Paradise [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 14.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 50.0%
  • Καλή

Votes: 3 21.4%
  • Μέτρια

Votes: 2 14.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    14
Ηταν σαν να βλεπαμε βασικα σεναριο για ταινια (Ετσι πυκνο που ηταν σαν αφηγηση) και αυτο ηταν πχ το ενα τριτο μιας πληρους ταινιας ....

Λέτε ότι ο χαρακτήρας Ζαβιερ είναι χαμηλών τόνων, τύπου ήρεμη δύναμη?
Μπορεί, αλλά στις έντονες σκηνές δεν θα έπρεπε να βγάζει ένα δυναμισμό?
Αυτός σημαδεύει με όπλο και λες θα βγει nerf σφαίρα απο την κάνη :)

Τεσπα. Έβγαλε κάτι καλό στο 7ο μακάρι να κλείσει το ίδιο καλά η σεζόν.
( στην επόμενη χτίζουν τα σιλό? :cool: )

Ξενύχτησα για να τελειώσω και το 7ο που υποτίθεται οτι τα σπάει.
Τι σπάει ρε παιδιά;
Τί μάθαμε δηλαδή που δεν το ξέραμε;
Για μένα, στο θέμα της πλοκής, ίσως το πιο αδιάφορο επεισόδιο.

• Like
Reactions: avpap
Δεν θα εφτανα στο σημειο να το χαρακτηρισω αδιαφορο, αλλα δεν ηταν το σουπερ-wow επεισοδιο που ηλπιζα. Μας εδειξε τι εγινε τις κρισιμες στιγμες και ανοιξε το παραθυρο λιγουλακι στην κατασταση που βρισκεται ο κοσμος στην παρουσα φαση.
Την φαση με τους "μπλε κωδικους" σορρυ, αλλα δεν την πιστευω και δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο στην πραγματικοτητα.
Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ τρυπες στην πλοκη, αλλα τελικα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οι ηθοποιοι. Νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερη σειρα αν ο marsden ηταν εν ενεργεια. Σε καθε σκηνη συμμετεχει, πραγματικα νιωθω οτι "γεμιζει" με χαρισμα το πλανο.

Δεν ξέρω τι πραγματικά περιμένετε από μια δυστοπικη sci-fi σειρά. Αφενός μας εξήγησε ακριβώς πως καταλήξαμε όπου καταλήξαμε, αφετέρου βρήκα αρκετά ρεαλιστική την απεικόνιση της χαοτικής κατάστασης μετά από ένα τέτοιο event (θυμίζω τη σκηνή με την δημοσιογράφο). Και το εύρημα με τους μπλε κωδικούς, το βρήκα πολύ ευφανταστο (προφανώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη πραγματικότητα).
Επίσης, μια χαρά βρίσκω όλο το cast. Ο στωικός πρωταγωνιστής μου βγάζει χύτρα ταχύτητας που αν της βγάλεις το καπάκι, θα εκραγεί.
Η πρόεδρος επίσης είναι πολύ πετυχημένη στον ρόλο της. Ο Marsden καταπληκτικός, αλλά είναι και ο ρόλος αβανταδόρικος.

• Like
Reactions: Kosh
Την φαση με τους "μπλε κωδικους" σορρυ, αλλα δεν την πιστευω και δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο στην πραγματικοτητα.
.

Δεν ειναι σειρα ρεαλισμου. Αλλα μια σειρα φανταστικου ρεαλισμου. Οπου γινονται αρκετες ευφανταστες υποθεσεις για την εξυπηρετηση του σεναριου.

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτη η εναλλακτικη που προσθεσαν απο το κλασικο nuke them all.

• Like
Reactions: takisot
Για εμενα το golden standard αυτων των ιστοριων ειναι το contagion. Περιγραφει βημα-βημα τι θα συνεβαινε (και εως ενα βαθμο οντως συνεβη κατα την πανδημια) σε ενα τετοιο δυστοπικο γεγονος.

Για εμενα το golden standard αυτων των ιστοριων ειναι το contagion. Περιγραφει βημα-βημα τι θα συνεβαινε (και εως ενα βαθμο οντως συνεβη κατα την πανδημια) σε ενα τετοιο δυστοπικο γεγονος.
Άλλο όμως storyline, τελείως. Και πιο εύκολο να το φέρεις σε ρεαλιστικά επίπεδα. Το ζήσαμε άλλωστε.

Παει και το 8ο - παμε για τον 2ο κυκλο οπου ελπιζω να μην δουμε τιποτα επιζησαντες ως ...ζομπι (που πολυ το φοβαμαι!)

Συνήθως το προτελευταίο επεισόδιο τέτοιου είδους σειρών είναι και το καλύτερο γιατί είναι το επεισόδιο της έκρηξης. Το τελευταίο, συνήθως ξαναλέω, είναι το μάζεμα των κομματιών και η συμπύκνωση των επιμέρους sub-stories. Ε αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα προτελευταία επεισόδια που έχω δει. Διαρκής ένταση, άγχος, μια μουσική μονότονη αλλά ιδανική για να σε τσιτώσει και από πλευράς ιστορίας απλά εφιάλτης.

Τι δεν μου άρεσε - θεωρώ ότι ο βιβλιοθηκάριος έσκασε λίγο ξεκάρφωτα σαν afterthought, και το ότι έμειναν κάμποσες πόρτες ανοιχτές για να πάμε στον δεύτερο κύκλο. Πολύ καλή σειρά

• Like
Reactions: takisot and Kosh
Πρεπει να ειναι η χειροτερη ιστορια που εχω δει, αλλα με εξαιρετικη ποιοτητα παραγωγης. Δεν βγαζει σχεδον τιποτα νοημα, αλλα τα πλανα ειναι πανεμορφα και πανακριβα :)

Διαφωνώ Χάρη (σπάνιο, ειδικά σε σειρές :) )
Ωραιότατο στορυ και αρκετά ρεαλιστικό για δυστοπικο sci-fi . Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν πως μετά το επεισόδιο 7 ήταν δύσκολο να ακολουθήσει κάτι πιο δυνατο. Αναμένουμε την επόμενη σεζόν.

• Like
Reactions: avpap
Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν πως μετά το επεισόδιο 7 ήταν δύσκολο να ακολουθήσει κάτι πιο δυνατο.

Για αυτο ειπα τις προαλλες οτι εμοιαζε σαν να βλεπεις το 1/3 κομματι μια ταινιας οπου αναγκαστικα ολη η κορυφωση θα συμβει σε περιορισμενο χρονικο διαστημα. Δεν σε νοιαζει αυτο περιμενεις.

Βεβαια να πω οτι και στο walking dead στον πρωτο μικρο κυκλο επεισοδιων που ειχαμε μεινει αφωνοι ειδαμε ολη την κλιμακωση (οκ οχι οπως στο κινηματογραφικο world war Z) και μετα το πηγαν στην περιορισμενου πεδιου σαπουνοπερα......