Paradise [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 14.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 50.0%
  • Καλή

Votes: 3 21.4%
  • Μέτρια

Votes: 2 14.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    14
Ναι, μήπως και μάθουμε σε τι χρησιμεύουν τα Learjet σε κάποιους που ζούν σε σπηλιά.

Σε πιάνω αδιάβαστο… Με τα Lear jet ήρθαν και απλά τα παράτησαν στο hangar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 πολύ καλά το 7ο σπουδαίο, άλλα 4 μέτρια (υποτονικά), μεταξύ αυτών και το τελευταίο.
Βλέπεται ευχάριστα πάντως δεν κουράζει.

Στα αρνητικά imo ο πρωταγωνιστής δεν ταιριάζει στο ρόλο.
Αλλά δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.
Αίσθηση Β Movie μου βγάζει, φθηνά σκηνικά- εφε, ακόμα και ο φωτισμός έξω απο το βουνό είναι ίδιος.
Επίσης τo σενάριο βάλτωσε δεν πήγε παρακάτω, αρκετά εύκολο και επιφανειακό το βρήκα.
Θα κάνω και μια πρόβλεψη. Αν υπάρξει δεύτερη σεζόν θα είναι αρκετά χειρότερη.

Μέτρια σειρά, αίσθηση b movie όπως είπε και ο φίλος more peers. Ένα ξαναζεσταμενο στορυ που άλλοι το έχουν κάνει καλύτερο βλ silo , bid brother κτλ. Ανεπιτυχής η προσπάθεια εμβάθυνσης στα ψυχολογικά των κατοίκων/ πρωταγωνιστων και λόγο μετρίου σεναρίου και επιλογής κάτω του μετρίου ηθοποιών (εξαίρεση αποτελεί ο πρόεδρος που και τα ρόλος και σαν ηθοποιός είναι ο μόνος που σώζεται). Θα το δω όλο μόνο και μόνο για να δω την μεγάλη εικόνα και που θα καταλήξει. Ο πρωταγωνιστής είναι χάλια κατά τη γνώμη μου. Λίγο ο Μπίλυ πήγε να ξεχωρίσει αλλα,🤬 ... Χαχα

• Like
Reactions: avpap
Μέτρια σειρά, αίσθηση b movie όπως είπε και ο φίλος more peers. Ένα ξαναζεσταμενο στορυ που άλλοι το έχουν κάνει καλύτερο βλ silo , bid brother κτλ. Ανεπιτυχής η προσπάθεια εμβάθυνσης στα ψυχολογικά των κατοίκων/ πρωταγωνιστων και λόγο μετρίου σεναρίου και επιλογής κάτω του μετρίου ηθοποιών (εξαίρεση αποτελεί ο πρόεδρος που και τα ρόλος και σαν ηθοποιός είναι ο μόνος που σώζεται). Θα το δω όλο μόνο και μόνο για να δω την μεγάλη εικόνα και που θα καταλήξει. Ο πρωταγωνιστής είναι χάλια κατά τη γνώμη μου. Λίγο ο Μπίλυ πήγε να ξεχωρίσει αλλα,🤬 ... Χαχα
συμφωνω σε ολα.
Ο μπιλυ ξεχωρισε επειδη ειχε ενδιαφερουσα ιστορια, δεν ειμαι σιγουρος οτι ο ιδιος ο ηθοποιος ειναι κατι το ιδιαιτερο.
O sterling brown μου εκανε εντυπωση ποσο ανοσμος και αγευστος ηταν, διοτι θεωρειται καλος ηθοποιος. Νομιζω οτι ειναι θεμα σκηνοθεσιας και σεναριου.

• Like
Reactions: klamia71
Αν και ήταν ευχάριστη έκπληξη το σενάριο, άλλο περίμενα να δω και άλλο είδα, το κλείσιμο μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Περισσότερο ως προς τον πρωταγωνιστή, ο οποίος μου φάνηκε άγευστος, άνευρος, άοσμος και με κράτησε σε απόσταση. Επίσης λένε ότι μία ταινία είναι όσο καλή είναι ο κακός της, κάτι που επίσης εδώ, αν υποθέσουμε ότι ο "κακός" είναι η Σινάτρα, είναι απλά μία καρικατούρα. Για τη 2η σεζόν δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, εξάλλου το πλεονέκτημα της έκπληξης του σεναρίου το εξάντλησε νωρίς.