Αμα τα ανεμιστηρακια αρχισουν και βγαζουν θορυβο η χαλασουν ..τι γινεται ???
Μπορει κανεις να τα αλλαξει μονος του ???
Βγαζοντας τη πλατη ας πουμε ???
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ....
Kοιτα απο θεωρητικης αποψεως,εαν τα fun ειναι απλα και συνδεονται με 2 φισ τα οποια προερχονται απο την πλακετα τροφοδοσιας,φυσιολογικα αλλαζονται αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ WATT!Αμα τα ανεμιστηρακια αρχισουν και βγαζουν θορυβο η χαλασουν ..τι γινεται ???
Μπορει κανεις να τα αλλαξει μονος του ???
Βγαζοντας τη πλατη ας πουμε ???
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ....
Kοιτα απο θεωρητικης αποψεως,εαν τα fun ειναι απλα και συνδεονται με 2 φισ τα οποια προερχονται απο την πλακετα τροφοδοσιας,φυσιολογικα αλλαζονται αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ WATT!
Yπαρχουν στην αγορα και πολυ καλυτερα απο τα μαμα!
Αν και εγω σε αυτην την περιπτωση εαν κανανε θορυβο τα μαμα,θα τα απομονωνα εντελως και θα εβαζα 2 εξωτερικα πολυ μεγαλυτερης εντασεως και αθορυβα απλα θα ειχα εξωτερικη τροφοδοσια(δηλ δεν θα χρησιμοποιουσα την τροφοδοσια της τv!
H δευτερη επιλογη ειναι και η πιο ευκολη και καλυτερη!
Τελικά, αν της δώσεις με Hdmi από κάρτα γραφικών 1280χ720 50ΗΖ, είναι οκ?
Τα Hdmi έχουν διαφορά?
Αν βαλεις powerstrip στον υπολογιστη σου, το θεμα λυνεται φτιαχνωντας μια νεα αναλυση (περιπου 5% μεγαλυτερη απο 720p ή οσο ειναι το δικο σου overscan).
Εγω ετσι ελυσα το δικο μου προβλημα με την pioneer + htpc και ΑΤΙ 1950.
Αυτό το ξέρω ότι γίνεται - ΚΑΙ με powerstrip και από CATALYST. Το θέμα είναι αν απενεργοποιείται το overscan.
Ο λόγος που επιμένω είναι για να αποφύγω να αλλάζω ανάλυση όταν περνάω στον προτζέκτορα. Να έχω δηλαδή 720p ΑΚΡΙΒΩΣ και στην tv και στον 720p προβολέα μου...
Γκαντεμη ακομα φιδια δεν ειδα!!!Μπορείς να φτιάξεις 2 shortcuts ένα για προβολέα και ένα για την πλάσμα με διαφορετική ανάλυση και να τις τρέχεις αναλόγως που θες να βλέπεις. Εκτός αν θέλεις να βλέπεις σε clone mode....
Γκαντεμη ακομα φιδια δεν ειδα!!!
:slapface:
χιχχιιχ
Μηπως θα βοηθησεις να μπω στο service menu?
Aν δεις στο δικο μου thread λεω οτι δεν ισχυει η παλια διαδικασια που κανατε στην pv 60Ψάξε βρε λίγο στο thread. Τα έχουμε γράψει τα βήματα....![]()
Aν δεις στο δικο μου thread λεω οτι δεν ισχυει η παλια διαδικασια που κανατε στην pv 60
Αν ναι ρε... Έχεις την καινούρια. Μεγειά σου είπα?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.