Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ 116 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΜΕΡΕΣ!!!!ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΤΗΛ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
1 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΟ
2 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ DVD ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ
3 ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ
1 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 07 ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΗΛ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ SOFT?
2 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ-ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΑΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΟΧΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 78 ΠΟΝΠΟΥΣ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 32 ΒΑΘΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ 116 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ:flipout::flipout::flipout:ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ Ε??????

Για το 1 μπορώ να σου πω με αρκετή σιγουριά ότι όλες έχουν το ίδιο software, το παλιό...

Για την βάση δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ έχω την στάνταρτ που έχει μέσα η κούτα...

Πόσο έχει αυτή την εποχή βρε παιδιά η τηλεόραση? Έτσι από περιέργια...

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Σήμερα θα γίνει το Test των Tests σε παγκόσμια αποκλειστικότητα. :guitarist:

Καλιμπράρισμα PV60 με το νέο dboard πάνω. Τσέκαρα και στο Αγγλικό φόρουμ και δεν το έχει κάνει κανείς!!!! Για άλλη μια φορά θα τους βάλουμε τα γυαλιά (ή θα βγάλουμε τα μάτια μας :flipout:) -bye-

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Καλιμπράρισμα PV60 με το νέο dboard πάνω. Τσέκαρα και στο Αγγλικό φόρουμ και δεν το έχει κάνει κανείς!!!! Για άλλη μια φορά θα τους βάλουμε τα γυαλιά (ή θα βγάλουμε τα μάτια μας :flipout:) -bye-

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα.:behead:

η αληθεια ειναι οτι πρωτου ερθει ο Μανος δεν πιστευα οτι μπορει να γινει ακομα καλυτερη ειδικα η εικονα του dvd ,αλλα περισσοτερο ηθελα να ηρεμησει η επιθετικη και πολυ φωτεινη εικονα της αφου ετσι και αλλιως φημιζεται για αυτην.και ομως καταφερε να την κανει ακομα καλυτερη και στις 2 περιπτωσεις....!!!(τα ποσοστα μου Μανωλη....).Νεκταριε- χωρις υπερβολες-θα τριβεις τα ματια σου.....!!!!!καλες ρυθμισεις.....

Τι εγινε ρε παιδια δυο μερες ελειψα και διαβαζω οτι ανεβαινει ο Κος Μανωλης
Θεσσαλονικη ?

Μανο υπαρχει καθολου χρονος για καλιμπραρισμα ?
να στειλω pm?
τι να κανω?

Δωσε και μενα μπαρμπα .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Για το 1 μπορώ να σου πω με αρκετή σιγουριά ότι όλες έχουν το ίδιο software, το παλιό...

Για την βάση δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ έχω την στάνταρτ που έχει μέσα η κούτα...

το προβλημα μου φιλε νεκταριε ειναι πως δεν ξερω ποια ειναι η στανταρ βαση γιατι σε διαφορες φοτο την εχω δει και με τις 2 βασεις αν σου ειναι ευκολο και εχεις ενα πασετο σπιτι παρε της μετρα οχι για κουστουμι-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

την βρηκα 1099 νεκταριε ουτε ευρω παρακατω αλλα καλα δεν ειναι βλεπω οτι πριν 7-8 μηνες ειχε καμια 600αρια παραπανω

Μια χαρά τιμούλα. Όσο για την βάση έχω την τετράγωνη. Τι μέτρα να της πάρω?

Μόλις έφυγε και ο Μανώλης από το σπίτι... Τα αποτελέσματα φανταστικά και έχω και καλά νέα γι αυτούς που θέλουν να αλλάξουν dboard. Αλλά μια στιγμή ρε παιδιά να τσιμπήσω κάτι και θα σας ενημερώσω. :grinning-smiley-043

Μια χαρά τιμούλα. Όσο για την βάση έχω την τετράγωνη. Τι μέτρα να της πάρω? :grinning-smiley-043
απο ακρη σε ακρη τις γωνιες ρε νεκταριε να δω εαν χωραει στο επιπλο που μαλον χωραει αν μπορεις μετρα ασε που μπορει να σου χειαστουν τα μετρα για να της φτιαξεις κασα εαν σου σπασει τα νευρα αντι να την πεταξεις απο το παραθυρο

