Paparazzi...

Η απαιτητικη σκηνη λοιπον, ηταν οτι... η μια καθοταν και επινε καφε, η αλλη περνουσε τυχαια και συναντηθηκαν μετα απο πολυ καιρο και πολυ χαρηκαν που βρεθηκαν... και αυτη η αλλη, δεν μπορουσε να δειξει ποσο χαρηκε που ειδε τη μια... τι να πω... μπορει να ειναι συγκατοικοι, ε... ποση εκπληξη να δειξεις, εχει μια δυσκολια ακομα και το actor's studio να εχεις βγαλει... :ADFADF1:

_MG_4347_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_4361-Edit_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ο πιο καλος ηταν αυτος.... εκανε τον πελατη και ολη την ωρα καθοταν και διαβαζε εφημεριδα. Δεν τον ενοχλησε κανεις... εχει γουστο να πληρωθηκε κιολας...:7SFGSFG: Αυτο το κανω κι εγω...!!!

_MG_4364-Edit_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Παντως, αυτη δειχνει να με συμπαθησε... πρωτη φορα φωτογραφιζω καποιον και μου χαμογελαει... :HTEHEH56:

_MG_4360-Edit_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μαλλον θα φταινε οι πολλοι καφεδες που ηπιε μεχρι να τελειωσει η σκηνη...:flipout::flipout:

Επαγελματίας είναι, τι ήθελες να σε πάρει με τις πέτρες? Αυτά τα κάνουν μόνο οι σούπερ ντίβες - κι αυτές ανάλογα με τα κέφια τους!

Υ.Σ. Φτιάξε κανα φωτορομάντζο :flipout::flipout::flipout:

Σε ευχαριστω πολυ Λεωνιδα, χαιρομαι που σου αρεσουν και τις διασκεδαζεις... -bye-
Και η ιδεα για φωτορομαντζο, δεν ειναι και ασχημη... ποιος καθεται να τις βαζει σε σειρα ομως... :ADFAD2:

Ξεκινησε η βδομαδα χωρις αυτοκινητο και -ως συνηθως- ολοι πηραν τα αυτοκινητα τους να πανε καμμια βολτα...:flipout: Ο Δημαρχος ομως απτοητος, εβγαλε τα παραδοσιακα ΜΜΜ εξω και εδωσε αλλο χρωμα στην πολη...

_MG_4385_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_4387_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μακαρι να ηταν σε τοσο καλη κατασταση και τα σημερινα συγχρονα (ο θεος να τα κανει) ΜΜΜ... τοση σκουρια και βρωμα, μονο σε κατι ντοκιμαντερ απο την... Ανω Ινδια και το Κατω Μπαγκλαντες εχω δει, αλλα τελος παντων...

Δεν μπορω να καταλαβω, πως τα παλια χρονια, πληρωναμε πολυ λιγοτερα χρηματα για εισητηριο και στα ΜΜΜ ειχε και οδηγο, και ελεγκτη και εκδοτη εισητηριων... (και δεν χρωστουσαμε ακομη τοτε της Μιχαλους)...

_MG_4389_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ποιος δεν θα θελε να εχει μια τετοια... ως ελεγκτη...???

_MG_4393_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

To κοντινο ειναι το kaprun, το Zell am See ειναι στο βαθος αριστερα (πισω απο την "ραχη" του βουνου στο κεντρο της φωτος)

Ειναι πολυ ωραια, να πατε

Τωρα, για την περιοχη γενικοτερα τι να πω... μια λεξη που μου ερχεται πρωτη ειναι "οργανωση" ακομα και εκτος σεζον, οπως τωρα που πηγα εγω.

Του βουνου δεν ειμαι, σκι δεν κανω, αλλα το Zell am See και το Kaprun τα ειχα ακουστα μεχρι κι εγω. Πηγα τετοια εποχη γιατι οι τιμες στα ξενοδοχεια ειναι καπως χαμηλες σε σχεση με τον χειμωνα. Στα υπολοιπα μαγαζια, εστιατορια, καφε κτλ. οι τιμες ειναι το ιδιο απλησιαστες και πανακριβες ολο το χρονο (τιμες Ελλαδας για να εχετε ενα μετρο συγκρισης).

Χλιδη επιπεδου Μονακο ή αλλων τετοιων προορισμων δεν ειδα, μαλλον γιατι δεν ειχε κοσμο (γουνες, τακουνια, Hermes, πορσε), πολλα ξενοδοχεια ηταν κλειστα, οπως και εστιατορια, μπαρ κτλ συν την παραδοσιακη αρχιτεκτονικη (εσωτερικη και εξωτερικη) που δεν εχει μαρμαρα, χρυσους πολυελαιους κτλ κτλ

Το Zell am See ηταν ενα κλασσικο Αυστριακο τουριστικο χωριουδακι (αν πω οτι μου θυμισε την Ολυμπιαδα Χαλκιδικης δεν θα ειμαι μακρια), ενω το Kaprun ειναι καπως πιο παραδοσιακο και πιο ομορφο.

_MG_4576_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Η περιοχη το καλοκαιρι, εχει μονο Αραβες... μονο...!!! και τα Σαββατοκυριακα ερχονται και καποια ΚΑΠΗ Αυστρογερμανων.

Οι Αραβες ξοδευουν χρημα σε φαγητο, ψωνια και εκδρομες δεξια και αριστερα. Για φαγητο, κυριως προτιμουν μαγαζια που εχουν Αραβικες πινακιδες ή ονοματα και τα εχουν επισης Αραβες. Τα ντονερ παντως τα ξεσκιζουν.
Δυσκολα θα τους δεις σε κλασσικο Αυστριακο εστιατοριο να τρωνε σνιτσελ. Απο οτι μου ειπαν, ερχονται μονο καλοκαιρι και οχι χειμωνα, δεν κανουν σκι δηλαδη, απλα θεωρουν το μερος με τα καταπρασινα βουνα ως κατι το εξωτικο και θελουν να το δουν.

Το βραδυ, αφου βαλουν τις γυναικες για υπνο, καθονται στα λομπυ στα ξενοδοχεια και σερφαρουν στο ιντερνετ με τις ωρες (κατι που κανουν και στο φαγητο, στο καφε, ολη τη μερα δηλαδη)... μαλλον κοιτανε αν αδειασε η πετρελαιοπηγη ή ποσο ανεβηκε η μετοχη της... παντως ετσι που ειναι ντυμενοι, σε κανα δυο απ αυτους, παραλιγο να δωσω κανενα μισοευρω να παρουν κατι να φανε... :twoguns:

Ειναι ησυχοι, δεν μιλανε ουτε μεταξυ τους ουτε με αλλους, δεν ερχονται σε παρεες (αντε να εχουν την πεθερα μαζι) και οι γυναικες φορανε παντα μπουργκα. Αν ωστοσο τους χαιρετησεις ή τους απευθυνεις πρωτος τον λογο, θα ανταποδωσουν με ευγενεια.

_MG_4656_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Απο Βιεννη ειναι περιπου 400χλμ., απο Σαλτζμπουργκ 100χλμ και απο Μοναχο πρεπει να ειναι καπου στα 180χλμ. Ο δρομος απο Βιεννη που ηρθα εγω, ειναι αριστος (εβρεχε καταρακτωδως για 200χλμ και λιμνουλα στην ασφαλτο δεν ειδα), εχει κατι ενδιαφεροντα τουνελ (μεχρι και κομβο μεσα στο τουνελ εχουν), εχει παρκινγκ καθε 15-20χλμ περιπου με πεντακαθαρες δωρεαν τουαλετες και μηχανες για καφε με 1,2 ευρω. Τα διοδια για μια βδομαδα ειναι καπου στα 8,5 ευρω. Η βενζινη απο 1,34 μεχρι και 1,41 ευρω.
Λογω εργων (απο 3 εμπαινες σε 1 λωριδα κυκλοφοριας) ειχε μποτιλιαρισμα σε δυο σημεια, ενα καπου στο υψος της Βιεννης και ενα καπου κοντα στο Λιντζ. Μεχρι που σταματησαμε και σβησαμε τη μηχανη, καπου στο μισαωρο η ολη καθυστερηση. Τουλαχιστον την Κυριακη δεν κυκλοφορουν φορτηγα, γιατι αλλοιως... αστα να πανε, πολυ φορτηγο εκει περα...!!!!

Το Ζελ αμ Σε ειναι διπλα σε λιμνη και αν και περηφανευονται για το καθαρο της νερο, εμενα δε μου γυαλισε το ματι. Παντως ειχε κατι παπιες να κολυμπανε και νοικιαζαν και ηλεκτροκινητες βαρκουλες προς 16 ευρω την ωρα ή 10 ευρω το μισαωρο. Αυτο που ειπα για τιμες Ελλαδος, στην Ασπροβαλτα Θεσσαλονικης πχ. το καλοκαιρι, το θαλασσιο ποδηλατο το νοικιαζαν προς 12 ευρω την ωρα. Το Καπρουν πρεπει να ειναι πιο μακρια απο τη Λιμνη, αλλα εχει ενα ωραιο ποταμακι να το διασχιζει.

_MG_4584_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Τωρα περι γουστου τι να πει κανεις..., φωτογραφικα ομως κανει τη δουλεια του... θα σηκωσεις τη μηχανη, θελεις δεν θελεις, ακομα και αν δεν εισαι του τοπιου ή του αρχιτεκτονικου

_MG_4472_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ειχε αρκετα τετοια ζωγραφιστα, οπως και πολυ λουλουδι στα μπαλκονια. Γενικως υπηρχε χρωμα στα κτιρια, χωρις να ενοχλει ιδιαιτερα.