Τι ταλαιπωριεσαι με τη μιρορλες δε μπορω να καταλαβω...
Με πορδες αυγα δεν βαφονται.
Για τη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχεις αδικο Βασιλη...
Το θεμα ειναι ως εξης... για καθημερινη χρηση που κανω εγω, το μικρο βαρος/ογκος της μιρορλες ειναι στα συν... δηλαδη για το δρομο (της πλακας που κανω και σε φως ημερας, ισα ισα να περναμε την ωρα μας) σου λυνει και τα χερια και την... πλατη !!!!!
Για τη χθεσινη τωρα παρασταση και περισταση, το σκεφτηκα να παρω τη μεγαλη, γιατι θα ηθελα να εχω καλες φωτογραφιες.
Εκεινο που με απετρεψε, ηταν το οτι δεν ηξερα αν θα υπηρχε ελεγχος στην εισοδο και απαγορευση για τετοια φωτογραφικη μηχανη (τελικα δεν υπηρχε τιποτε τετοιο) και μετα, επειδη εχω ξαναπαει σε αυτο το γηπεδο για αγωνες χοκει, τα καθισματα ειναι πολυ κοντα το ενα στο αλλο και ο διπλανος σου, δεν ειναι ανετα οταν σηκωνεις -εστω και- την 40D με εναν 70-200/4... εδω με τη μικρη νικον και η διπλανη μου δυσανασχετουσε (ασχετα αν κι εμενα με ενοχλουσαν τα πατατακια που ετρωγε -και δεν μου εδινε

).
Για τις χθεσινες συνθηκες, ιδανικος συνδυασμος θα ηταν μια 6D με την δυνατοτητα εστιασης σε -3EV (οπως λενε) με εναν 200/2,8 ή μια... 7DMkII με εναν 135/2 :bigcry:
Untitled by
1L1as, on Flickr
Αν και με τη νικον ειμαι κοντα στα 300mm ισοδυναμα, με τα 20mp της 6ρας και με λιγο κροπ, εστω και με 200mm περιπου, θα ημουν μια χαρα πιστευω...