Πανεπιστημιακό άσυλο?

Αγαπητέ wertyu5555 απ´οτι φαίνεται δεν ζεις στην πραγματικότητα.
Καλά είναι όλα με τα λόγια, αλλά όταν απειληθείς από αλήτες και αισθανθείς ότι είσαι έρμαιο στην κρίση της στιγμής ενός αλήτη τσόγλανου, τότε ίσως αναθεωρήσεις και καταλάβεις γιατί κουβαλάω μαζί μου τέτοια πράγματα (αλυσίδα, γκλομπ, πιστόλι σκοποβολής).
Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να βασιστώ μόνο στα χέρια μου και αυτά τα "όπλα" τα έχω για κάποια άμυνα αχρείαστη νάναι.
Σαν τον πυροσβεστήρα. Αν δεν τον έχεις θα σου χρειαστεί.

Έλα από τη γειτονιά μου μια βόλτα βραδάκι και θα καταλάβεις.
Είμαι πάντα υπέρ της δημόσιας τάξης. Δεν ανέχομαι να με ενοχλεί ή να με απειλεί ο κάθε αλήτης. Θα αμυνθώ όπως μπορώ. Εκτός αν μου βγάλουν καλάσνικωφ οπότε δεν.........
Πριν λίγο άκουσα στις ειδήσεις ότι η αστυνομία μπήκε σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας και έκανε έλεγχο σε 2 αλβανούς.
Ο ένας οπλοφορούσε. Από κει και πέρα τι συζητάμε. Δείτε που ζούμε.

To πρόβλημα είναι παντα τα ´κριτήρια αλητείας´.
Καλά, ο Αλβανός οπλοφορούσε,αλλά μπορεί και νάχε άδεια οπλοφορίας.Απ´ότι διαβάζω οπλοφορούν και έλληνες,φυσικά πάντα για να αμύνονται.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ΔΕΝ ανήκω σε καμμία ΚΝΕ - πολύ εύκολα κατηγοριοποιείς ανθρώπους άλλο ένα πρόβλημα-.Το εάν χρειάζεστε κάποιον να σας σηκώσει από τις καρέκλες ή τους καναπέδες το ξέρετε πολύ καλά. Σταματήστε με την καραμέλα του "επιπέδου" - έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση;;;-
Το εάν είμαι της καρέκλας ή όχι, το ξέρουν οι γύρω μου και οι εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει από την τάξη μου. όσο για το τι είναι το άσυλο το γράφω στο πρώτο post το επόμενο αναφέρω ότι είναι πολύ απλοικο
Καλώς σας βρήκα... :)

Μην θυμώνεις συζήτηση κάνουμε.
Ο καθένας με τις απόψεις του.
Εγώ γράφω όχι απλώς την άποψή μου αλλά και τις εμπειρίες μου από την πραγματικότητα που αν δεν την βιώσεις δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

Εσύ τι φαντάζεσαι αγαπητέ Σπύρο, ότι ο αλβανός είχε άδεια οπλοφορίας;

Πλάκα κάνω βρέ Μιχάλη,αλλά και εσυ όταν γράφεις ότι κυκλοφορείς σαν Ράμπο,με πιάνει κάτι.Και εάν καμιά μέρα είσαι τσαντισμένος με άλλα θέματα,και αντιδράσεις ,άδικα και βίαια,τι γινεται??

Να το θεσω απλα ,οταν καποιος θετει εαυτον εκτος συνολου και λεει στους υπολοιπους αυτη η Ελλαδα σας αξιζει τι ειναι?εκτος αν, οπως επισημαινω, ειναι κατοικος Γενευης η Κοπενχαγης η τελος παντων δεν ζει εδω

θα το ελεγα εγω .......

..... αλλα που να παρει .. σκοπευω να ερθω σε μισο χρονο !!!! :Banane0: :Banane0:

οποτε αυτη την Ελλαδα θα βαλω και εγω στο σβερκο μου .... :slapface:

Απάντηση: Re: Πανεπιστημιακό άσυλο?

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ΔΕΝ ανήκω σε καμμία ΚΝΕ - πολύ εύκολα κατηγοριοποιείς ανθρώπους άλλο ένα πρόβλημα-.Το εάν χρειάζεστε κάποιον να σας σηκώσει από τις καρέκλες ή τους καναπέδες το ξέρετε πολύ καλά. Σταματήστε με την καραμέλα του "επιπέδου" - έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση;;;-
Το εάν είμαι της καρέκλας ή όχι, το ξέρουν οι γύρω μου και οι εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει από την τάξη μου. όσο για το τι είναι το άσυλο το γράφω στο πρώτο post το επόμενο αναφέρω ότι είναι πολύ απλοικο
Καλώς σας βρήκα... :)

θυμαμαι μια φορα καποτε στο πρωην φορουμ ειχα γραψει και εγω για κατι τετοιους ξεσηκωμους κτλ, οπως βγητε απο τα παραθυρα σηκωθειτε απο τον καναπε σβηστε το χαζοκουτι και πιαστε τις σανιδες και καντε τους μαυρους !!!!!!!

