Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Έλα ντε!!

Δεν κάθονται στ' αυγά τους (αυτοί οι πολλοί...) με την LCDάδικη θολούρα τους, τα μπλε-πράσινα-κόκκινα λευκά τους που τριγυρίζουν στην οθόνη κάθε 100 ώρες, την ''γεια σας'' σύγκλιση και φόκους, τα 4Κ και οι αναμορφικοί τους μάραναν. Όλα τα 'χε η Μαριωρή...

Βέβαια, αν βλέπουν 2000:1 ansi contrast χωρίς ίριδες και κουραφέξαλα, όλα συγχωρούνται!!!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Μάλλον μπερδευτήκαμε …
Η φωτογραφία που την ονομάζει HD5000 είναι η πιο θολη…
Σε αυτην που λεει isco είναι λιγότερο θολη αλλα υπάρχει παραμόρφωση ενώ στο ζουμ η εικονα είναι πιο νεταρισμένη…

Εσυ βλεπεις κατι άλλο;

Εγώ τα βλέπω ανάποδα,δηλαδή η φωτό του zoom πιο θολή ;;;!!!!!
Οι υπόλοιποι τι βλέπετε;
Μήπως θέλω οφθαλμίατρο ; lol

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Εγώ τα βλέπω ανάποδα,δηλαδή η φωτό του zoom πιο θολή ;;;!!!!!
Οι υπόλοιποι τι βλέπετε;
Μήπως θέλω οφθαλμίατρο ; lol

Και ποια βλέπεις πιο καθαρή και γενικοτερα χωρις καποιο θεμα;

Re: Απάντηση: Re: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Τώρα κατάλαβα τι ήταν το εμπόδιο και βλέπεις απο τα 6 μέτρα..:)
ωραίος χώρος Γιάννη μου αν και προσωπικά θα έβαζα ροδακια στο εμπόδιο :)..
θα έφτιαχνα μια μεγαλύτερη σε πλάτος οθονη ,αφου σε παίρνει και θα την κατέβαζα πιο χαμηλά..
anyway..να τον χαίρεσαι my friend..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Τώρα κατάλαβα τι ήταν το εμπόδιο και βλέπεις απο τα 6 μέτρα..:)
ωραίος χώρος Γιάννη μου αν και προσωπικά θα έβαζα ροδακια στο εμπόδιο :)..
θα έφτιαχνα μια μεγαλύτερη σε πλάτος οθονη ,αφου σε παίρνει και θα την κατέβαζα πιο χαμηλά..
anyway..να τον χαίρεσαι my friend..

Ευχαριστώ αδερφέ!! Να 'σαι καλά!!:ernaehrung004:

Ροδάκια στο μπιλιάρδο? Πολύ βαρύ για ρόδες. Μιλάμε για κοντά 350 κιλά πράμα...-bye-

(βασικά, ''κλέβω'' κατά τη θέαση....φέρνω την πολυθρόνα δίπλα στο μπιλιάρδο στα 4.30 μέτρα...:D)

Όσο για την κινηματογραφική αίσθηση μπορουμε να την πετύχουμε με σταθερή οθονη 240:1 και χωρίς αναμορφικο και με μαύρο περιθώριο 10cm ,τα υπόλοιπα 10cm (τόσα είναι σε πλάτος 280cm) μπορουμε να τα "ρίξουμε" στον πίσω τοίχο απλα πρέπει να είναι μαύρος..
..κάτι ετοιμαζω και θα το ανεβάσω σύντομα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κτλ

Ευχαριστώ αδερφέ!! Να 'σαι καλά!!:ernaehrung004:

Ροδάκια στο μπιλιάρδο? Πολύ βαρύ για ρόδες. Μιλάμε για κοντά 350 κιλά πράμα...-bye-

(βασικά, ''κλέβω'' κατά τη θέαση....φέρνω την πολυθρόνα δίπλα στο μπιλιάρδο στα 4.30 μέτρα...:D)

Τα κιλά δεν είναι πρόβλημα,το εμπόδιο είναι...:)
Δεν μου λες;στις φωτογραφίες τι βλέπεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πανιά 2.35:1 vs. 16:9, αναμορφικοί φακοί, κ

Δεν μου λες;στις φωτογραφίες τι βλέπεις;

Βλέπω ότι και στις 3 δεν είναι ίδια τα κάδρα ( το ζουμ με τον 5000 είναι ίδιο, ο isco διαφέρει). Βλέπω ότι δεν έχουν τον ίδιο χρωματικό κορεσμό (με τους αναμορφικούς πιο κορεσμένους). Σε ευκρίνεια πάνω-κάτω παίζουν στα ίδια με το ζουμ να είναι ελαφρώς καλύτερο (παρατήρησε τα πιξελάκια μέσα στο άσπρο του ματιού. Φαίνονται πιο καθαρά από τους αναμορφικούς).

Κατά τα λοιπά, δεν θα έμενα σε συμπεράσματα από φωτογραφίες!!-bye-

(έχω ''πειράξει'' μερικές στο νήμα του 4Κ και ήρθαν μία η άλλη με το 1080...αν εννοείς τι εννοώ..:smile:)

Η αληθεια ειναι πως τωρα με το κινητο τις βλεπω αλλιως σε σχεση με το monitor το οποιο ειναι και full hd????!!!! Τι να πω;οντως με φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα..
για δωσε ενα offtopic link με το 4k :)

μα καλα ρε παιδι μου δεν ντρεπονται !!!!!!!

σε προβολεα 4Κ αναμορφικο......!!!!!!!

IMG_9965skl.jpg

τυχερε....βλεπεις και ενα παττερνακι της στιγμης.....