Εχει ενα περιπτερο, μονο με Mustang... θα παω αυριο μαλλον και θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερες.
Μονο τον 18-55 εχω και εβγαζα στα 18... νομιζω ειναι ικανοποιητικο ευρος...
Το αλλο με τους ανθρωπους δεν το πολυκαταλαβα τι εννοεις...
Βρεθηκε ο τροπος και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...:award: (κυριως εγω, γιατι βαριεμαι να φτιαχνω ενα σωρο φωτο και αυριο θα βγαλω αλλες τοσες μαλλον, οποτε ας μη το χω στο μυαλο μου)...
:drummer::drummer::drummer::drummer:
http://www.topky.sk/?sid=15&cid=1262286&a=hlasuj&odp=27&ankid=7911
Μπειτε, δειτε, ψηφιστε και αυξηστε τους φιλους σας στο FB...:music-smiley-005:
Παρακαλω, οι ψηφοι σας στην Paula Godalova την (σχεδον) φιλη μας... οπου να ναι θα γινει και μελος...
![]()
racer συγνώμη, στον Ηλία έπρεπε να το πώ, για αυτόν εδώ έλεγα
http://www.topky.sk/?sid=15&cid=1262...=27&ankid=7911
Τωωωωρα αυτος o συνδεσμος Δημητρη... last year... :Banane0:
Για σημερα εχω λιγο κουτσομπολιο... οτι και να λενε στα φορα και τα ξενα και τα εδω, περι βαρους και ογκου κτλ κτλ εγω βλεπω περισσοτερους 70-200 στο f2,8 και δεν μιλω για επαγγελματιες, αλλα ερασιτεχνες και ειδικοτερα τουριστες...
οπως ο παρακατω
![]()
θα μου πειτε αυτος θα αντεχε και 1,4 και θα εχετε δικιο...
Ειδα ομως και την παρακατω κοπελιτσα και αν και δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω εχει επισης τον 2,8...
![]()
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο... η εν λογω κοπελιτσα, καποια στιγμη στη συνεχεια, αλλαξε φακο και εβαλε εναν κανον 15ρη fisheye... περιεργη επιλογη νομιζω...
Κρινοντας λοιπον...
...απο τον τροπο που εχει κρεμασμενη τη μηχανη στην παραπανω φωτο...
...απο τον τροπο που την κραταει για να βγαλει βιντεο στην παρακατω φωτο...
![]()
...απο το οτι τα παπουτσια που φοραει (αν δεν ειναι μαιμου) κανουν κανα 500ρι ευρω συν το οτι ειναι εκ Ρωσσιας (που τελευταια το φυσανε το χρημα εκει)...
Τι συμπερασμα βγαζετε? Κατεχει το σπορ ή πηγε στο πρωτο μαγαζι που βρηκε και ειπε..."Ξερετε, θα παω ενα ταξιδακι να δω κατι αθλητικα γεγονοτα σε κλειστο γηπεδο και να κανω και λιγο τουρισμο. Τι εχετε να μου προτεινετε? "
Και να πηρε και fisheye και L και crumbler και δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειχε το μαγαζι σε στοκ και η τσαντα της μεσα...??? :Banane0::Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.