panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

warmth

New member
27 November 2007
37
εχω την εν λογω panny peripoy 7 ετων με καθημερινη χρηση οποτε υπολογιζω 25-30 χιλιαδες ωρες κ καποια στιγμη ενω επαιζε σταματησε δεν ειδα το πως..... αναβοσβηνε το power led το κοκκινο 10 φορες κανει μια διακοπη μερικων δευτερολέπτων κ ξεκιναει παλι να αναβοσβηνει για 10 φορες.οταν την κλεισεις κ την ανοιξεις απο το power δειχνει την ενδειξει οτι ξεκιναει ακουγετε ο ρελες οτι δινει εντολη ξεκινανε οι ανεμιστηρες κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα το λαμπακι γινεται κοκκινο κ σταματαει ο ρελες...καμια ιδεα καποιος τη μπορει να εχει κ αν αξιζει να επισκευαστει?

Απάντηση: Re: panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

το επισημο service μου που την ειδε μου ειπε οτι οντως ειναι η ψηφιακη πλακετα κ οτι θα κοστισει 360 ευρω...........αξιζει λετε το κοπο?ξερει κανενας κανενα καλο τεχνικο που να επισκευαζει pana σε λογικες τιμες?

βρε παιδες για να παω σε μια αναλογη full hd k με καλη αποδοση στο μαυρο κ να ειναι cinefil ξεπερναω τα 1000 ευρω...........ξερει κανεις κανενα μοντελο για ταινιες δεν με ενδιαφερει το gaaming ουτε οι τηλεοπτικες σειρες......τη θελω καθαρα για να βλεπω ταινιες κ να μην βλεπω αυτη τη φηφιακιλα.........γι αυτο ρωταω αν αξιζει η επισκευη........

Η τηλεόρασή σου είχε μαύρο 0,07-0,08 cd/m² όταν ήταν καινούρια και κάπου στις 10000 ώρες αυτό είχε γίνει ~0,2 cd/m², λόγω rising blacks. Ακόμα κι αν έκτοτε έχει ξαναπέσει, καλύτερο από την αρχική τιμή δεν θα έχει γίνει και σήμερα βρίσκεις πληθώρα τηλεοράσεων με ισάξιο ή καλύτερο μαύρο.

Για αμιγώς κινηματογραφική χρήση και χωρίς να ξοδευτείς, ρίξε μια ματιά σε αυτή, αν υπάρχει πουθενά ακόμα...

Ειδάλλως, κοίτα για κάποια LCD με PSA πάνελ...

Απάντηση: Re: panasonic vierra th-42pz70e προβλημα δεν αναβει

καμμια αλλη ιδεα για κανενα αλλο μοντελο?απλα θελω να εχει καλη ποιοτητα μαυρου να μην ειναι γυαλιστερη η οθονη κ εχει αντανακλασεις να ειναι full hd k να μην εχει το φηφιακο στιγμα μου αρεσει το κινηματογραφικο.........σας ζαλισα ε?εαν εχει καποιος να προτεινει κ καποιο αλλο μοντελο καλοδεχουμενο.....