Paparazzi...

Ετσι πως μας καταντησανε ολοι στην Σλοβακια θα μεταναστευσουμε μπας και δουμε ασπρη μερα

Ρε Ηλία...σε αλλες εκθέσεις ειχες περισσότερα μοντέλα στις φωτό σου!!! :BDGBGDB55: ...ωραιότατες και χωρις αυτα πάντως!!

Και το ξεκίνησε καλά...
Δεν θα σε ξαναστείλουμε εκπρόσωπό μας.:ernaehrung004:

Μα καλα ρε παιδια, τι συζηταμε τοση ωρα... οτι ηταν μαπα το καρπουζι και δεν ειχε... ενδιαφερον... αλλοιως, ετσι θα μας αφηνα...??? :grandpa:

Αλλα επειδη σημερα ειμαι λιγο στις καλες μου και επειδη διαβαζω σε αλλα νηματα για καποιους νεοκοπους παπαρατσι, που επειδη πηραν μια μικρη μηχανη νομιζουν οτι θα τραβανε πιπινια αερα πατερα, ας προσπαθησω -στο μετρο του δυνατου- να βαλω τα πραματα στη θεση τους και να δειξω ποιος ειναι το αφεντικο τελος παντων... :flipout:

_MG_1668 by 1L1as, on Flickr

Μπράβο Ηλία!!!
Αν και πάλι έχω παράπονο ότι έχεις φάει κάτι ρόδες από τα αυτοκινούμενα… δε πειράζει - πάντα διασκεδάζω τις παρουσιάσεις σου… έχουν μπόλικο υλικό :D

Δυστυχως ο 35ρης σε κροπ ηταν πολυ... τελε για τις συνθηκες... πολυς ο κοσμος, δυσκολα να πετυχεις καθαρο πλανο. Ο 28ρης που εχω παροπλισει θα ηταν πιο χρησιμος.

Επισης, ειχα και μια σχετικη βαρεμαρα να ασχοληθω αφου δεν υπηρχε κατι πιο ενδιαφερον απο... λαμαρινες ! Υπηρχαν οι γνωστοι κινεζοι, που μονο τα... πατακια δεν φωτογραφιζαν, αλλα απο δισκοφρενα, ζαντες, φαναρια κτλ πρεπει να γεμισαν... τεραμπαιτ...

Καπως ασχοληθηκα με τα περιφερειακα σημεια εστιασης της μηχανης μου, για να δω τι μπορω να περιμενω απο την 6D... και μαλον δεν πρεπει να περιμενω τιποτα...

Κοινως, με τα δικα μου κρος ταιπ και τα πραγματα ηταν ηδη δυσκολα... θα μου πεις εκει που πατας ενα κουμπι για να κλειδωσεις την εκθεση πατα ακομα ενα να κλειδωνεις την εστιαση, αλλα... αν εισαι με FF και 1,4 ή 2 διαφραγμα θα χανεις το... tack sharp με το recompose (λεμε τωρα)...

Το ειχα ξαναπει, αλλα δεν κοιτανε καλυτερα να βαλουν φωτομετρηση στο σημειο εστιασης και σε αλλες σειρες υποδεεστερες της 1 και να αφησουν τα gps ...? :violent-smiley-030:

Αναλογως της μηχανης και τα καλα θεματα... απο τοτε που αλλαξοπιστησες... στραβα ντουβαρια βγαζεις κι εσυ...

Μονος μου παλευω να κρατησω την κατηγορια... :flipout:

Δεν εχω αλάξοπιστησει βρε βλάσθημε.
Απλως δεν εχω κανον αυτη την περιοδο :p

Ηλία πρωτα απ' όλα :grinning-smiley-043 You ARE THE BOSS.
Δεύτερον πάλι :grinning-smiley-043 επειδή σε ποζάρουν και με 35αρη.
Τρίτον σοβαρά πας για την 6d? Eμένα κάποιες σκέψεις που μου γυρίζουν στο μυαλό με σπρώχνουν προς την d600 λόγω κυρίως DR.

Τρίτον σοβαρά πας για την 6d? Eμένα κάποιες σκέψεις που μου γυρίζουν στο μυαλό με σπρώχνουν προς την d600 λόγω κυρίως DR.

Ηλία να τα ακούς αυτα...!! Ευγε cane!! :grinning-smiley-043... οχι τοσο σημαντικός & μοναδικός λόγος βεβαια!

Last edited:
Την 6D την σκεφτομαι μονο για το μικρο της μεγεθος, και για κανενα αλλο λογο... βεβαια στην τιμη των 2000Ε δεν τη σκεφτομαι καθολου... Χιλιες φορες την 5DII αν επρεπε να παρω μηχανη εδω και τωρα (χρησιμοποιω απιστευτα πολυ το joystick)...

Αν δεν ειχα τους φακους που εχω, θα ειχα παει ηδη στην D600 ειδικα στην τιμη των 1500Ε... βεβαια... επειδη ξερω τους φακους της κανον (και τις τιμες τους σε σχεση με της νικον) θα ειχα και παλι μια σχετικη δυσκολια - αναποφασιστικοτητα, εκτος αν καποιος με επειθε οτι θα επερνα σε μοντουρα νικον και στις ιδιες τιμες και με τα ιδια οπτικα αποτελεσματα

35/1,4 (ο νεος σιγμα μαλλον θα κλεισει την ψαλιδα, αλλα μενει να το δουμε)

135/2 και

(μεχρι προτινος) και 70-200/4 is...

Κοινως... decisions... !!!!!

Για το DR που λες, δεν ξερω αν ειναι ιδιο με της 800ρας, αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, η διαφορα υπαρχει μεχρι τα 800iso... και ποσο off να βγει η φωτομετρηση μεχρι και τα 800 iso που να χρειαζεται πανω απο ενα στοπ διορθωση...? Ποσο συχνα να το χρειαστεις και ποσο σημαντικο ειναι για τη δουλεια/χομπυ σου να διορθωνεις 4 στοπ? Νομιζω πιο σημαντικο ειναι το ολο συστημα, δηλαδη φακοι, φλας που θα χρειαστεις παρα σκετα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας μηχανης, που σε 1 χρονο θα ειναι ηδη παλια...