Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

να τα στο exorcism of emily rose (στον τοιχο). υποθετω οτι αμα βαλω panic room θα φριξω.

να ενημερωσω την intertech ακομα και τωρα που δε θελω (προς το παρον) να μπω στη διαδικασια αλλαγης dboard?

Αφού τα είδες και σε ενοχλούν, το ρωτάς???
Τώρα ειδικά που ο nektar άνοιξε το δρόμο η αλλαγή σου θα γίνει εξαιρετικά ομαλά...

να τα στο exorcism of emily rose (στον τοιχο). υποθετω οτι αμα βαλω panic room θα φριξω.

να ενημερωσω την intertech ακομα και τωρα που δε θελω (προς το παρον) να μπω στη διαδικασια αλλαγης dboard?

Πω πω ρε φίλε τι μου θύμησες!!!!! Να κάνεις την αλλαγή τι το σκέφτεσαι? Και ότι γίνει!

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

να ρωτησω κατι ασχετο που βλεπω στις φωτο? το φωτιστικό ειναι στην ταινια ή στο δωματιο σου ως αντανακλαση? όπως και ολο το δωμάτιο που φαινεται σχεδον πάνω απο την γυναικα?

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

να ρωτησω κατι ασχετο που βλεπω στις φωτο? το φωτιστικό ειναι στην ταινια ή στο δωματιο σου ως αντανακλαση? όπως και ολο το δωμάτιο που φαινεται σχεδον πάνω απο την γυναικα?

Μάλλον από τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου είναι. Γενικά αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχουν οι Panasonic plasma (πολύ γυαλιστερή επιφάνεια οθόνης) σε σχέση με τις LCD Στα καινούργια μοντέλα που έρχονται έχουν διαφορετική επίστρωση για λιγότερες ανακλάσεις του φωτός.

μου κανει οντως μεγαλη εντυπωση..γιατι πρωτη φορα βλεπω τετοια αντανάκλαση σε τηλεοραση απο φωτογραφια εδω μεσα...πιο καλη ευκρινεια εχει το φωτιστικο παρα η γυναικα! και αν ειναι ετσι και απο κοντα σε φωτεινο δωμάτιο μαλλον δεν θα την επαιρνα οσο ωραία εικονα και να εχει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Η ΤΗ-42PX600 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την PX60. Οπότε αν είναι να το ρισκάρεις πάρε την φτηνή...
Καταρχην σ'ευχαριστω για την απαντηση,αλλα επειδη δεν εχω διαβασει πουθενα για την συγκεκριμενη panasonic,μπορεις να μου πεις πιο ειναι το προβλημα?

rascalako φιλε μου τι αλλο? τα συμπαθεστατα ερπετα θα ειναι το προβλημα και με την 600..
Δεν το γνωριζω δηλαδη, αλλα απ'οτι καταλαβα αυτο εννοει ο nektar. ο οποιος ας σημειωθει εχει κανει διατριβη στα ερπετα και ιδιως στο είδος της Pana-conda..

ΥΓ:Πολυ ωραια smilies εχετε εδω,μια που γραφτηκα επιτρεψτε μου να χρησιμοποιησω ενα που κολλαει -bye- και ενα ασχετο που μου αρεσε:SFGSF8:

rascalako φιλε μου τι αλλο? τα συμπαθεστατα ερπετα θα ειναι το προβλημα και με την 600..
Δεν το γνωριζω δηλαδη, αλλα απ'οτι καταλαβα αυτο εννοει ο nektar. ο οποιος ας σημειωθει εχει κανει διατριβη στα ερπετα και ιδιως στο είδος της Pana-conda..

ΥΓ:Πολυ ωραια smilies εχετε εδω,μια που γραφτηκα επιτρεψτε μου να χρησιμοποιησω ενα που κολλαει -bye- και ενα ασχετο που μου αρεσε:SFGSF8:

-bye-

Υπάρχει ένα θεματάκι που παρατήρησα στη δική μου. Δεν ξέρω αν φταίει η tv αλλά θα εξηγήσω...
Συνδέω το htpc μου στην hdmi2. Πατάω tv/av, ανοίγω το htpc και βλέπω κανονικά. Κάποια στιγμή πατάω tv/av για να γυρίσει στο tv tuner. Όταν ξαναγυρίσω στα hdmi2 η εικόνα από το htpc έχει χαθεί. Για να επανέλθει θα πρέπει να βάλω και να βγάλω το καλώδιο. Δοκίμασα το ίδιο στην hdmi1 και δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα. Εναλάσσομαι μεταξύ tv tuner & hdmi1 χωρίς να χάνεται η εικόνα.
Η πρώτη μου υπόθεση είναι ότι η hdmi2 όταν γυρίσω στο tv tuner σταματά να στέλνει σήμα αναγνώρισης στον υπολογίστη...
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι σχετικό ας μοιραστεί την εμπειρία του...

