Εγώ BBS (και κόντρα) σε ορισμένα δύσκολα σημεία έχω σταματήσει να προσπαθώ να κάνω. Είναι δεδομένο ότι θα ερεθιστώ, στη χειρότερη θα κοπώ και τέλειο BBS δε θα πετύχω. Αυτά ό,τι μηχανή ή τεχνική και να χρησιμοποήσω (με τις επιθετικές βέβαια πετυχαίνω ομολογουμένως πολύ καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πάλι...). Δε λέω ότι δεν έχω περιθώρια βελτίωσης αλλά νομίζω όχι τόσο σ' αυτόν τον τομέα.
Γενικά νομίζω ότι το BBS σε όλα τα σημεία δεν είναι για όλες τις επιδερμίδες και σίγουρα δεν είναι ο σκοπός του ΠΞ (άλλο που έχει γίνει λίγο "μύθος"). Το θέμα είναι να έχεις ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς που να το ευχαριστιέσαι. Αν είναι και BBS ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός. Π.χ. πολλοί δε σηκώνουν την κόντρα, όσο κι αν εξελίξουν την τεχνική τους, γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζει στο δέρμα τους. Ε προφανώς δε θα το κάνουν ντε και καλά επειδή... "πρέπει". Έτσι κι αλλιώς σε σχέση με τα πλαστικά ξυραφάκια το ξύρισμα είναι ήδη πολύ βαθύτερο κι αποτελεσματικότερο. Τώρα αν είναι BBS παντού ή όχι λίγη σημασία έχει. Θέλω να πω μην τρελαίνεστε ότι πρέπει ντε και καλά να πετύχεις BBS για να θεωρήσεις ότι ξυρίζεται σωστά. Πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις το δέρμα σου και τι του ταιριάζει. IMHO φυσικά...