Paparazzi...

Είναι δύσκολη η street φωτογραφία πιστεύω.
Δεν τραβάς απλά τον κόσμο και τέλος.
Σαν τις φωτογραφίες που έβαλες παραπάνω (εκτός την πρώτη με το παιδάκι) έχω να ποστάρω εδώ δεκάδες αλλά δεν θα έχουν το κάτι διαφορετικό.
Υ.Γ.Βλέποντας και στα άλλα νήματα θα σου πω ότι η μηχανή σου είναι πολύ καλή και δίνεις ωραίες φωτογραφίες
Φιλικά Παναγιώτης

Πανο, 99 στις 100 φώτο του παροντος τοπικ είναι ακριβώς αυτό που λες : "τραβάω τον κόσμο και τέλος". Πρόκειται με διαφορά για το πλεον αδύναμο τοπικ της φωτογραφικής κατηγορίας (μαζί με τη Street). Οπότε, ας μην είμαστε αυστηροί με τον νέο φίλο μας ενώ χαϊδεύουμε τα αυτιά των παλιων.
Γενικά, τελευταία τα σχόλια στις φωτογραφίες έχουν... ξεφύγει λιγο, με την έννοια ότι έχει χαθεί το μέτρο. Πολλές φωτογραφίες που δε λένε απολύτως τίποτα σχολιαζονται με διθυραμβους. Δε βοηθιεται κάνεις έτσι όμως.

Το δε σχόλιο για τη μηχανή είναι εντελώς άκυρο. Ήμαρτον πια με την εμμονή στην αναγκαιοτητα της "καλης μηχανής" ως προϋπόθεση για καλές φωτογραφίες!
Φιλικά πάντα, οι σκέψεις μου για την κατηγορία που την αγαπάω και με έχει βοηθήσει πολύ!

Έτσι μπράβο κουβέντα να γίνεται γιατί τελευταία το forum έχει πέσει λίγο σε κατάσταση διακοπών.
Νάσσο πολύ χαίρομαι να διαβάζω γνώμες και απόψεις ακόμη και αντίθετες στα γραφόμενα μου.

Πανο, 99 στις 100 φώτο του παροντος τοπικ είναι ακριβώς αυτό που λες : "τραβάω τον κόσμο και τέλος". Πρόκειται με διαφορά για το πλεον αδύναμο τοπικ της φωτογραφικής κατηγορίας (μαζί με τη Street). Οπότε, ας μην είμαστε αυστηροί με τον νέο φίλο μας ενώ χαϊδεύουμε τα αυτιά των παλιων.
Γενικά, τελευταία τα σχόλια στις φωτογραφίες έχουν... ξεφύγει λιγο, με την έννοια ότι έχει χαθεί το μέτρο. Πολλές φωτογραφίες που δε λένε απολύτως τίποτα σχολιαζονται με διθυραμβους. Δε βοηθιεται κάνεις έτσι όμως.

Το δε σχόλιο για τη μηχανή είναι εντελώς άκυρο. Ήμαρτον πια με την εμμονή στην αναγκαιοτητα της "καλης μηχανής" ως προϋπόθεση για καλές φωτογραφίες!
Φιλικά πάντα, οι σκέψεις μου για την κατηγορία που την αγαπάω και με έχει βοηθήσει πολύ!

+1

struggler η πρωτη σου φωτογραφια μου αρεσει πολυ!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους γα τα σχόλια σας, και προτιμώ σαφώς τα αρνητικά για να μάθω και να βελτιώνομαι, φυσικά μου αρέσει να ακούω και τα καλά σχόλια να παίρνω και τα πάνω μου :-))
Με θεωρώ κάτι παραπάνω απο αρχάριο, απλά μου αρέσει πάρα πολύ και τώρα που πήρα την fz200 (πρίν canon g5 ξκαι fz28, ήθελα allaround και λόγω χρημάτων) ξαναφρέσκαρα τις γνώσεις μου τεχνικά και συνεχίζω να διαβάζω κανόνες κλπ.
Θα ήθελα βέβαια να πήγαινα και σε σεμινάριο κάποια στιγμή.
Συμφωνώ ότι η πρώτη είναι με διαφορά η καλύτερη αλλά επειδή είναι οι πρώτες με αυτή τη μηχανή για αυτό τις έβαλα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τα εποικοδομητικά σχόλια σας.