Παραδοσιακό ξύρισμα

Uranus has a lemon scent...
Το Anne φοβερό Bay rum!
Του γιατρού δεν παίρνει πολύ νερό, πρόσεχε
Για το συγκεκριμένο μιλάω

Μάικ, αν δεν ενυδατώσεις το σαπούνι μέχρι να κορεστεί, θα τραβήξει υγρασία από το πρόσωπο σου και θα σου ξεραίνει το δέρμα.

• Like
Reactions: mparaxir
Μάικ, αν δεν ενυδατώσεις το σαπούνι μέχρι να κορεστεί, θα τραβήξει υγρασία από το πρόσωπο σου και θα σου ξεραίνει το δέρμα.
Και τι ειναι ρε μαστορα το σαπουνι........σφουγγαρι??? 😛

Και τι ειναι ρε μαστορα το σαπουνι........σφουγγαρι??? 😛

Ε... πρακτικά δουλεύει σαν σφουγγάρι αν δεν του δώσεις νερό.
Κάνε με μπόλικο MDC χωρίς να το πνίξεις στο νερό να δεις πως θα είσαι μετά.
Σαν αποτυχημένο lifting! :ROFLMAO:

Καθεις οπως βολευεται τελικα!!
Σημερα εκανα μαρεγκα με το πλαστικο Simpsons και ειχα μετρια αποτελεσματα.
Το καλυτερο αποτελεσμα ,το εχω πετυχει με το γουρουνοπινελο.
Ισως να εχεις καλο αποτελεσμα με το πλαστικο αν καθεσαι και βαρας υπερωριες , μεχρι να πετυχεις το ποθητο.
Ποιος ο λογος??
Δεδομενου οτι δεν κανω face lather ,εκει θα σταματησω οριστικα.
Εκανα και μια ακομα δοκιμη στην λεπιδα gillette king c και ειναι μετριοτατη .
ΔΕΝ ειναι ολα τα gillette καλα!!!

Φυσικα παντα μιλαμε για το δικο μου προσωπο και το δικο μου seteup.
Στην Tatara ,το καλυτερο αποτελεσμα το εχω με gillette κιτρινο και αμεσως μετα με ruby.

Last edited:
Κιτρινη gillette δεν εχω δοκιμασει πρέπει κάποια στιγμή να την παρω να κανω καμια δοκιμή.
Εχω βολευτεί τωρα τελευταία με την rubie ωραίο βαθυ ξύρισμα με την r41 κάνει

Κιτρινη gillette δεν εχω δοκιμασει πρέπει κάποια στιγμή να την παρω να κανω καμια δοκιμή.
Εχω βολευτεί τωρα τελευταία με την rubie ωραίο βαθυ ξύρισμα με την r41 κάνει

Στα δικα μου μουτρα η κιτρινη Gillette ειναι καλυτερη και της πρασινης και πολυ περισσοτερο της Rubie.

Στο μεταξυ πηρα εναν αφρο της Pino Silvestre μεθυσα απο αρωμα και αναμνησεις.

View attachment 185766

• Like
Με την R41 δοκιμασε και τα Voskhod ....εξαιρετικα και οικονομικα!
Ειναι οντος καλα; μου τα ειχε και ο κυριος γενικός να τα πάρω αλλα παντα τα ξεχνουσα. Ε στην επομενη παραγγελία θα βαλω και κίτρινα και αυτα που λες δεν εχω τιποτα να χάσω

Στα δικα μου μουτρα η κιτρινη Gillette ειναι καλυτερη και της πρασινης και πολυ περισσοτερο της Rubie.

Στο μεταξυ πηρα εναν αφρο της Pino Silvestre μεθυσα απο αρωμα και αναμνησεις.

View attachment 185766
Ναι ε;χμ παντος και η πράσινη 7clock κανει παρα πολυ γλυκό ξύρισμα.
Την φωτο δεν μπορώ να δω που εχεις βάλει δεν ξερω για ποιο λόγο

Κατεβηκα τις προαλλες Θεσσαλονικη και περασα απο το kosmosman και πηρα την R41 σε rose gold να μου φυγει επιτελους η περιεργεια περ τινος προκειται.
Επισης πηρα ενα σαπουνι saponifico varesino 70th anniversary και ενα συνθετικο πινελο simpson trafalgar T2 και τα γνωστα ξυραφακια merkur σε νεα συσκευασια και νομιζω και απο νεα χωρα παραγωγης, Τσεχια (νομιζω μεχρι τωρα τα εφτιαχναν Γερμανια).

