Πανοραμικές φωτογραφίες - Panoramic photo

Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Πολυ ιδιαιτερες ολες!

Μπραβο σου! (σαν πρωταγωνιστης)

Πως βολεψε dslr εκει πανω ?

Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Στηριγμένη σε ειδική βάση πάνω σε κράνος. Άλλος με dslr άλλος με Gopro άλλος και τις δυο. Ουσιαστίκα τα κράνη αυτή την χρήση έχουν, δεν σε προστατεύουν από τίποτα... ;-)

Πολύ ωραίος! Έχεις κι άλλες, βάλε πράμα...

uploadfromtaptalk1447922780486.jpg
Για του λόγου το αληθές... Με πλήρη εξάρτηση ο εκπαιδευτής μου

Απίστευτη εικόνα δράσης & έντασης. Να υποθέσω ότι η αδρεναλίνη σε γεμίζει και σε συνδιασμό με το επερχόμενο άλμα πρέπει να αποτελεί την απόλυτη εμπειρία.

Οσο για τον εξοπλισμό καταγραφής να υποθέσω ότι το καλαμάκι στο στόμα αφορά το click στην φωτογραφική ?

Σωστά, το καλαμάκι είναι το trigger. Η εμπειρία είναι απίστευτη. Ότι και να σου λένε, αυτό που θα ζήσεις πέφτοντας, δεν περιγράφεται. Η στιγμή που κρεμεσαι στο χείλος της ανοιχτής πόρτας, σε χτυπάει ο αέρας, τα πόδια στο κενό και μια κλεφτη ματιά κάτω, είναι το απόλυτο αίσθημα

Να σου στείλω την Πεθερά μου ?

(Μου έφτιαξες την διάθεση και ζηλεύω να πω την αλήθεια. Δεν θα με ένοιαζε τίποτα παραπάνω και θα ήθελα να το ζήσω για την εμπειρία και μόνο)

Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ, πλάκα στην πλάκα και πλέον έχω πορωθει. Ένα άλλο εντυπωσιακό συναίσθημα είναι όταν ανοίξει πλέον το αλεξίπτωτο και πέφτεις αργά, έχοντας τον χρόνο να χαζεύεις γύρω σου και να μην ακούς τίποτα.... Μόνο ένα μικρό σφύριγμα του αέρα και τίποτα άλλο. Είναι εντυπωσιακό. Το δεύτερο μέρος της πτώσης κρατά 4.5 - 5 λεπτά οπότε φαντάζεσαι πόσα πράγματα έχεις να παρατηρείς και να σκέφτεσαι πόσο τυχερά είναι τελικά τα πουλιά.. Άστα φίλε, φοβερή εμπειρία

Re: Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Στείλε μου το τηλέφωνο της σχολής/λέσχης σε παρακαλώ ΤΩΡΑ ..

Αχαχαχαχα

Και εχε στο νου σου ότι "έξτρα αντικείμενα" δεν μπορείς να έχεις... (βλ. Την πεθερά σου)

Στείλε μου το τηλέφωνο της σχολής/λέσχης σε παρακαλώ ΤΩΡΑ ..

Κι ετσι δεν θα έχεις αναγκη τα... "καθαρά παράθυρα" :flipout:
Πολύ θα μου αρεσε να ξεπερασω κάποια στιγμή την υψοφοβια μου.
Ίσως στην άλλη μου ζωή, αν δεν γεννηθω βέβαια. .. κανα σκουλήκι !

Όλα μες στο μυαλό μας είναι. Ο ανθρώπινος νους μπορεί να διαχειριστεί πολύ σοβαρότερα θέματα.

Έχουμε βγει off topic βέβαια, οπότε το σταματάμε οπότε θες, για να μην το παρατραβαμε

Για τι υψόμετρο μιλάμε;

Σε ποια περιοχή πέσατε;

Ο κύριος με τα άσπρα μούσια και μαλλιά πόσο χρονών είναι; (μπράβο του πάντως!)

Μιλάμε για 14000 πόδια και σηκωθηκαμε από Κωπαιδα. Ο κύριος με τα άσπρα κουτιά; είναι 47 Χαχαχαχαχα

Re: Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ, πλάκα στην πλάκα και πλέον έχω πορωθει. Ένα άλλο εντυπωσιακό συναίσθημα είναι όταν ανοίξει πλέον το αλεξίπτωτο και πέφτεις αργά, έχοντας τον χρόνο να χαζεύεις γύρω σου και να μην ακούς τίποτα.... Μόνο ένα μικρό σφύριγμα του αέρα και τίποτα άλλο. Είναι εντυπωσιακό. Το δεύτερο μέρος της πτώσης κρατά 4.5 - 5 λεπτά οπότε φαντάζεσαι πόσα πράγματα έχεις να παρατηρείς και να σκέφτεσαι πόσο τυχερά είναι τελικά τα πουλιά.. Άστα φίλε, φοβερή εμπειρία

Ποσο διαρκεί το πρωτο μερος της πτωσης ?

Μπορεις να μας πεις το κοστος?

Το πρώτο μέρος διαρκεί από 45-55" και από την στιγμή που θα ανοίξει έχεις 4-4.5' να απολαύσεις. Αυτό είναι για τα 14000ποδια. Οι τιμές είναι αναλόγως τι θες να κάνεις. Επειδή δεν ξέρω τι μπορώ να γράψω και τι όχι δες στο site και αν έχεις απορίες με ρωτάς