίγουρα έχουμε βελτίωση. Ούτως ή άλλως δεν σκοπεύω να βλέπω ταινίες από το NOVA. Μόνο για ποδόσφαιρο το έχω.

Η εικόνα φαίνεται πολύ πιο καθαρή. Πριν ήταν πολύ πιο θωλή. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Βέβαια όλα αυτά τα λεω με πολύ μικρή θέαση αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να έχω 100% βελτίωση από όσα είχα διαβάσει.

Να το θέσω διαφορετικά. Για τα λεφτά που έδωσα αν η εικόνα παραμείνει έτσι όπως την έχω τώρα θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Update: Με την εικόνα στο Auto (με τα διάφορα φίλτρα βελτίωσης) η NOVA φαίνεται μια χαρά (πριν δεν μπορούσα να δω ταινία πάνω από 5 λεπτά γιατί μου σπάγανε τα νεύρα. Παντού φίδια)

Ευχαριστώ για τα μεγειά! :grinning-smiley-043

Λοιπόν, κλείνω μισή ώρα περίπου θέαση. Το έχω στο NOVA που είναι μην πω τι είναι (όλοι ξέρουμε). Η εικόνα έχει αλλάξει και είμαι 100% σίγουρος γι αυτό. Τα μάτια μου δεν με γελάνε. Έχει γίνει πιο καθαρή, πιο κρυστάλλυνη. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό θα έχει κάποιες επιπτώσεις αργότερα (π.χ. κάποι λένε ότι έχουν πιο πολύ burn-in μετά το fix) αλλά σταματάω εδώ το ψάξιμο και ήρθε η ώρα να την ευχαριστηθώ! Ξέρω ότι δεν έχω τέλεια εικόνα σε κάποιες σκηνές αλλά φίδια δεν έχω όπως πριν. Έχω κάτι άλλο στη θέση τους αλλά δεν με χαλάνε καθόλου (παρεπιπτόντως να πω ότι στην παλιά CRT που έχω βάλει στο δωμάτιο με πολύ χειρότερη λήψη καιρέας τις τελευταίες μέρες που είμαι πιο προσεχτικός με την εικόνα έβλεπα ακριβώς τα ίδια που βλέπω και τώρα στην Plasma (μωβάκια) - επομένως για το χάλι του σήματος καλά είμαστε...)

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω και τι άλλο θέλετε να ακούσετε! Σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν τα κλαίω τα λεφτά μου.

Υπενθυμίζω. Όλα τα παραπάνω με πολύ λίγη τηλεθέαση! Αλλά η καλή μέρα λένε από το πρωί φαινεται! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ASTRA service λοιπον?

Πιστεύω πως ναι, αλλά αν θέλετε μπορείτε να περιμένε 2-3 μέρες. Ταμπλάς θα τους έρθει πάντως αν πάτε τόσα άτομα στο service. Εύχομαι να μην σας πουν μαλακίες και να κάνουν την πάπια!

Last edited:

Το DVD που λέγαμε :grinning-smiley-043

Η φωτό τραβηγμένη με κινητό στο 1 μέτρο. Στα 3 μέτρα βλέπω dvd. -bye-

Attachments

• ant1.JPG
    ant1.JPG
    58.1 KB · Views: 71

Όπως έχω ξαναγράψει μας χωρίζει ένας δρόμος από τα παιδιά στο γραφειο.
Θα την φέρω αύριο κιόλας.
Και οποίος άλλος περάσει από την γειτονία κερνάω καφεδάκι η μπύρα η ότι πίνεται τέλος πάντων.
Δεν νομίζω να κάνουν μαμάκιες. Τους ξέρω από όταν έφτιαχναν τα επαγγελματικά της PIONEER.

WELL DONE NEKTAR-bye- -bye- -bye-

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Όπως έχω ξαναγράψει μας χωρίζει ένας δρόμος από τα παιδιά στο γραφειο.
Θα την φέρω αύριο κιόλας.
Και οποίος άλλος περάσει από την γειτονία κερνάω καφεδάκι η μπύρα η ότι πίνεται τέλος πάντων.
Δεν νομίζω να κάνουν μαμάκιες. Τους ξέρω από όταν έφτιαχναν τα επαγγελματικά της PIONEER.

WELL DONE NEKTAR-bye- -bye- -bye-

Επειδή δεν θυμάμαι την περίπτωση σου, έχεις έντονα φίδια?

Το service της Astra μου φέρθηκε πολύ καλά. Με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή! Το μόνο παραπονό μου είναι ότι δεν μου άλλαξαν το front panel που εγώ νομίζω ότι έχει χτυπηθεί λιγάκι γιατί πιστεύουν ότι δεν είναι χτύπημα. Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Καταλαβαίνω ότι σε τέτοις περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις το δίκιο σου ιδίως αν δεν το προσέξεις αμέσως αλλά όταν έχουν φύγει αυτοί που στην έφεραν. Και να πω την αλήθεια δεν θέλω να ξαναφύγει η τηλεόραση από το σπίτι. 4 ταξίδια έχει κάνει και πάλι καλά που παίζει ακόμα :grinning-smiley-043

Ταξιδιάρα η TV ε?
Εμένα είναι από της περιπτώσεις που ήταν άψογη στην αρχή και χειροτερεύει με τον καιρό.
Κοντεύει 2 μήνες τώρα και έχει κάπως σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο αλλά φοβάμαι τα χειρότερα.
Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα αλλά τα νέα σου μου έδιωξαν ένα φόβο.