81εκ. Από γωνία σε γωνία. -bye-

τα χαπια μου ρε φιλε νεκταριε η βαση ειναι 81 εκ?σιγουρα την βαση μετρησες? στην φοτο φενεται πολυ μικροτερη την διαμαντενια {τετραγωνη}εχεις?:hanged::hanged::hanged::hanged::hanged::hanged:

Πιστός στο ραντεβού μου είμαι έτοιμος να γράψω για το πως πήγε το καλιμπράρισμα (όρεξη να έχετε να με διαβάζετε...) αλλά και για το γνωστό μας θέμα των φιδιών (θα πάρω διδακτορικό σε λίγο... :flipout:)

Τον Μανώλη τον φώναξα για 2 λόγους (του το είπα κιόλας για να είμαστε καθόλα εντάξει).

1. Να δει αν διορθώθηκε το πρόβλημα με τα φίδια μετά την αλλαγή του dboard τόσο με βάση αυτά που είδε στον Δημήτρη (dp88) αλλά και σύμφωνα με τα δικά του έμπειρα μάτια.

2. Να φτιάξει την εικόνα της τηλεόρασης γιατί είχα βαρεθεί να είμαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και ανάλογα με την σκηνή να προσπαθώ να βρω μια φόρμουλα. Βέβαια τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά όσο τα είχα φανταστεί. Μέχρι τα 80 μου να το πάλευα σε αυτή την εικόνα που έχω τώρα δεν νομίζω να έφτανα ποτέ :BDGBGDB55:

Πάμε λοιπόν ένα ένα.

1. Με το που μπήκε στο σπίτι μετά τις απαραίτητες συστάσεις μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό. Να βάλω του λεω το Panic Room? :grinning-smiley-043 Αμάν μου λεει αυτό το Panic Room? (Στην πλάκα όμως όχι σοβαρά, να μην παρεξηγηθώ...)

Του λεω βλέπεις τίποτα περίεργο? Όχι μου λεει. Στα μάτια του Φίδια δεν υπήρχαν και μου περιέγραψε πως ήταν η τηλεόραση του Δημήτρη. Το ξέρω του λεω γιατί και μένα έτσι ήταν πριν. Απλά ήθελα να την δει και ένα άλλο μάτι και αν γινόταν και έμπειρο μάτι, ακόμα καλύτερα. Οπότε ο Μανώλης ήταν ότι έπρεπε για την περίπτωση :grinning-smiley-043
Με πιστοποίηση λοιπόν Μανώλη Καστρούνη τα φάγαμε τα φίδια :violent-smiley-030:

Μετά άρχισα να του δείχνω διάφορα μωβάκια που έβλεπα που και που στο τηλεοπτικό σήμα αλλά και στα dvd και μου εξήγησε επιστημονικά (σιγά μην θυμάμαι να σας πω... :BDGBGDB55:) ότι όλα είναι φυσιολογικά! Κανένα πρόβλημα!

Οπότε κυρίες και κύριοι, η αλλαγή του dboard έκανε αυτό που έπρεπε. Έδιωξε τα φίδια και επομένως δεν έχω κανένα ενδυασμό να σας προτείνω να προχωρήσετε στην αλλαγή όσοι έχετε δει φίδια! Είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Panasonic να σας κάνει την αλλαγή! Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Η τηλεόραση έχει 2 χρόνια εγγύηση και επομένως ακόμα και αν στην συνέχεια παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα λόγο της αλλαγής είσαστε καλυμμένοι. Δεν βρίσκω καμία δικαιολογία να μην το κάνει κάποιος που έχει το πρόβλημα.