Εκανα και το πρωτο ξυρισμα σε γενια 10 ημερων με τα παραπανω και... φυσικα δεν ενθουσιαστηκα, αλλα δεν ξερω και τι απο ολα δεν πηγε καλα, αφου οτι χρησιμοποιησα ηταν εντελως καινουργιο και πρωτη του φορά....

Αν και εκανα 3 περασματα, το ξυρισμα δεν ηταν βαθυ και τα γενια βγηκαν ηδη απο το επομενο 24ωρο. Επισης η μηχανη και η λεπιδα τραβουσε τα γενια σα να ηταν παλιο το ξυραφι η στεγνος ο αφρος.

Το πινελο μου αρεσε περισσοτερο απο τα συνθετικα ωμεγα που εχω, πιο απαλη η τριχα του και μου αρεσε ο κοντοχοντρος θυσανος σε σχεση με αυτους του ωμεγα.

Το σαπουνι εκανε πολυ ευκολα αφρο με λιγα περασματα του πινελου, μετρησα καπου 13-14 στροφες και ηταν αρκετος για 3 χερια και με λιγο νερο στο μπωλ στο 2ο χερι εγινε οπως... τον βλεπουμε στην τιβι :geek::geek:

Θα συνεχισω τις δοκιμες, και κυριως τα νεα ξυραφακια με τις παλιες δοκιμασμενες μου μηχανες γιατι αυτη η νεα συσκευασια με εβαλε σε σκεψεις οτι χαλασαν την ποιοτητα και πηρα και αρκετα (και δεν ειναι και φτηνα).

Η μηχανη ομορφη και το rose gold δεν ειναι και τοσο.... "γυφτικο" (ετσι κι αλλοιως η φουτουρ που εχω ειναι σε χρυσο :cool::cool:). Επισης, η rose gold ειναι πιο βαρια απο την ασημενια !!!! για καποιο λογο που δεν καταλαβα...

Μια χαρά ειναι η r41 μήπως το ξυραφάκι δεν σου έκατσε καλα; εγω εχω βρει την υγεία μου απο τοτε που την πήρα.
Πολυ καλα με gillette rubie, 7clock πράσινη κανω πολύ βαθια ξυρίσματα

Mαλλον το ξυραφακι, πρεπει να σου κανει την ζημια.
Δοκιμασε αυτα που σου γραφει ο φιλος mparaxir, συν gillette κιτρινο και voskhod

• Like
Mαλλον το ξυραφακι, πρεπει να σου κανει την ζημια.
Δοκιμασε αυτα που σου γραφει ο φιλος mparaxir, συν gillette κιτρινο και voskhod
Αυτά τα δυο μιχαλη δεν τα εχω δοκιμασει ακόμα ολο παραγγέλνω και συνεχεια ξεχναω να βαλω στο καλάθι αυτα τα δυο ξυραφάκια.

Πολύ πιθανόν οι λεπίδες.
Η rosegold R41 μόνο γύφτικη δεν είναι! Είναι από τις πιο όμορφες μηχανές που κυκλοφορούν!
Συνέχεια με τρώει να την αγοράσω μόνο και μόνο για τη μόστρα!

• Like
Reactions: DomieMic65
Δεν μενουμε και κοντα , να σου εδινα να τα δοκιμασεις!
Σιγα βρε μιχαλη δεν πειράζει, απλα ξέρεις πως είναι καθομαι χαζεύω στον maggards η στα ελληνικά μαγαζια σαπουνια με τις ωρες και βαζω στο καλάθι και εχω ξεχαστεί οτι πρέπει να παρω και λεπιδες να τις συγκεκριμένες να τις δοκιμασω

Πολύ πιθανόν οι λεπίδες.
Η rosegold R41 μόνο γύφτικη δεν είναι! Είναι από τις πιο όμορφες μηχανές που κυκλοφορούν!
Συνέχεια με τρώει να την αγοράσω μόνο και μόνο για τη μόστρα!

Eγω πηρα την R89 (ειχα την κεφαλη R41) μονο και μονο για να παρω την Rosegold

ποιημα (αν δεν ξεφλουδισει το χρωμα)