Paparazzi...

Απο νωρις, οι κατοικοι του Τριεστε, εκαναν πορεια για να γνωστοποιησουν στον κοσμο, οτι θελουν να γινουν ανεξαρτητο κρατος, κατι σαν το μονακο, δεν ξερω αν θελουν και γκραν πρι... ελπιζω να μην το μαθουν τιποτε δικοι μας, εκει προς τη θρακη η την κρητη και τους μπουν ιδεες...

_DSC1603_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC1601_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

η Θώδη είναι light περίπτωση. Η διαχρονική βασίλισσα του λαικού πανηγυριού είναι η Φιλιώ Πυργάκη φίλε μου. Στα 73 της έχει γεμάτο το book της από Πάσχα μέχρι Σεπτέμβριο.

Αν ολα πανε καλα και κατεβω ελλαδα αυγουστο, θα εχω το νου μου μηπως την πετυχω τοτε Βλασση...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγω παντως μαθαινω για ανερχομενο αστερι την Γωγω Τσαμπα..

:fahne90::fahne90:

Βεβαια, ειχα και τα ματια μου ανοιχτα μηπως συναντησω καμμια γνωστη, να πω και καμμια κουβεντα, αλλα μαλλον λειπει σε ταξιδι για τον μηνα του μελιτος... δεν μου τη θυμιζει και πολυ...

_DSC1617_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Δεν μας λες και τι βλεπουμε βρε Γιωργο? Γιατι ετσι, για καλλιτεχνικη Α/Μ την κοβω... μοντερνος χορος γραφεις στον τιτλο...

Μερικες φωτο απο το φεστιβαλ στον Δουναβη. Δεν ξερω αν βαριεμαι εγω ή αν η V1 σε προδιαθετει να τραβας με στυλ... κομπακτ (κλικ και οτι βγει)... τελος παντων, καποια απο τα γκρουπακια που επαιζαν εκει...

_DSC1699_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC1692_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Για οσους δεν ειδαν το λινκ παραπανω, το νησακι (ενα μακροστενο πραμα) ειχε καμμια 20ρια σκηνες οπου επαιζαν ταυτοχρονα διαφορα γκρουπακια. Βεβαια, περισσοτερος κοσμος περπατουσε στον κεντρικο δρομο, οπου ηταν οι μπυραριες, τα φαγητα και τα χαιμαλια, παρα παρακολουθουσε τις μουσικες... πχ. τον περισσοτερο κοσμο τον ειχε μια σκηνη, οπου τραγουδουσαν... καραοκε !!!!!

_DSC1679_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC1678_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC1676_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Βεβαια, ειχα και τα ματια μου ανοιχτα μηπως συναντησω καμμια γνωστη, να πω και καμμια κουβεντα, αλλα μαλλον λειπει σε ταξιδι για τον μηνα του μελιτος... δεν μου τη θυμιζει και πολυ...

Ντάξει να 'ούμε, άμα βαριέσαι να την πετάξεις να σε εξυπηρετήσουμε... :flipout:

Γενικα, το ΠΣΚ ηταν φουλ... σημερα ειχε την αναπαρασταση της ενθρονισης καποιου βασιλια (πολυ περισσοτερο χαβαλε ειχε τοτε οπως θα δειτε, απο τις συγχρονες ελληνικες ενθρονισεις των τελευταιων 30+ τουλαχιστον χρονων)...

Το γεγονος ειχε καλυφθει απο τη στηλη (πως τα γραφω ο ατιμος :Banane0:) και παλαιοτερα... φετος ομως, θα εχουμε και... κινουμενη εικονα (bandwidth και χρονου επιτρεποντος)...

Ενα γενικο πλανο για αρχη...

_DSC1770_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Συγριτικα με προπερσι, λιγοτερος κοσμος και οι περισσοτεροι τουριστες, ελαχιστοι ντοπιοι ηταν εκει... απο δε επισημους, μονο ο δημαρχος...

Ενα βιντεακι ανεβηκε, αλλα κατι πρεπει να κανω με το πανινγκ... μαλλον να μη κανω καθολου, αλλα ξεχνιεμαι...

Σιγά την καλλιτεχνία ρε Ηλια
Η ετήσια εκδήλωση χορού που παρακολουθώ κάθε χρόνο εξαιτίας της μπαλαρίνας μου Ηλία.
Ολες οι ηλικίες και όλα τα στυλ απλώς φέτος είχε και πολλούς "φωτογράφους"

Μερικές ακομα είτε από τα τμήματα ενηλίκων κάποιοι από τους οποίους κατεβαίνουν ως και σε αγώνες χορού

και η χορογράφος-δασκάλα μια και μιλάμε για καλλιτέχνες

Last edited:
Ενδιαφερον Γιωργο, υποθετω ιδιωτικη σχολη... βλεπω πολυ συμμετοχη και αν λες και για αγωνες, ειναι και σοβαρο το πραγμα, οχι απλο χομπι ή γυμναστικη...

Ειχαν μια ανθηση οι σχολες χορου απο οσο θυμαμαι πριν καποια χρονια (οταν ο κοσμος ειχε αρχισει να βαριεται τα γυμναστηρια), τωρα υποθετω εκλεισαν αρκετες...

Ωραιος ο χορος... κι εγω μικρος ημουν σε φολκλορικο συγκροτημα... βεβαια πηγαινα για τα ταξιδια περισσοτερο και οχι τοσο για τον χορο... :Banane0:

Σαββατο βραδυ, καλοκαιρινη βραδυα, γιορτη και ειπα να δω τι ψαρια πιανει η πολη το βραδακι αλλα και η νικον V1 στα 3200 iso με τον 10-30 και διαφραγμα καπου στα 4-5 και ταχυτητες 1/8 εως 1/20... ολα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα, αλλα αυτα εχουμε, με αυτα παμε... οχι και ασχημα παντως, αμφοτερα... επεξεργασια στο λαιτρουμ...

Οταν το φως ειναι καλο, δεν εχουμε παραπονο

_DSC2635_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC2632_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Παραπονο εχουμε για τις τιμες στην ελλαδα, σε τουριστικο μεν προορισμο, αλλα οχι και πρωτης ταξεως, το μισολιτρο βαρελισια μπυρα ηταν στα 4 ευρω, εδω βλεπετε τις τιμες σε ενα απο τα κεντρικοτερα μαγαζια της πολης

_DSC2619_LR.jpg by 1L1as, on Flickr