ηταν τοτε που λεγανε για την επιμηκηνση του ωραριου νομιζω.....

δεν προκειται κανεις να ξεσηκωθει ..... ουτε εσυ ο ιδιος !!!!!

Οπως λεει ο Σουρλας πιο πριν οι πιο αντιδραστικοι κατα του συστηματος γινανε οι πλεον Βολεμενοι και τα πλεον υπακουα οργανα του συστηματος .....
οι πιο ξυπνιοι γινανε Μεγαλοθεσιτες ....

εγω το μονο Ασυλο που αναγνωριζω ειναι το Ασυλο που ζητανε οι φουκαραδες μεταναστες απο τα κρατη φυλακες .... που ερχονται με τα σαπιοκαραβακια και πνιγονται για να ερθουν σε μια χωρα που (νομιζουν ) θα βρουν καλυτερη τυχη ......

αυτο το Ασυλο ξερω ......

τωρα το αλλο ειναι Ασυλο για τσογλαναρια ....

Μην ανησυχείτε παιδιά δεν κινδυνεύει κανείς από μένα.
Ούτε κάνω τον Ράμπο. Απλώς πιστεύω ότι καλύτερα να τα έχω (τα όπλα) και να μην χρειαστούν, παρά να μου χρειαστούν και να μην τα έχω.
Όπως και με τα προφυλακτικά. Ή τους πυροσβεστήρες.
Πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με διάφορους αλλά δεν βγάζω τα "όπλα".
Είμαι πολύ φιλήσυχος, αλλά αλλοίμονο σε όποιον με πειράξει, δεν το μπορώ να δεχτώ να μου χαλάει την ησυχία ο κάθε αλήτης.
Πόσο μάλλον να μου καταστρέψει την περιουσία.
Δεν μου αρέσει αυτή η υπερβολική δημοκρατία και έχω έτοιμη άμυνα.

Κυκλοφορώ κοντά στα σύνορα πολλά χρόνια και μου κάνουν έλεγχο αστυνομικοί πολλές φορές και στα τρία κράτη της περιοχής. Αν κουβαλούσα μαζί μου τα σύνεργα που αναφέρει ο Μιχάλης, ένα είναι σίγουρο, ότι δεν θα μπορούσα στο εξής να κυκλοφορώ ελεύθερα. θα ήμουν σεσημασμένος.

Κάτι ακόμα. Φέτος τα πράγματα εδώ στη θεσσαλονίκη δεν εξελίχθηκαν όπως τις άλλες χρονιές. Δηλ. υπήρχαν και ομάδες της ΕΛΑΣ με πολιτικά μέσα στα γνωστά καλόπαιδα που έδρασαν διασπαστικά, αλλά και με ΠΟΛΥ μεγάλη βιαιότητα εναντίον υπόπτων.

Φυσικά το άσυλο δεν τηρήθηκε, ούτε από τους γνωστούς κουκουλοφόρους, ούτε από τους άγνωστους (νέους) κουκουλοφόρους, αλλά τουλάχιστον όλες οι παν. αρχές ήταν εκεί και πολλοί καθηγητές (περίπου 450 σε όλες τις σχολές, δηλ. 1 ανά 8-9 άτομα) για να προστατεύσουν τη σχολή τους. :damnyou:

Οι τύποι παρασιτούν στις ιδέες του ασύλου και της δημοκρατίας. Απλώς χρειαζόμαστε ένα φάρμακο να απομακρύνει το παράσιτο αφήνοντας τον οργανισμό ανέπαφο.

Ειχα κατι ακρες με την Θατσερ απο οταν ημουν Αγγλια. Θελετε να φωναξω κανεναν να μας συμμαζεψει και μετα φευγει...

Απλώς πιστεύω ότι καλύτερα να τα έχω (τα όπλα) και να μην χρειαστούν, παρά να μου χρειαστούν και να μην τα έχω. Όπως και με τα προφυλακτικά. Ή τους πυροσβεστήρες.

Για τα προφυλακτικά, πάντως, εγώ προτιμώ να τα χρειαστώ και να μην τα έχω παρά να τα έχω και να μην τα χρειάζομαι! :flipout:

Πέραν της πλάκας, Μιχάλη, αν το όπλο σου το πάρει ο μικρός και βγει να σκοτώσει γατάκια, τι θα κάνεις; Θα το πετάξεις ή θα το προφυλάξεις καλύτερα; Κάτι τέτοιο λέμε -εγώ τουλάχιστον- και για το άσυλο. Είναι εκεί σε περίπτωση που χρειαστεί.

Βέβαια, προσωπικά δεν εξισώνω το άσυλο που είναι ένα μέσο προστασίας (που κάποιοι χρησιμοποιούν για να παρανομήσουν) με ένα όπλο που είναι ένα μέσο επίθεσης (ακόμα και αν κάποιοι χρησιμοποιούν για να αμυνθούν).

