Paparazzi...

Πού τα βρίσκεις αυτά ρε Ηλία; :D

Μαλλον μονο εγω γυρναω συνεχως με τη μηχανη παρα ποδας...:afro: και δεν ειμαι και τοσο εκλεκτικος στα θεματα οποτε... :flipout: τι να σου κανει και το ερμο το κλειστρο... ετοιμαζεται να παραδωσει πνευμα με αυτα που βγαζει...:violent-smiley-030:

Εκεινη την 40ρα νικον κανενα 100ρι μαλλον δεν τη σκοτωνεις...εεεε?

attachment.php

Παντως τα εν λογω φανταρια, ειναι τελικα κατι σαν θιασος... δινουν παραστασεις αναπαριστωντας μαχες του 2ου παγκ. πολεμου. Αν δεν εχει εισητηριο θα... παρευρεθω... :antlers:

Attachments

• _MG_3547.jpg
    _MG_3547.jpg
    101.5 KB · Views: 263
Εκεινη την 40ρα νικον κανενα 100ρι μαλλον δεν τη σκοτωνεις...εεεε?

Ρε 'συ παραείναι σκότωμα :p

Ελλάδα είναι αυτά;

Ειμαι λιγο επηρεασμενος απο τους στρατιωτες και ειπα να σκοτωσω κι εγω τιποτα...

Οχι, δεν ειναι Ελλαδα... αν και με μια βολτα στην Κερατεα θα ειχες το ιδιο και καλυτερο θεαμα...

IMG_4025 by 1L1as, on Flickr

IMG_4024 by 1L1as, on Flickr

IMG_4020 by 1L1as, on Flickr

...ωστοσο οι ελλειψεις ηταν εμφανεστατες (και οχι μονο σε λαμαρινες), πχ. BMW, Fiat, Toyota, Lancia, Mini, Alfa Romeo κτλ

Αν και σε επιπεδο εταιρειων, πρεπει να παιζουν αλλου ειδους παιχνιδια... εχω την εντυπωση οτι εταιρειες που για καποιο λογο δεν εχουν αμεση δραστηριοποιηση στην εν λογω χωρα, τη σαμποταρουν (με τη μη παρουσια τους) και στις εκθεσεις...

Οσο για το εμψυχο δυναμικο, θα ξαναπαω αυριο ή το σαββατο μηπως εχει τιποτε πιο ενδιαφερον (κανενα happening, show κτλ), μια και προβλεπεται αυξημενη προσελευση αυτες τις μερες...:grandpa:

Δυσκολο να βγαλεις σωστη φωτογραφια αυτοκινητου ακομα και σε εκθεση... αν πας μακρια, θα εχεις συνεχεια κοσμο μπροστα σου. Αν πας κοντα, πρεπει να βγαλεις με ευρυγωνιο, οποτε εχεις παραμορφωσεις. Αν γονατισεις δεν βγαζεις καλα το σχημα του αυτοκινητου και λεπτομερειες απο το εσωτερικο. Αν τραβας απο ψηλα, γερνεις τη μηχανη και εχεις κι αλλες παραμορφωσεις.

Μαλλον το σωστο ειναι να τραβας απο ψηλα και απο γωνια 45 μοιρων, οπως στις περισσοτερες διαφμιστικες φωτογραφιες, αλλα αυτο θελει σκαλα, οποτε... οτι βγει και οπως βολεψει...!!!

η shelby500 ολοκληρη που ειναι??????:)))
απο τα πιο ομορφα αμαξια ever!:)))
Με ευρυγωνιο γιατι δεν δοκιμασες??δινει ενα δυναμισμο, και μικραινουν και οι ανθρωποι:)

Εχει ενα περιπτερο, μονο με Mustang... θα παω αυριο μαλλον και θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερες.

Μονο τον 18-55 εχω και εβγαζα στα 18... νομιζω ειναι ικανοποιητικο ευρος...

Το αλλο με τους ανθρωπους δεν το πολυκαταλαβα τι εννοεις...

Βρεθηκε ο τροπος και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...:award: (κυριως εγω, γιατι βαριεμαι να φτιαχνω ενα σωρο φωτο και αυριο θα βγαλω αλλες τοσες μαλλον, οποτε ας μη το χω στο μυαλο μου)...

:drummer::drummer::drummer::drummer:

http://www.topky.sk/?sid=15&cid=1262286&a=hlasuj&odp=27&ankid=7911

Μπειτε, δειτε, ψηφιστε και αυξηστε τους φιλους σας στο FB...:music-smiley-005:

Παρακαλω, οι ψηφοι σας στην Paula Godalova την (σχεδον) φιλη μας... οπου να ναι θα γινει και μελος...
attachment.php

Attachments

• Paula.jpg
    Paula.jpg
    59.2 KB · Views: 437