panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

warmth

New member
27 November 2007
37
εχω την εν λογω panny peripoy 7 ετων με καθημερινη χρηση οποτε υπολογιζω 25-30 χιλιαδες ωρες κ καποια στιγμη ενω επαιζε σταματησε δεν ειδα το πως..... αναβοσβηνε το power led το κοκκινο 10 φορες κανει μια διακοπη μερικων δευτερολέπτων κ ξεκιναει παλι να αναβοσβηνει για 10 φορες.οταν την κλεισεις κ την ανοιξεις απο το power δειχνει την ενδειξει οτι ξεκιναει ακουγετε ο ρελες οτι δινει εντολη ξεκινανε οι ανεμιστηρες κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα το λαμπακι γινεται κοκκινο κ σταματαει ο ρελες...καμια ιδεα καποιος τη μπορει να εχει κ αν αξιζει να επισκευαστει?

Απάντηση: Re: panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

το επισημο service μου που την ειδε μου ειπε οτι οντως ειναι η ψηφιακη πλακετα κ οτι θα κοστισει 360 ευρω...........αξιζει λετε το κοπο?ξερει κανενας κανενα καλο τεχνικο που να επισκευαζει pana σε λογικες τιμες?

βρε παιδες για να παω σε μια αναλογη full hd k με καλη αποδοση στο μαυρο κ να ειναι cinefil ξεπερναω τα 1000 ευρω...........ξερει κανεις κανενα μοντελο για ταινιες δεν με ενδιαφερει το gaaming ουτε οι τηλεοπτικες σειρες......τη θελω καθαρα για να βλεπω ταινιες κ να μην βλεπω αυτη τη φηφιακιλα.........γι αυτο ρωταω αν αξιζει η επισκευη........

Η τηλεόρασή σου είχε μαύρο 0,07-0,08 cd/m² όταν ήταν καινούρια και κάπου στις 10000 ώρες αυτό είχε γίνει ~0,2 cd/m², λόγω rising blacks. Ακόμα κι αν έκτοτε έχει ξαναπέσει, καλύτερο από την αρχική τιμή δεν θα έχει γίνει και σήμερα βρίσκεις πληθώρα τηλεοράσεων με ισάξιο ή καλύτερο μαύρο.

Για αμιγώς κινηματογραφική χρήση και χωρίς να ξοδευτείς, ρίξε μια ματιά σε αυτή, αν υπάρχει πουθενά ακόμα...

Ειδάλλως, κοίτα για κάποια LCD με PSA πάνελ...

Απάντηση: Re: panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

καμμια αλλη ιδεα για κανενα αλλο μοντελο?απλα θελω να εχει καλη ποιοτητα μαυρου να μην ειναι γυαλιστερη η οθονη κ εχει αντανακλασεις να ειναι full hd k να μην εχει το φηφιακο στιγμα μου αρεσει το κινηματογραφικο.........σας ζαλισα ε?εαν εχει καποιος να προτεινει κ καποιο αλλο μοντελο καλοδεχουμενο.....