Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Re: Απάντηση: Re: Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Μπορείς να μου δώσεις δύο τρείς περιπτώσεις παράδειγμα..

Σευχαριστώ

Όταν τα άκουσες τα ATC, με τι μουσική τα άκουσες ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Όταν τα άκουσες τα ATC, με τι μουσική τα άκουσες ?

Άκουσα ένα κομμάτι Rock, (Kings of Leon), και ένα του μαγαζιού με έμφαση στα φωνητικά (Black Voice).

Μην βιάζεσαι...

Τα μηχανήματα τα διαλέγουμε εμείς κι εμάς οι γυναίκες...

Πήγαινε ν' ακούσεις και Proac,Audio Physic,Sonus Faber,Elac,Chario, Spendor....Είμαι σίγουρος ότι θα βρείς και πολλά άλλα μηχανήματa,που θα σ' αρέσουν περισσότερο...

Σευχαριστώ

Θα χρειαστείς ένα woofer τουλάχιστον 10 ιντσών για τα μπάσα. Για μένα αν σου αρέσει η κόρνα πάρε ένα ζευγάρι Klipsch Heresy III. Και Spendor είναι μια καλή επιλογή.

Θα χρειαστείς ένα woofer τουλάχιστον 10 ιντσών για τα μπάσα. Για μένα αν σου αρέσει η κόρνα πάρε ένα ζευγάρι Klipsch Heresy III. Και Spendor είναι μια καλή επιλογή.

Του του λες του ανθρώπου θα φάει...παντόφλα :smash:

Σευχαριστώ

Του του λες του ανθρώπου θα φάει...παντόφλα :smash:

Και τί να κάνω? Αυτά με έμαθε η εμπειρία μου μέχρι τώρα σε αυτό το είδος της μουσικής.... Η αυτό ή τουλάχιστον δύο 8ιντσα woofers.:music-smiley-005:

Εξάλου δεν έχει παντρευτεί ακόμα....Ο γάμος έπεται!!! :antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Και τί να κάνω? Αυτά με έμαθε η εμπειρία μου μέχρι τώρα σε αυτό το είδος της μουσικής.... Η αυτό ή τουλάχιστον δύο 8ιντσα woofers.:music-smiley-005:

Εξάλου δεν έχει παντρευτεί ακόμα....Ο γάμος έπεται!!! :antlers:

Χα χαχαχα μαρέσεις. Δεν έχω θέμα με την Κυρά, εκτός και εκδηλώθει στην πορεία/// φφφφφφ λέτε???? Να πάρω 2 βάσης να τελειώνω......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Χα χαχαχα μαρέσεις. Δεν έχω θέμα με την Κυρά, εκτός και εκδηλώθει στην πορεία/// φφφφφφ λέτε???? Να πάρω 2 βάσης να τελειώνω......

Μία κατέληξε χτες στη Πάνια να ουρλιάζει και να βρίζει γιατί ο άντρας της κατέστρεψε το σαλόνι με δύο ηχεία.:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παντρεύομαι παιδιά. Ηχεία+ενισχυτή+πηγή. Βοήθεια!

Μία κατέληξε χτες στη Πάνια να ουρλιάζει και να βρίζει γιατί ο άντρας της κατέστρεψε το σαλόνι με δύο ηχεία.:rifle:

Μήπως έβαλε τίποτα panel τούμπανο??

Χα χα χα χα τελικά εγτω πήγα ακόμη ποιο ''χοντρα''. Πήρα τα RF-7 με 2 10ιντσα. Ελα να δεις τι γίνεται εδώ... Εαν και είναι αρκετα μουσικό ηχείο!!