Παραδοσιακό ξύρισμα

Eπειδη τους εχω δοκιμασει (σχεδον) ολους τους αφρους, ο Proraso και (ειδικα) ο Latoja ,δεν εχουν KAMMIA σχεση με τους αφρους του supermarket.
Σε οσους εχω δωσει (χαρισει) proraso και Latoja ,εχουν παθει την πλακα τους. (y)

• Like
Reactions: mparaxir
Aυτα ειναι πολυ σοβαρα πραγματα ,για να κανουμε πλακα 😜
Εδω εχουμε το τεραστιο προβλημα ,να μην μπορω να σιαξω σωστη μαρεγκα........μην παιζουμε με το πονο του αλλουνουνε 😀

• Haha
Ελα βρε εσυ που δυσκόλευεσε να φτιάξεις μαρέγκα εγω ημουν 7 χρόνια με μούσι ειχα ξεχασει τι παει να πει ξυρισμα και με την δευτερη φορα το βρήκα. Φορτωνεις το πινελο μεχρι να δεις το σαπούνι στο κέντρο, βαζεις αυτο το σπρει σαν να βαφεις στο προσωπο σου, μετα ισα που βρεχεις την ακρη και αρχιζεις και δημιουργείς μαρεγκα.
Βλεπεις οτι γινεται στεγνο ξανα νερό στο πινελο μεχρι να γυαλισει η μαρέγκα στο προσωπο και αυτο ηταν. Τοσο απλα αχαχα

Δεν παιδευόσουν στην αρχή, άρχισες να παιδεύεσαι τώρα.
Έλα παναγία μου...
Πως το ξέχασες δηλαδή; :D

Δεν παιδευόσουν στην αρχή, άρχισες να παιδεύεσαι τώρα.
Έλα παναγία μου...
Πως το ξέχασες δηλαδή; :D
Bρε απο την αρχη παιδευομουν,αλλα τελικα κατι ειχα καταφερει.
Και στις διακοπες ,μια χαρα το εκανα.
Βεβαια εκει ειχα ολοκαινουργιο Argos.
Τωρα με (περιπου) τελειωμενο το Argos ,εχω αρχισει να τα κανω μανταρα.
Προχτες φορτωσα καμμια....ωρα και κατι εγινε.
Χρησιμοποιησα και Gillette μπλε και εξακολουθω να προτιμω το κιτρινο.

Μάικ εχω και τα δυο (open και closed)...αν ενδιαφερεσαι να τα δοκιμασεις ,πες το.
Δεν τα πουλαω ομως!
Ω!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Να το κανονίσουμε με pm;
Αν και το closed comp το έχω δοκιμάσει θα ήταν τέλειο αν γινόταν να τα έχω και τα δύο!
Αν θες σου φέρνω να δοκιμάσεις Razorock Game changer .68p (ήπια και γλυκιά)

Μαλιστα.....
Σημερα εκανα την απολυτη μαρεγκα,αλλα.....
Κανα δεκαρι λεπτα χτυπημα και (για πρωτη φορα) Οmega χοιρου.
Tελειο ξυρισμα (μπλε Gillette) καιιιιιιιιι.....για πρωτη φορα μετα απο καμμια 40αρια χρονια....ΚΟΝΤΡΑ :eek:
Το κριμα στο λαιμο σας😜

Βεβαια δεν παρελειψα να κανω (για πρωτη φορα) και την μακακια μου....μου εφυγε η μηχανη απο τα χερια και εκανα ενα ωραιοτατο κοψιμο ισα με 3-4 ποντους στο μαγουλακι μου....αντιστατικο ,Speick και ολα καλα(y)

Βεβαια δεν παρελειψα να κανω (για πρωτη φορα) και την μακακια μου....μου εφυγε η μηχανη απο τα χερια και εκανα ενα ωραιοτατο κοψιμο ισα με 3-4 ποντους στο μαγουλακι μου....αντιστατικο ,Speick και ολα καλα(y)
Σιγα μην εβαλα και sray επαφων 😀
Το μολυβακι το αιμοστατικο ,το πονηρο,το προστυχο χρησιμοποιησα🖍️

