Paparazzi...

Τωρα..., κατι πηρε το ματι μου οτι συζητουσατε εδω περα... :furious3: κοιταξτε να τελειωνετε γιατι θα φωναξω αστυνομια να σας βαλει σε ταξι να φυγετε, να πατε αλλου... :flipout:

_MG_3055 dpp_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Εδω περα, μιλανε οι ... εικονες... (και εχω και αλλες να βαλω :party:)

Η "αριστερή" γραβάτα κάνει μια ωραία ψευδαίσθηση με το μαύρο γράμμα απο πίσω....
Μοιάζει να κάνει γωνία και να "ξανασηκώνεται"... :)

Δεν νομίζω οτι παραβαίνει είτε κάποιον νόμο είτε κάποιο κανονισμό το φόρουμ. Δεν διακρίνονται χαρακτηριστικά προσώπου, ούτε κάτι άλλο το μεμπτό. Το αίσθημα της κλειδαρότρυπας υπάρχει αλλα αυτό απο μόνο του δεν αποτελεί λόγο για κατέβασμα μιας φωτογραφίας. Το γούστο απο την άλλη είναι κάτι προσωπικό και σε αυτό δεν επιθυμώ να επιβάλω λογοκρισία.
Μπορούμε ευχαρίστως να κουβεντιάσουμε το θέμα της κλειδαρότρυπας ώς φωτογραφικό είδος, αλλά σε κάποιο ξεχωριστό νήμα (πχ. φωτογραφικό chat, ή και κάποιο καινούργιο αν πάρει κάποιος την πρωτοβουλία) αλλά παρακαλώ εδώ να παραμείνουμε στο θέμα μας, δλδ τις φωτογραφίες.

Κατα τα άλλα, Ηλία περιμένουμε τώρα που έφτιαξε ο καιρός την ανοιξιάτικη εκδοχή. Εδώ δεν προλαβε να βγεί ο ήλιος ξεχύθηκαν όλοι στα πάρκα...

Είμαι της ίδιας ακριβώς άποψης, νόμοι και κανονισμοί δεν παραβιάζονται στην δε αισθητική λογοκρισία δεν παίζει...

Πω πω. Τι ζουμερός κορίτσαρος είναι αυτός? Εμποδίζει και το αυτοκίνητο να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα αλλά και πάλι τα κάλη της είναι απόλαυση.

Για ποια λετε ? Αυτην την... κοκκαλιαρα με το μαυρο...? Αυτην την εβγαλα δοκιμαστικα για τη φωτομετρηση... :AFADF0:

Εδω εχουμε πιο elegant αυτοκινητα (δεν ξερω τι μαρκα ειναι κανα σκοντα υποθετω, δεν ειχε και καλυτερα να δεις)... η παραπανω, μεσα στο γρασσο και τη λαδιλα ηταν... :7SFGSFG:

_MG_3082 dpp_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

εμ Πανο, εκει που εισαι, μονο θεουσες με κεφαλομαντηλα ερχονται, τι να δεις...:flipout: