Paparazzi...

Ευχαριστω Παναγιωτη...

...να και μια που δειχνει οτι αμα το χεις το στυλ, το χεις το ατιμο, απο πανω μεχρι και απο... κατω, παιζει να κρεμεται και το barcode καπου...

_MG_7058 by 1L1as, on Flickr

Περιεργη μερα η σημερινη... οι φωτογραφικες μηχανες, ηταν περισσοτερες απο τα... σκυλια (εδω, αν δεν εχεις σκυλο, εισαι ενα... τιποτα)...

_MG_7103 by 1L1as, on Flickr

_MG_7107 by 1L1as, on Flickr

Και οχι μονο αυτο, πετυχα και... σεμιναριο φωτογραφιας...!!!! 5 ατομα και ενας ο δασκαλος εξι... βαρεθηκα να παω απο κοντα να δω τι λενε, ασε που δεν θα καταλαβαινα και κατι...

_MG_7100 by 1L1as, on Flickr

... η γιαγια με το κινητο δεν ηταν στο σεμιναριο... :flipout:

Γινοταν προσπαθεια να ανεβει η αδρεναλινη βεβαια, πριν ακομα μπεις στην εκθεση, με μινι GP... τα πιτσιρικια στα πλαγιασματα ειχαν αψογο στυλ...

_MG_7297_dpp by 1L1as, on Flickr

_MG_7291_dpp by 1L1as, on Flickr

Επειδη ειχε συννεφια και αρκετο αερακι, ειπα να μπω προς τα μεσα, να δω κανενα πλεουμενο... στην αρχη σκεφτηκα να αγοαρασω τη μηχανη και για τη βαρκα βλεπουμε...
Μου αρεσε η παρακατω, αλλα ηταν κομματακι μεγαλη να την κουβαλησω μονος μου... παιζει να ηταν και πιο ψηλη απο μενα...

_MG_7338_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μετα σκεφτηκα να παρω κατι με ενσωματωμενη τη μηχανη, να γλιτωσω και τα μεταφορικα... ειδα ενα συμπαθητικο τριωροφο, αλλα δεν ειχα τοσα ψιλα μαζι μου...

_MG_7335_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μετρησα τα ψιλα μου και ειδα οτι φτανουν δεν φτανουν για ενα... χοτ ντογκ. Ελα ομως που δεν προλαβα ουτε αυτο... φαινεται, ολοι οι επισκεπτες ειχαν την ιδια ιδεα και τα ιδια ψιλα με μενα...

_MG_7310_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Μου ηρθε λοιπον στο μυαλο αυτο που λεγαμε μικροι... :idea: "Δεν ...εις που δεν ...εις, δεν πας για ψαρεμα"? Τι να κανω, πηγα να δω κανενα καλαμι... δεν μπορω να πω, καθησα αρκετη ωρα...

_MG_7306_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

_MG_7309_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ο μικρος ανεπιδεκτος μαθησεως, ποση ωρα, ουτε λεπι δεν επιασε...