takisspanos
AVClub Enthusiast
Είδα δίπλα δίπλα τους Panasonic 3000 και 4000 ,ο 4000 έπαιζε καλύτερα από τον 3000 . Κατά τον πωλητή οι DLP έπαιζαν καλύτερα από τους LCD δεν μου το είπε πολύ έντονα οπότε δεν του έδωσα και σημασία . Μετά μου έβαλε δίπλα στον Panasonic 4000 τον Optoma HD 200 είναι DLP , ο Panasonic έχει δυόμιση φορές πάνω τα λεφτά του οπότε φαινότανε η διαφορά . Κατά τύχη την ώρα που γινότανε η δοκιμή ήρθε ένας πελάτης και φίλος του πωλητή και έκανε διαφορά σχόλια για τον δικό του προβολέα που μόλις τον είχε αγοράσει και τον ρώτησα ποιος ήταν ο προβολέας του , μου είπε ο BenQ W6000 και ζήτησα αν ήταν δυνατόν να δούμε και αυτόν τον προβολέα δίπλα στον Panasonic 4000 . Μόλις τον ρυθμίσαμε η διαφορά ήταν υπέρ του BenQ και όταν έκανα το σχόλιο ότι ο DLP παίζει καλύτερα από τον LCD , ο πωλητής μου είπε “εγώ στο είπα “. Ενθουσιάστηκα πολύ και του ζήτησα τιμή μου έδωσε 2200 ήταν η καλύτερη που μπορούσε να κάνει . Την άλλη μέρα έβαλα κάποιους μέσα από το forum πήραν τηλέφωνο και τον πήρα σε καλύτερη τιμή από τα 2200 . Τον Optoma 82 δυστυχώς δεν τον είδα για να σε ενημερώσω πως παίζει .