Το όπλο είναι πιστόλι σκοποβολής και είναι μόνιμα μέσα στο πόρτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Δεν βγαίνει ποτέ από κει. Πωλείται νόμιμα μόνο για σκοποβολή και απαγορεύεται να το φέρεις επάνω σου. Φυσικά και να το χρησιμοποιήσεις.
Αν χρειαστεί όμως μπορείς να αμυνθείς χωρίς να σκοτώσεις κανέναν.
Σε έλεγχο που υποβλήθηκα κάποιες φορές από την αστυνομία, δεν υπήρχε λόγος να με επιπλήξουν εφόσον ήταν μέσα στο πόρτ-μπαγκάζ κι όχι επάνω μου.
Αν το έχω επάνω μου μπορούν να με συλλάβουν.
Όταν με ρωτούν γιατί το έχω τους λέω απλώς που μένω! Καταλαβαίνουν.

Η αλυσίδα είναι στην πόρτα του οδηγού και δεν απαγορεύεται. (είναι για το σκύλο μου!!)
Το γκλόμπ μου το έδωσε ο φίλος μου ο ειδικός φρουρός αστυνομικός που μου λέει καμμιά φορά μερικά κοινά μυστικά τους.
Δεν χρησιμοποιούνται ποτέ ευτυχώς.
Αλλά αλλιώς είναι να είσαι μόνο με τα χέρια σου σε δύσκολη στιγμή, κι αλλιώς ο τυχόν επιτιθέμενος να δει ότι είσαι λίγο "ζωηρός" κι εσύ.
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Υ.Γ. έχει πολύ πλάκα όταν κάπου κάπου κάνουμε ασκήσεις σκοποβολής σε ανοιχτούς χώρους σημαδεύοντας διαφημηστικούς αναπτήρες που (ως συνήθως) δεν λειτουργούν ενώ είναι γεμάτοι.
Το μπούφ είναι πολύ ωραίο με φοβερό μπάσο.
Ο καλύτερος κερδίζει νεραντζάκι κουταλιού.
Αυτά.

χαχαχαχαχα νερατζακι... κεραστε με κι εμενα. Θα φερω καρυδακι... Ομως θα ερθω με τοξο οποτε οποιον παρει ο χαρος...

Βλέποντας 15 μπάτσους με πολιτικά να δέρνουν τον νεαρό Κύπριο με τόσο μένος,θεωρώ ότι ενώ υπάρχουν αρκετά θέματα πού είναι προβληματικά όσον αφορά το Ασυλο,άλλο τόσο και χειρότερα θά είναι να δοθεί σε τετοιους τραμπούκους το δικαίωμα να εισβάλλουν στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Φαινεται ότι διάφοροι παρακρατικοί άρχισαν να ξεψαρώνουν.Και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τετοιοι τύποι θά έχουν την ψυχραιμία ,μπαινοντας στο Πανεπιστήμιο,να αντιμετωπίσουν σωστά μιά κατάσταση.Ειναι ικανοί να διαπράξουν φόνο.Ο Πολύδωρας έχει τεράστιες ευθύνες με τα γλυκόλογα που λεει για ανθρώπους που δεν διαφερουν σε τίποτα απο κοινούς συμμορίτες.Εάν δεν τιμωρηθούν σκληρά οι συγκεκριμένοι κρατικοί τραμπούκοι αρχίζουν οι εκπτώσεις τής δημοκρατίας.
Υ.Γ
Υπάρχουν και σειρά καταγγελιών για συγκεντρώσεις ´αγανακτισμένων πολιτών´μαζί με αστυνομικούς έξω απο Πανεπιστημιο τής Θεσσαλονίκης,στίς εκδηλώσεις τού Πολυτεχνείου.Εάν ισχύουν όντως ,είναι τρομακτικό.Η Ελλαδα δεν έχει ανάγκη απο άλλους Γκοτζαμάνηδες.

Γι αυτό και όταν ξεκινήσαμε τη συζήτηση πριν 2 εβδομάδες κράτησα χαμηλό προφίλ. Διότι είχα πληροφορηθεί ότι φέτος θα βρίσκονταν πολλοί καθηγητές μέσα στο πανεπιστήμιο, και είχα την πληροφορία από την προηγούμενη Τετάρτη από τους αναρχικούς του Τμήματός μου, ότι φέτος δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτε, διότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον εχθρό μέσα στο πανεπιστήμιο. Το ήξεραν από πριν και το είπαν ανοιχτά στο μάθημα 12.00 το μεσημέρι. Γι αυτό και ήταν ελάχιστοι αυτοί που τελικά επέμειναν μετά την πορεία. Μάλιστα ένας μου ζήτησε το κινητό μου, ώστε αν γίνει καμιά στραβή και βρεθεί στήν ασφάλεια ή σε νοσοκομείο, να βεβαιώσω τη φοιτητική του ιδιότητα.

Πάντως βλέπετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε ότι φαίνονται, ούτε ότι μπορούν να λυθούν τόσο εύκολα...

Ετσι ειναι δυστυχως. Τιποτα δεν ειναι ποτε τοσο απλο οσο φαινεται. Η επιλυση ειναι πολυυυ δυσκολη και βαθια ριζομενο το κακο και το λαθος. Λιγοι ειναι οι ανθρωποι που θα μπορουσαν να δωσουν ανασα και λυση για τετοια προβληματα και δε ξερω αν εχουν το στομαχι και την υποστηριξη να το κανουν.