2. Τώρα για το calibration τι να πω ο καψερός που κατάλαβα κάποια πράγματα αλλά όχι και όλα... Βεντούζες απο δω, laptop από κει και δεν ξέρω γω πόσα dvd έβαλε για να κάνει τις ρυθμίσεις. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα χάσετε την μαγεία να τα ζήσετε από κοντά αν επιλέξετε κάποια στιγμή να κάνετε calibration.
Θα σταθώ όμως σε κάποια απλά σημεία.
α. Τόσο καιρό έβλεπα "λάθος". Και το ήξερα. Γιατί όπως έγραψα και παραπάνω ήμουν με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και πάντα κάτι δεν μου άρεσε από την εικόνα. Το επιβεβαίωσε και ο Μανώλης ότι έβλεπα λάθος. Δεν ήταν και δύσκολο γι αυτόν...
β. Η εικόνα που έχω τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχα πριν. Πλέον νιώθω ότι δεν χρειάζεται να ξαναπάρω το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Η τηλεόραση απογειώθηκε. Ένα θα σας πω και πιστεύω τα λεει όλα... Διάλογος μετά το καλιμπράρισμα...

Μανώλης: Έχει πέσει στο χιλιάρικο η τηλεόραση?
Nektar: Ε περίπου του λεω. Με σκόντα κάπου εκεί μπορείς να την πάρεις.
Μανώλης: Θα την έπερνα... :grinning-smiley-043

Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ίσως περισσότερο και από ότι περίμενα. Για τον Μανώλη τι να πω...? Απλά να πω ότι όσα έχετε ακούσει γι αυτόν ισχύουν και άλλα τόσα. Υπομονετικός, γελαστός, ευγενικός και φυσικά άψογος στη δουλειά του. 3 ώρες κάθησε γιατί εκτός από επαγγελματίας είναι και άνθρωπος και γούσταρε να πούμε και τις βλακειούλες μας.

Τελειώνοντας θα σας έλεγα να να σκεφτείτε σοβαρά το καλιμπράρισμα της τηλεόρασης σας. Είναι επένδυση και μάλιστα σε τιμή που αν την πείτε στα Αγγλάκια και τα Αμερικανάκια μπορεί και να πάρουν αεροπλάνο να έρθουν στην Ελλάδα. :grinning-smiley-043

-bye-

λοιπον............(παλι τα ιδια..........):firstprize: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.να δουμε θα ηρεμησεις ποτε??????:sleep:

λοιπον............(παλι τα ιδια..........):firstprize: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.να δουμε θα ηρεμησεις ποτε??????:sleep:

Τώρα ηρέμησα Δημήτρη. Ήθελα και μια επιβεβαίωση ο άνθρωπος. -bye-

Τώρα ηρέμησα Δημήτρη. Ήθελα και μια επιβεβαίωση ο άνθρωπος. -bye-

η αληθεια ειναι οτι εφαγες μεγαλο πακετο και νομιζω οτι επιτελους ηρθε η στιγμη να την απολαυσεις.τωρα μετα το calibration πιστευω οτι καταλαβες και μονος σου οτι δεν ημουν υπερβολικος...

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Νεκτάριε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι πολλές και καλές θεάσεις. Η συμπεριφορά της τηλεόρασης του Νεκτάριου δεν είχε καμιά σχέση με αυτή του Δημήτρη. Ποιο ισορροπημένη απαλλαγμένη από τα γνωστά προβλήματα
Όσο και να παίξαμε ξανά και ξανά τις ίδιες σκηνές από το panic room δεν είδαμε τα γνωστά σε όλους προβληματάκια.
Θα πρέπει εδώ να αναφέρω κάποια artifacts που μπορείτε να εντοπίσετε κατά την θέαση ταινιών και προσέρχονται από την επεξεργασία του υλικού και δεν αποτελούν «προβλήματα» του panel ή του board.
Τα panels τεχνολογίας PDP πάσχουν από το λεγόμενο dynamic false contour το οποίο είναι υπεύθυνο για το λεγόμενο quantization. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν έναν νέο αλγόριθμο (two-tone response) για να το μειώσουν εάν δεν μπορούν να το εξαλείψουν.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοώ

Καλές θεάσεις και πάλι

Attachments

• 20070319-233531.jpg
    20070319-233531.jpg
    65.2 KB · Views: 55
  • 20070319-233547.jpg
    20070319-233547.jpg
    68.3 KB · Views: 47
  • 20070319-233621.jpg
    20070319-233621.jpg
    45.1 KB · Views: 41