Paparazzi...

Η παρακατω φωτογραφια -για να μη βιαστει να κακοχαρακτηρισει κανεις :smash: - ειναι συνοδευτικη αυτου που ανεφερα σε αλλο μηνυμα...

εμενα με βολευει αφανταστα στο δρομο, αρκει οπως σου ειπα να βλεπεις απο μακρια τι γινεται και να μη πλησιαζεις... εκει εχεις και αλλα μετα, αν θα μπει κανεις μπροστα σου ...

_MG_9098 by 1L1as, on Flickr

Προσφερει βεβαιως βεβαιως μια σφαιρικη αποψη του θεματος, αλλα εντελως -μα εντελως :HTEHEH56: - αθελα μου...

Τελικα εσεις τι ψηφιζετε? Βιντεο ή φωτογραφια? -bye-

Ηταν κλειστος χθες ο κεντρικοτερος σταθμος του μετρο στην Βιεννη, αυτος του Αγιου Στεφανου και με παραξενεψε, γνωριζοντας τους τυπικους σε τετοια θεματα Αυστριακους. Μετα κοπων και βασανων, εφτασα με τα ποδια και ειδα οτι ειχαν κλειστη ολη την πλατεια. Ειχαν κατι εξεδρες και διαφοροι περιδιαβαιναν μεσα απο τα καγκελα προς την εκκλησια... με στολες πολεμικες, με παραδοσιακες, με αυστηρα κοστουμια, μαυροφορεμενες στυλιζαρισμενες κυριες, μια περιεργη κατασταση.
Δεν εδωσα σημασια, εβγαλα μερικα σναπσοτς και εφυγα.

Σημερα, διαβασα στην εφημεριδα, οτι ηταν η κηδεια του τελευταιου απογονου της οικογενειας των Αψβουργων. Μαζευτηκε ολη η αφαν γκατε της χωρας...

Αν καποιος ξερει τιποτε ιστορικες λεπτομερειες παραπανω ας συμπληρωσει...

_MG_9636-2 by 1L1as, on Flickr

_MG_9635-2 by 1L1as, on Flickr

Last edited:
Από την επίδειξη μπαλέτου που έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα είχε στο τέλος και latin οπότε ας μπω λιγο στα χωράφια του illia. Δύσκολο θέμα ο χορός την νύχτα

imgp8236edit.jpg

imgp8122edit.jpg

imgp8223edit.jpg

Εγω τις βλεπω μια χαρα... και punch εχουν και χρωμα και ευκρινεια... πολυ ζωντανες για νυχτερινες.

Τι σε δυσκολεψε στις συγκεκριμενες? Ο φακος, η μηχανη, το f, το ζουμ, τι...??

Η αλλαγή στο φως ανάλογα με τον ρυθμό. Από κοκκινο προβολέα, σε μπλε και ξαφνικά στο σχεδόν σκοτάδι σε συνδιασμό με την συνεχή κίνηση. Εχω και κάτι αλλες που το ένα πρόσωπο έχει πανω του ασπρο φως το αλλο κοκκινο με αποτέλεσμα να φαίνονται αφύσικα. Εννοείτε ότι και ο φακός δεν είναι για πολλά σε χαμηλό

Απάντηση: Re: Paparazzi...

Σημερα, διαβασα στην εφημεριδα, οτι ηταν η κηδεια του τελευταιου απογονου της οικογενειας των Αψβουργων. Μαζευτηκε ολη η αφαν γκατε της χωρας...

Αν καποιος ξερει τιποτε ιστορικες λεπτομερειες παραπανω ας συμπληρωσει...

http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Habsburg

_MG_5057_dpp.jpg

_MG_5075_dpp.jpg

Με τον 85ρη απο αρκετα μετρα αποσταση, πανω απο τον εξωστη, πρεπει να ειμαι 30+ μετρα, με 1000iso και ταχυτητα καπου στα 1/250 και f στο 2,8. Μπορουσα και καλυτερα νομιζω.

Εντυπωση μου εκανε ενα απο τα παραπανω αρχεια, που το επεξεργαστηκα μονο στο προγραμμα της κανον το dpp, μου εδωσε jpg στα 8,5ΜΒ με συμπιεση 0... και ηταν ελαφρως κροπαρισμενο... με συμπιεση 10 στο φωτοσοπ δεν περνω αρχειο πανω απο 3-4ΜΒ...

Ναι, το ξερω και νομιζω, αναλογως και του ποση επεξεργασια εχεις κανει, αν το εχεις στο 12 δινει ακομα μεγαλυτερα αρχεια απο το dpp, κοντα στα raw... φανταζομαι με την 5αρα τι περνεις ή ακομα ακομα με καμμια d800 αν και οταν βγει στα 36mp...

Τι ειναι αραγε καλυτερο για να εχεις μειωμενο ογκο και την καλυτερη δυνατη ποιοτητα? Να κανεις resample ή να συμπιεζεις?