ολες οι αντανακλασεις ειναι απο το σαλονι. φαινονται υπερβολικες αλλα σε κανονικες συνθηκες θεασης δεν υφιστανται, δλδ δεν καθομαι να δω ταινια μερα μεσημερι με τις πορτες ανοιχτες και τον ηλιο να πεφτει στην τηλεοραση.
ακομα και αν ηθελα να δω μεσημεριατικα τηλεοραση, θα εβαζα και viewing mode πολυ πιο φωτεινο. τωρα εχω αντιθεση/φωτεινοτητα σχεδον στο μηδεν, και οι φωτος εχουν τραβηχτει απο τετοια γωνια που φαινεται ολα αυτα.

για το hdmi2 που αναφερθηκε, προς το παρον ειμαι με το laptop στο hdmi1 χωρις να εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.

μπορει να μου θυμισει καποιος ποιος ειναι υπευθυνος και χρεωνεται για την μεταφορα προς το service για την αλλαγη dboard? γιατι με την κουτα που εχει ειναι μαλλον αδυνατο να την μεταφερω μονος

Last edited:

ολες οι αντανακλασεις ειναι απο το σαλονι. φαινονται υπερβολικες αλλα σε κανονικες συνθηκες θεασης δεν υφιστανται, δλδ δεν καθομαι να δω ταινια μερα μεσημερι με τις πορτες ανοιχτες και τον ηλιο να πεφτει στην τηλεοραση.
ακομα και αν ηθελα να δω μεσημεριατικα τηλεοραση, θα εβαζα και viewing mode πολυ πιο φωτεινο. τωρα εχω αντιθεση/φωτεινοτητα σχεδον στο μηδεν, και οι φωτος εχουν τραβηχτει απο τετοια γωνια που φαινεται ολα αυτα.

για το hdmi2 που αναφερθηκε, προς το παρον ειμαι με το laptop στο hdmi1 χωρις να εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.

μπορει να μου θυμισει καποιος ποιος ειναι υπευθυνος και χρεωνεται για την μεταφορα προς το service για την αλλαγη dboard? γιατι με την κουτα που εχει ειναι μαλλον αδυνατο να την μεταφερω μονος

Δωρεάν είναι. Έρχονται και την παίρνουν από το σπίτι σου. Θα μιλήσεις με Astra Service και όχι Intertech. Αυτοί έχουν το service.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς VGA για σύνδεση της Panasonic με HTPC????
Δοκίμασα χθες και είχα 3 θέματα:
1. Η εικόνα ήταν τραβηγμένη καθώς η ανάλυση 1024x768 είναι 4:3 και η οθόνη 16:9
2. Κατά την αναπαραγωγή DVD η οθόνη έβγαζε μεγαλύτερες (ή επιπλέον) μαύρες μπάρες πάνω-κάτω
3. Ανάλυση 1280x720 ήταν αδύνατο να δώσω - Το κάτω μέορς της οθόνης φαινόταν μαύρο (3-4 δάχτυλα πάχος)...

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς VGA για σύνδεση της Panasonic με HTPC????
Δοκίμασα χθες και είχα 3 θέματα:
1. Η εικόνα ήταν τραβηγμένη καθώς η ανάλυση 1024x768 είναι 4:3 και η οθόνη 16:9
2. Κατά την αναπαραγωγή DVD η οθόνη έβγαζε μεγαλύτερες (ή επιπλέον) μαύρες μπάρες πάνω-κάτω
3. Ανάλυση 1280x720 ήταν αδύνατο να δώσω - Το κάτω μέορς της οθόνης φαινόταν μαύρο (3-4 δάχτυλα πάχος)...

Εγώ επειδή ακόμα δεν έχω έτοιμο το HTPC το έχω κάνει με το laptop.

1. Σωστά τα λες. Η εικόνα είναι τραβηγμένη....
2. Σωστό κι αυτό. Αλλά αν κάνεις Pan&SCan έρχεται εντάξει η εικόνα.
3. Ούτε εγώ μπόρεσα. Αλλά από την άλλη δεν πάει τόσο η κάρτα γραφικών μου στο laptop :operator:

Εγώ θα σου πρότεινα ανάλυση 1920χ540 είτε μέσω κάρτας είτε μέσω powetstrip. Για δες τι γίνεται έτσι. Είμαι σίγουρος ότι σε όποια ανάλυση και εαν διάλεξες είχες έντονο τρομόπαιγμα της εικόνας.