Σιγα μην εβαλα και sray επαφων 😀
Το μολυβακι το αιμοστατικο ,το πονηρο,το προστυχο χρησιμοποιησα🖍️
Μου αρεσεις βρε μιχαλη που αυτοσαρκαζεσε.
Ετσι η μαρεγκα θέλει δούλεμα αρκετό εγώ συνήθως παντα στο προσωπο αλλοι στο μπωλ ειναι γούστα αυτα

Ρε φιλε , ειναι αδυνατον να την κανω στο προσωπο.
Μπορω να σου πω οτι ...ποναω,τοση ωρα να τριβω κατι στο προσωπο μου.
Μπωλακι και ...αγιος ο Θεος 😀

• Haha
Ρε φιλε , ειναι αδυνατον να την κανω στο προσωπο.
Μπορω να σου πω οτι ...ποναω,τοση ωρα να τριβω κατι στο προσωπο μου.
Μπωλακι και ...αγιος ο Θεος 😀
Τι πονας μωρε κοτζάμ αντρας χιχι ενα πεντάλεπτο στο προσωπο να σηκωθει και η τριχα και μετα θα έχεις το απόλυτο ξυρισμα. Νταξει βεβαια οπως σε βολεύει εγω παντος δεν ποναω βρε εσυ απαλα το κάνεις δεν ριχνεις μπουνιες στο προσωπο σου.

Να πάρεις το polar να κάνεις face lathering να μη σε νοιάζει μετά από τα πρώτα δύο λεπτά.
Σου κάνει μία αναισθησία από την πολύ μενθόλη που και δόντι να σου πέσει δεν θα το καταλάβεις!

• Haha
Kαλα....ειμαι αρχηγος.....😛
Σημερα, μαρεγκα τελεια σε δυο λεπτα,αλλα το θεμα ειναι πως δεν καταλαβα πως εγινε !😀
Το μεγαλο νεο ομως ειναι οτι την προηγουμενη φορα ,εκανα για πρωτη φορα μετα απο καμμια σαρανταρια χρονια κοντρα και ολα πηγαν καλα!
Σημερα λοιπον το επανελαβα και τελειωσα ενα θαυμασιο ξυρισμα με δυο περασματα ,σε χρονο ρεκορ.
Ισως ισως, να κανει δουλεια το γουρουνοπινελο που ειναι ¨σκληρο¨και μαζευει αρκετη ποσοτητα σαπουνιου.

Σαν να αρχισα να το βρισκω!!!!!!

Τι ειναι τουτο παλι ωρε λιβεντες???

Last edited:
  • Like
Reactions: kbouk
Τα γουρουνοπίνελα μαζεύουν πολύ σαπούνι. Πρόσεξε όμως, δεν πρέπει να το παρακάνεις γιατί καμία ώρα θα δεις το σαπούνι να σου βγάζει 10 ξυρίσματα.
Και δεν είναι μόνο το κόστος, θα σου κάνει το δέρμα ξερό σαν τη σαχάρα τόσο σαπούνι γιατί δεν θα ενυδατώνεται με τίποτα!

Αυτό είναι της TFS πρακτικά.
Πολύ μέτριο σαπούνι, πανάκριβο αλλά με ωραίο άρωμα.
Στα πλην του βάλε ότι όποιος το έχει δοκιμάσει νοιώθει σαν να ξυρίζεται με θερμαντική κρέμα. Και φοβερή κοκκινίλα και κάψιμο μετά το ξύρισμα.
Εγώ έχω το σετ με άρωμα δέρματος. Φοβερό άρωμα αλλά αν το θέλεις για αυτό, πάρε μόνο το after shave. Το μοναδικό που δεν με έκαψε τόσο πολύ...

Το πρωτο που ειπες ,για να ειμαι ειλικρινης, δε το πολυκαταλαβα (ξηρο δερμα)
Οσο για το μσαπουνι ...σιγα μην δωσω αλλο ενα χαμενο 50αρικο :mad: