Paparazzi...

Παντως λιγο σκορπωχωρι μου φαινεται η εκδηλωση... σαν παρατημενοι αυτοι οι επισημοι... αλλος εδω, αλλος εκει, πολυ φτηνια... ουτε χρυσαφικα οι γυναικες, ουτε μια ξανθια δεν βλεπω... και αυτοι με τα κουστουμια σαν πλασιε μου δειχνουν... μεχρι και ο Ντειβιντ σαν κακομοιρης ειναι... αλλες φορες δεν χωρουσαν οι προεδροι και οι παρεδροι για να βγουν φωτογραφια και τωρα θελει κροπ και μαλιστα μεγαλο... καλα που δεν τραβουσες κι εσυ... sRAW... !!!!

Aν εχεις κι αλλες, ανεβασε να δουμε κι εμεις τι εγινε...

Και μεχρι να ανεβασεις, ας πω, οτι εκτιμησα αυτο που λενε, "μαθε τον εξοπλισμο που εχεις και μετα αγορασε κατι καινουργιο"... χρησιμοποιησα λοιπον, νομιζω πρωτη φορα, το ενσωματωμενο φλας και πηρα... φωτογραφιες που σε αλλη περιπτωση δεν θα ειχα λογω ελαχιστοτατου φωτος...

Φανταζομαι τι αποτελεσματα μπορει να δωσει ενα σωστο εξωτερικο φλας, αν εμεινα ικανοποιημενοις απο το ενσωματωμενο...

Με τον 85ρη στο f1,8 και 1250 iso. Ταχυτητα ειχα στο 1/40 και το θεμα ηταν περιπου στα 7-8 μετρα...

_MG_2871_dpp by 1L1as, on Flickr

_MG_2870_dpp by 1L1as, on Flickr

Και φυσικα να μη παραλειψω να πω, οτι παρ ολο που ηταν σκοταδια (μα πολυ σκοταδια) ο 85ρης εβρισκε φοκους ευκολα και γρηγορα...

Τα κοκκινα ματια ειναι βεβαια το μεγαλο προβλημα... δεν ξερω αν διορθωνεται οταν χρησιμοποιεις το ενσωματωμενο φλας με καποιο κολπο... επισης δεν ξερω αν εχεις το ιδιο προβλημα με εξωτερικο φλας, στραμενο υπο γωνια και καρτελακι... νομιζω πως οχι...

Χε χε... δεν ειπα βρε οτι δεν μπορουσα να τα διορθωσω, αλλα μου εκανε εντυπωση το ποσο εντονο ηταν το φαινομενο...

Σιγα μη καθομαι να διορθωνω τοσα ζευγαρια ματια ειδικα σε φωτο που δεν εχουν και κανενα αλλο ενδιαφερον περαν του να δειξουν το... προβλημα... παντως, απο το λινκ που μου εδωσες, βρηκα την αιτια...

Make sure your subjects aren’t drunk.

:flipout::flipout:

Μπορει να μας εσκισαν οι Ρωσσοι στον τελικο του χοκει, αλλα και τη δευτερη θεση τη γιορτασαμε αναλογως...

Οι παικτες διεσχισαν ολη την πολη με ειδικο λεωφωρειακι για την περισταση

_MG_3002_dpp by 1L1as, on Flickr

Πανηγυρισαν στην εξεδρα

_MG_3042_dpp by 1L1as, on Flickr

Ο κοσμος τους χειροκροτησε

_MG_2968_dpp by 1L1as, on Flickr

... και απεμειναν οι ερμοι οι φωτογραφοι να κανουν ζογκλερικα για να παρουν μια καλη φωτογραφια...

_MG_2972_dpp by 1L1as, on Flickr

Να δω τον Beavis να βγαζει ετσι HDR με τον 70-200 και τι στον κοσμο.....
:flipout:

Οι παραπανω φωτο ειναι με τον 85ρη σε προτεραιοτητα ταχυτητας και auto iso, όπου η μηχανη επιλεγει αναμεσα σε 400 και 800 iso. Στις περισσοτερες εδινε f2 και ταχυτητα 1/400 με 500 αλλα και 400iso.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι, οτι ψαχνοντας κανενα λινκ για πληροφοριες για το μπαλετο, επεσα σε αυτο... Παρασταση του 2007 εν ευημερουσα Ελλαδα και τιμη φοιτητικη 22Ε και κανονικη στα 42, 58 και...80 Ε....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινω οτι αλλο να σου χορευει ο Νουρεγιεφ (δεν ξερω ποσο διασημα ειναι τα μπαλλετα του Κρεμλινου) και αλλο ο ταβαριτς αλλα σε σχεση με τα 6 (εξι) ευρω που εδωσα εγω (με πιο ακριβο στα 17Ε) ποσο χάλιας να ειναι ο ταβαριτς??????

Ηλία σε πρόσφατα ταξίδια που έκανα Αγγλία και Γερμανία, ξυριστικό είδος (συγκεκριμένη μάρκα και συσκευασία) τιμάται:
-Ελλάς 7,5-9
-Αγγλία 2,8£ (~3,5 )
-Γερμανία 3,3

Ηλία πολύ καλές όλες. Θα προτιμούσα και την 1η έγχρωμη μάλλον, είναι ωραία τα χρώματα.

Δημητρη, πονεμενη ιστορια οι τιμες στην Ελλαδα και στο εξωτερικο... και αν σε καποια ειδη πολυτελειας υπαρχει η ελευθερη αγορα, οποτε δεν μπορουμε να γκρινιαζουμε, σε καποια άλλα, δεν χωνευεται με τιποτα...
Παντως, οσο πιο προηγμενη οικονομικα μια χωρα, τοσο φτηνοτερα τα λεγομενα ειδη πολυτελειας... εγω εκει καταληγω... (αρα εμεις, δεν ημαστε ποτε αναπτυγμενοι οικονομικα :grandpa:)...

Racer, η πρωτη, λογω φωτισμου, εχει καπως ξεπλυμενα χρωματα σε σχεση με τις αλλες, οι ανθρωποι στο φοντο ειναι πολυ σκοτεινοι και το ζευγαρι μπροστα εχει εναν γαλαζιο προβολεα που χαλαει τα χρωματα... ηταν και η μονη που προλαβα να βγαλω εν ωρα παραστασης ακομα...

Ασε που ειπα να ξεκινησω καλλιτεχνικα (!) αρα... ασπρομαυρα... :violent-smiley-030:

Dimiko, ευχαριστω...

Last edited: