Paparazzi...

Εννοεις με μάσκες ή με κάποιο άλλο τρόπο; Για δώσε τροφή στο λαό...

Kαλα, κι εγω στο λαιτρουμ τις δουλεψα... δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο, αλλα το δοκιμασα πρωτη φορα και πηγε καλα... στο ντεγκραντε και στη βουρτσα που εχει το λαιτρουμ στις τελευταιες εκδοσεις, δινει τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις και το WB... το δοκιμασα λοιπον στον ουρανο, γιατι δεν ερχοταν καλα το χρωμα του, ουτε με κατεβασμα της εκθεσης, ουτε με αυξηση του saturation (που δοκιμαζα μεχρι τωρα) και εβγαλε πολυ καλο μπλε, καλυτερο και πιο ομαλο σε σχεση με τις προηγουμενες ρυθμισεις...

Οχι οτι δεν γινοταν και πριν με μασκες, αλλα τωρα ειναι κομματακι πιο ευκολο....

Θελω να δω τι κανει και στους εντελως ασπρους ουρανους, με τους οποίους εχω ενα θεματακι εδω περα.....

Ελα ρε συ... πλακα κανεις, μπροστα στο φωτοσοπ το λαιτρουμ ειναι νηπιαγωγειο... τι δεν το χεις...

Ιδιο με το ACR ειναι, εκτος αν δεν το χρησιμοποιεις και αυτο, αλλα τοτε πως ανοιγεις τα raw?

Δοκιμασε το... ειδκα το 4 εχει πολυ καλη μηχανη... κι εγω δεν το πολυχρησιμοποιουσα, αλλα απο το 4 και μετα, αν δεν θελεις και πολλα πολλα απο την επεξεργασια σου ειναι πολυ καλο και πολυ πιο γρηγορο.

Παντως και το ACR εχει τα ιδια εργαλεια που σου ειπα παραπανω... και το ντεγκραντε και τη βουρτσα... στην ουσια ειναι ιδια προγραμματα...

Εκεινο που με εκνευριζει. ειναι οτι η νικον δεν εχει βγαλει ακομα εναν μικρο και συμμαζεμενο 100-300 f4 για τη σειρα 1 και μετα κλαιγονται οτι δεν πουλανε...

...στα 110mm (298 σε FF) και παλι κροπ στο 1/4 της φωτο περιπου :violent-smiley-030:

_DSC3502_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Αυτοι οι κινεζοι ειναι απιστευτοι... αφου εχει μια ωραιοτατη μηχανη να βγαζει φωτογραφιες, εκεινη την παλιατσαρια τι την εχει κρεμασμενη στο λαιμο και την κουβαλαει?

_DSC3614 by 1L1as, on Flickr

Τι να πει κανεις................................... :mad:

_DSC1777 by 1L1as, on Flickr

Δεν τον ηξερα προσωπικα τον Diol, αλλα ειμαι σιγουρος πως ηταν καλος ανθρωπος... ας ειναι ελαφρυ το χωμα...

Ηλία πάντως στην οθόνη του αηφόνιου οι φωτογραφίες σου δείχνουν εξαιρετικες. Χρώματα, πλαστικότητα, τόνοι, είναι ολα πολυ καλά. Ο Huff που την εκθειάζει για τα ευχάριστα αρχεία της μάλλον δίκιο έχει. Εγώ απο την ΝΕΧ δεν παίρνω εύκολα τόσο ζωντανό αποτέλεσμα...

Αλεξ, καποια στιγμη που δεν θα βαριεμαι θα γραψω μερικα σχόλια παραπανω για την V1, αν και τη γνωμη μου την εχω αναφερει ηδη στο αναλογο νημα. Παντως αυτον τον Χαφ ενω τον ειχα σε εκτιμηση, αρχιζω να αλλαζω τη γνωμη μου... γενικα, οτι και αν τεσταρει, θα το βρει αριστο... ενα αρνητικο για κατι, δεν εχει γραψει...

Για τη δε V1, νομιζω βιαστηκε να εκθειασει την πρωτη μιρορλες προσπαθεια της νικον (αν και οχι μονο αυτος), πηρε κοσμο στο λαιμο του (λογω τιμης/αποδοσης στις αρχες, αλλα κυριως οτι με τα bugs που εχει, δεν απευθυνεται σε ενθουσιωδεις ερασιτεχνες που αποτελουν και το κοινο του ουτε κατα διανοια) , και τωρα αναγκαστικα συνεχιζει να την πατροναρει... προσωπικα, δεν μπορω να καταλαβω τον ενθουσιασμο του, αλλα τελος παντων, θα τα πουμε αλλη φορα αναλυτικοτερα...

Μπορει βεβαια να υπαρχει ακομα το μπλοκο στην εισοδο της Ιερισσου (περισσοτερο για ενημερωτικους λογους αυτη την εποχη), αλλα και το εμποριο πρεπει να συνεχισει να δουλευει...

Ετσι, πολυς ο κοσμος στα εκδοτηρια για Αγιον Ορος...

_DSC4237_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...αλλα εγω πηρα το καραβακι

_DSC4287_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

...για τα Δρένια

_DSC4326_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_DSC4271_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Το εισητηριο στο καραβακι, 5 ευρω μετ επιστροφης και το φραπε (χωρις νερο αλλα με ομπρελλα και ξαπλωστρα) στο νησακι 2,5 ευρω... υπηρχε και φημισμενη ψαροταβερνα παραδιπλα ("Ο Κρητικος", αυτος πρεπει να εχει δικη του τη μιση Ουρανουπολη) αλλα δεν ρωτησα τιμες. Κοσμο παντως ειχε αρκετο.

Last edited:
Η κριση εχει χτυπησει για τα καλα την αγορα αυτοκινητου... κατι λιγα ετοιμοπαραδοτα και αυτα μινιον...!!!! Ουτε μια καγιεν, ενα μπεμβε, μια μερσεντες...

_DSC5041_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Οταν εχεις κανει τις σωστες ιδιωτικοποιησεις, τα παντα δουλευουν και σωστα... :HTEHETH63:

_DSC4967_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Λαθος παρκαρισμα, 150 ευρω συν την ταλαιπωρια να βρεις που πηγε το ΙΧ σου (μετα το ξαφνιασμα οτι σου το κλεψαν)...!!!!