Και τι ειναι ρε μαστορα το σαπουνι........σφουγγαρι???Μάικ, αν δεν ενυδατώσεις το σαπούνι μέχρι να κορεστεί, θα τραβήξει υγρασία από το πρόσωπο σου και θα σου ξεραίνει το δέρμα.
Και τι ειναι ρε μαστορα το σαπουνι........σφουγγαρι???![]()
Κιτρινη gillette δεν εχω δοκιμασει πρέπει κάποια στιγμή να την παρω να κανω καμια δοκιμή.
Εχω βολευτεί τωρα τελευταία με την rubie ωραίο βαθυ ξύρισμα με την r41 κάνει
Ειναι οντος καλα; μου τα ειχε και ο κυριος γενικός να τα πάρω αλλα παντα τα ξεχνουσα. Ε στην επομενη παραγγελία θα βαλω και κίτρινα και αυτα που λες δεν εχω τιποτα να χάσωΜε την R41 δοκιμασε και τα Voskhod ....εξαιρετικα και οικονομικα!
Ξυραφάκια Voskhod teflon Coated Pack 5 Λεπίδες | HairMaker.Gr
Λεπίδες Ξυρίσματος Voskhod με επένδυση από teflon.hairmaker.gr
Ναι ε;χμ παντος και η πράσινη 7clock κανει παρα πολυ γλυκό ξύρισμα.Στα δικα μου μουτρα η κιτρινη Gillette ειναι καλυτερη και της πρασινης και πολυ περισσοτερο της Rubie.
Στο μεταξυ πηρα εναν αφρο της Pino Silvestre μεθυσα απο αρωμα και αναμνησεις.
View attachment 185766
Αυτά τα δυο μιχαλη δεν τα εχω δοκιμασει ακόμα ολο παραγγέλνω και συνεχεια ξεχναω να βαλω στο καλάθι αυτα τα δυο ξυραφάκια.Mαλλον το ξυραφακι, πρεπει να σου κανει την ζημια.
Δοκιμασε αυτα που σου γραφει ο φιλος mparaxir, συν gillette κιτρινο και voskhod
![]()
Gillette 7 O Clock Yellow Pack 5 Razor Blades | HairMaker.Gr
Gillette 7 O Clock Yellow Pack 5 Razor Blades. These blades are one of the most sharpest blades.hairmaker.gr
![]()
Voskhod Teflon Coated 5τμχ
Βρες τιμές για Voskhod Teflon Coated 5τμχ σε 4 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Σιγα βρε μιχαλη δεν πειράζει, απλα ξέρεις πως είναι καθομαι χαζεύω στον maggards η στα ελληνικά μαγαζια σαπουνια με τις ωρες και βαζω στο καλάθι και εχω ξεχαστεί οτι πρέπει να παρω και λεπιδες να τις συγκεκριμένες να τις δοκιμασωΔεν μενουμε και κοντα , να σου εδινα να τα δοκιμασεις!
Πολύ πιθανόν οι λεπίδες.
Η rosegold R41 μόνο γύφτικη δεν είναι! Είναι από τις πιο όμορφες μηχανές που κυκλοφορούν!
Συνέχεια με τρώει να την αγοράσω μόνο και μόνο για τη μόστρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.