Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: Panasonic TH-42PV60E.
Εχει ακομη το service η astra ?
Για την δικια μου (Pioneer) με παρεμπεψαν αλλου !
μπραβο ρε φιλε...καλοριζικη παλι!!χαρηκα ειλικρινα που ολα πηγαν καλα γιατι για να πω την αληθεια ειχα πραγματικα αγωνια αφου η υποθεση αλλαγης του board ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .ειδικα η ρυθμισεις που πρεπει να γινουν μετα την τοποθετηση του ειναι πολλες και χρειαζονται τρομερη προσοχη,γνωσεις και υπομονη!!!αντε να ηρεμησουμε λιγο.....
μπραβο ρε φιλε...καλοριζικη παλι!!χαρηκα ειλικρινα που ολα πηγαν καλα γιατι για να πω την αληθεια ειχα πραγματικα αγωνια αφου η υποθεση αλλαγης του board ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .ειδικα η ρυθμισεις που πρεπει να γινουν μετα την τοποθετηση του ειναι πολλες και χρειαζονται τρομερη προσοχη,γνωσεις και υπομονη!!!αντε να ηρεμησουμε λιγο.....
Τα χρώματα ήρθαν στα ίσα τους με το στρώσιμο. Πάλι καλά. Έφυγε και το burn-in. Μάλλον θα της κάνω ένα στρωσιματάκι. Δεν ξέρω αν είναι λογικό αλλά θα την προσέξω λίγο.
Το HDMI1 παραμένει μυστήριο.
Υ.Γ. Ότι βρίσκω το λεω αμέσως. Σόρυ που σας αγχώνω αλλά επειδή μερικοί ετοιμάζεστε να μπείτε στην διαδικασία πρέπει να τα γνωρίζετε όλα!
Καλημέρα σας!
Πρέπει να ομολογήσω ότι έχεις μεγάλες αντοχές.:SFGSFGSF:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.