Paparazzi...

Αντιθετως, οταν δεν βλεπεις ουτε τη μυτη σου, τι να σου κανουν και τα EVF... εκει, τη λυση τη δινει το καλλιτεχνικο Α/Μ, ο φιλμικος κοκος, η φλου εστιαση και λοιπες ιστοριες...

_DSC2630_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC2628_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Επρεπε να δοκιμασω και λιγο βιντεο, αλλα... ξεχασα οτι εχω και απο αυτο... το επομενο Σαββατο...:ernaehrung004:

Νταλα καλοκαιρι που λεμε... 35 βαθμους υπο σκια και 27 ολο το βραδυ... εδω και μια βδομαδα τραβαει αυτο, οποτε σημερα Κυριακη ευκαιρια να παμε... παραλια (Μπρατισλαβας :flipout:)... !!!!!!!

_DSC2747_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Προκειται για τη μεγαλυτερη λιμνη στο κεντρο της Μπρατισλαβας (εχει 5-6 καπως μικροτερες), λειτουργει υπο την αιγιδα του Δημου, εχει παρκινγκ με 2 ευρω και εισοδο κατ ατομο 2,5 ευρω. Προσφερει μια σχετικη καθαριοτητα, WC και ντουζιερες. Κατα τα αλλα, εχει παγωτατζη και καλαμποκα με παραδοσιακα ποδηλατα/καροτσακια, θαλλασσια ποδηλατα, σαμπρελες για μικρους και μεγαλους και νεροτσουληθρες και αρκετες καντινες με μπυρα στο 1 εως 1,3 ευρω το μισολιτρο, καφε στο 1,30, νερο στο 1,5 ευρω το μισολιτρο, αναψυκτικα στο 1-1,3, φαγητο απο 4 ευρω, πιτσα στα 6-7 ευρω κτλ κτλ

_DSC2715_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC2745_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC2746_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Τεμπελιασαμε στο στρωμα...

_DSC2730_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Και φυσικα τσιμπησαμε και κατι ελαφρυ διπλα στο κυμα...

_DSC2762_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Το συγκεκριμενο πιατο, ειναι χοιρινο τυλιχτο, γεμιστο με 4 τυρια, μπεικον και πιπεριες και κοστιζε 5,48 ευρω, συν 1,3 οι πατατες και.... 0,78 ευρω τα 0,33ml της βαρελισιας !!!!! (Θεωρειται απο τα καλα εστιατορια της πολης).

Last edited:
Αυτες οι τελευταιες με το σερφ, ειναι με τη νικον (φυσικα) σε εστιαση μονου σημειου και AF-single, ουτε συνεχη, ουτε ριπες ουτε τιποτε... παρακολοθηση του στοχου απο το ματακι (η οθονη δεν φαινοταν καθολου) και κλικ με τη μια μολις νομιζα οτι ειχα καλη σκηνη. Ημουν σε auto - iso 100-400 (τραβουσε μεχρι 200) και προτεραιοτητα ταχυτητας στο 1/1250. Ειχα απενεργοποιησει και τη σταθεροποιηση (για καλυτερα αποτελεσματα) αλλα αρκετες βγηκαν -μαλλον- κουνημενες (απο την προσπαθεια για πανινγκ ?), γιατι out of focus με τοσο μικρο αισθητηρα και τετοιο εστιακο μηκος και τετοια αποσταση εστιασης, δυσκολα να μην εχω κατι εστιασμενο, σε ολο το πλανο κιολας...

Μπορει να μην εφτανε και η ταχυτητα βεβαια σε καποιες...

Το αλλο ΣΚ θα δοκιμασουμε να γινουμε... αστροναυτες...!!! Πρωτη φορα το ειδα εδω και φαινεται να εχει πλακα... η φωτο δεν το δειχνει καλα γιατι ειναι στην αλλη πλευρα της λιμνης, αλλα μια ιδεα θα παρετε...

_DSC2716_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Βεβαια, εγω δεν τα παραλεω οπως ολοι γνωριζετε, οποτε, οι θαλασσες τηε Ελλαδας δεν εχουν καμμια σχεση με τις... λιμνες της Σλοβακιας... μακραν καλυτερες οι πρωτες...

Για τις παραλιες ομως, δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... :angel:

Πολυπληθης η ορχηστρα, περιεργα οργανα, ενδιαφερουσα η μουσικη τους... καποιες φορες βαρετη, καποιες φορες θυμιζε Χατζιδακη, καποιες φορες ηταν "περιεργη"...

_DSC2953_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC2960_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Περιεργη ηταν η μουσικη οταν επαιζαν αυτοι οι κυριοι...

Αυτος εβγαζε κατι ηχους σα να προσπαθουσε να ξεβουλωσει τη φλογερα, τετοιους, που τυφλα να χουν οι Jethro Tull...

_DSC3011_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

ενω αντιθετως αυτος, ηταν πιο καλος μια και εβγαζε ηχους απο πουλια... ειχε φαση...

_DSC2975_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οπως ειπαμε, οταν επαιζαν ολοι μαζι, ηταν καλυτερα...

_DSC2965_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εδω, οι σημειωσεις του ηχοληπτη... δεν ξερω τι ηθελε να γραψει, αλλα εμενα... κινεζικα μου φαινονται...!!!!

_DSC2950_LR.jpg by 1L1as, on Flickr