Δυστυχως ο 35ρης σε κροπ ηταν πολυ... τελε για τις συνθηκες... πολυς ο κοσμος, δυσκολα να πετυχεις καθαρο πλανο. Ο 28ρης που εχω παροπλισει θα ηταν πιο χρησιμος.
Επισης, ειχα και μια σχετικη βαρεμαρα να ασχοληθω αφου δεν υπηρχε κατι πιο ενδιαφερον απο... λαμαρινες ! Υπηρχαν οι γνωστοι κινεζοι, που μονο τα... πατακια δεν φωτογραφιζαν, αλλα απο δισκοφρενα, ζαντες, φαναρια κτλ πρεπει να γεμισαν... τεραμπαιτ...
Καπως ασχοληθηκα με τα περιφερειακα σημεια εστιασης της μηχανης μου, για να δω τι μπορω να περιμενω απο την 6D... και μαλον δεν πρεπει να περιμενω τιποτα...
Κοινως, με τα δικα μου κρος ταιπ και τα πραγματα ηταν ηδη δυσκολα... θα μου πεις εκει που πατας ενα κουμπι για να κλειδωσεις την εκθεση πατα ακομα ενα να κλειδωνεις την εστιαση, αλλα... αν εισαι με FF και 1,4 ή 2 διαφραγμα θα χανεις το... tack sharp με το recompose (λεμε τωρα)...
Το ειχα ξαναπει, αλλα δεν κοιτανε καλυτερα να βαλουν φωτομετρηση στο σημειο εστιασης και σε αλλες σειρες υποδεεστερες της 1 και να αφησουν τα gps ...? :violent-smiley-030: