Πανοραμικές φωτογραφίες - Panoramic photo

Re: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

Κι ετσι δεν θα έχεις αναγκη τα... "καθαρά παράθυρα" ..
Πολύ θα μου αρεσε να ξεπερασω κάποια στιγμή την υψοφοβια μου.
..

Είδες πόσο διαφορετικοί είμαστε σαν άνθρωποι?
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι πτήσεις, το ύψος, τα ψηλά κτίρια, τα πετούμενα κάθε είδους .. άσε που έχω παντρευτεί και ψηλή γυναίκα (!) ..

Οσο για τα "καθαρά παράθυσρα" σύντομα θα έχω νέα θεάματα .. να βγεί η visa με το καλό και θα τρίβετε τα ματάκια σας από νέα μέρη, μακρινά και ονειρεμένα..

Θα μπορούσα να αλλάξω φακό και να βάλω ευρυγώνιο. Έκανα όμως πανόραμα με τον smc takumar 135/f2.5 με 3 φώτο.
IMG_4938 - IMG_4940n.jpg

Θα μπορούσα να αλλάξω φακό και να βάλω ευρυγώνιο. Έκανα όμως πανόραμα με τον smc takumar 135/f2.5 με 3 φώτο.
View attachment 122449

Ωραιες σιλουετες! Νομιζω ηθελε λιγουλακι προς τα κατω

Ή κόψιμο επάνω, μιας και δεν είχε τπτ κάτω.

Εξαιρετική!!!:award:

Την αντανάκλαση από το φως του φεγγαριού την έσβησες στο PS ή απλά δεν φαινόταν από αυτή την οπτική γωνία?

Ευχαριστω πολύ

Οι λήψεις έγιναν πάρα πολύ αργά, ήταν 2-3 μετά τα μεσάνυκτα και δεν υπήρχε αντανάκλαση με την μορφή φωτεινής γραμμής στο νερό. Το φως του φεγγαριού ήταν διάχυτο και η όλη εικόνα ήταν παραπάνω από ρομαντική.

Το κομματι στα δεξια μας τα χαλασε, αλλα δεν ηθελα να χασω την ακτινα φωτος που υπαρχει σε εκεινο το κομματι

Magic light by Teo Bot, on Flickr

Από χθες στη Θεσσαλονίκη είναι ε? Είχε τρομερό ηλιοβασίλεμα και το κατέγραψες τέλεια..

Από χθες στη Θεσσαλονίκη είναι ε? Είχε τρομερό ηλιοβασίλεμα και το κατέγραψες τέλεια..
Ναι χθεσινό είναι! Thanks!

Απάντηση: Πανόραμα (μηχανές, τεχνική και λήψεις)

giannis φαντασμαγορική
teo πολύ ωραία ´σύνθεση,αλλά κ χρώμα