Πανοραμικές φωτογραφίες - Panoramic photo

Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Το ICM της Microsoft εκανε πολυ καλυτερη δουλεια απο το merge to panorama στο lightroom

Zappion by Teo Bot, on Flickr

Τουριστ, τουριστ;;

Ωραιο πανοραμα! Εχεις και auto mode στη μηχανη; Αν ναι ποιος τροπος δινει καλυτερο αποτελεσμα;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

χαχα ναι τουριστ ;)

Thanks! Η μηχανη εχει auto panorama, αλλα το αποτελεσμα δεν μου αρεσει. Οχι οσο αφορα την συρραφη αλλα η εικονα ειναι πολυ φλατ κ απο την στιγμη που μετα θελει ουτως ή αλλως επεξεργασια προτιμω το raw. Το lightroom μου την εβγαλε με πολυ barrel distortion

Απάντηση: Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

κάνε και μια διόρθωση προοπτικής να γίνει πιο σούπερ ακόμη ...

Καλή, φτιάξε λίγο την προοπτική σου - μπορείς και στο PS απλά και γρήγορα...

Καλή, φτιάξε λίγο την προοπτική σου - μπορείς και στο PS απλά και γρήγορα...

Ευχαριστώ Δημήτρη! Το είπε κ ο Κώστας αλλά αν κατάλαβα καλά με το όρο προοπτική εννοείτε ότι γέρνει το κτίριο προς τα πίσω;

Ναι αυτό, μερικές φορές το αφήνουμε και επίτηδες, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό...

Ναι αυτό, μερικές φορές το αφήνουμε και επίτηδες, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό...

Thanks!

Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Η Θεα απο το αστεροσκοπειο του Γκρινουιτς με εκατονταδες να κοιτονται για ηλιοθεραπεια

Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Μήλος στο βαθος δεξιά στην θαλασσα το λιμάνι Αδάμας και ψηλά η χώρα Πλάκα

Ωραία φώτο και ωραίο νησί!

Απάντηση: Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Πράγματι οι παραλίες του δεν παίζονται, επίσης εϊναι παντός καιρού νησί, από όπου και να φυσάει θα βρείς εξαιρετική παραλία να χαλαρώσεις χωρίς αέρα πολύ.

Re: Landscape Photography

Φανταστικη θεα! Υπεροχο πανοραμα!

Φίλε Τεο είναι απίστευτη η θέα από την Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Σαγματά (λίγο έξω από την Θήβα) και επίσης πολύ όμορφη είναι και η διαδρομή αν και σε μερικά σημεία είναι λίγο δύσκολη εξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι 5,5 χλμ χωματόδρομος για να φτάσεις σε υψόμετρο 747μ. ο οποίος όμως δεν είναι δύσκολος τόσο το καλοκαίρι όσο τον χειμώνα με τις βροχές. Είναι πολύ ωραίο μέρος για εκδρομή και έχει πολύ θέμα για φωτογράφιση.

Είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς.

Last edited by a moderator:

Σήμερα πρόσεξα ότι υπάρχει ειδικό νήμα για πανοραμικές λήψεις. Κρίμα που πόσταρα μέχρι τώρα αλλού. Πολύ ωραίο νήμα με πολύ ωραίες λήψεις. Έχω να δουλέψω ακόμα ένα πανόραμα με πάνω από πέντε λήψεις συνολικά. Μόλις το τελειώσω θα το ανεβάσω εδώ.