Ναι θελει λιγο παραπανω φορτωμα στο πινελο, αλλα ζηταει και νερό σταδιακά βάζεΑπογευματινό απολαυστικό με Progress Merkur .rubie , AE Warrior σαπουνακι και το αντίστοιχο ΑΣ
Είναι ιδέα μου η το Αριάνα θέλει πιο πολύ δούλεμα στο μπωλ αποτι το saponificio varesino ?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγουρα κατι δεν παει καθόλου καλα. Αποκλειεται το feather στις τελευταιες θεσεις.
Τα περισσότερα Αμερικάνικα είναι έτσι.
Μπόλικο φόρτωμα και νερό, αλλά και πάλι δεν κάνουν τον αφρό που κάνουν τα Ευρωπαϊκά.
Σιγουρα κατι δεν παει καθόλου καλα. Αποκλειεται το feather στις τελευταιες θεσεις.
οχι ρε τι νωρις
σιγα την σφαγεα...μια χαρα ειναι εγω πλεον κανω πατιναζ με την R41
Οπως εχουμε πει τα ξυραφια πανω στο δερμα μας ειναι υποκειμενικα και μοναδικα αλλα θα σου ελεγα να δοκιμαζεις πρωτα nacet και voskhod
Εμενα τα πρασινα αστρα δεν μου πηγαν ποτε πανω μου τα σιχαθηκα
Για την r41 που την εχω και εγω, εχω ακουσει αλλα δεν εχω δοκιμασει η ποιο safe λεπιδα για να δοκιμάσεις είναι η voskhod.Ερώτηση ...αρχάριος ακόμα δλδ με 15 ξυρίσματα πάνω κάτω από τότε που άρχισα και θα δοκιμάσω την r41 . Ποιο ξυράφι μου προτείνετε να μην σφαχτω ?
Μήπως είναι πολύ νωρίς για μένα να χρησιμοποιήσω την Mühle ?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έχω ξαναπεί, R41 και Voskhod είναι φούστα πλούζα.
Με αυτό το συνδιασμό σαν reference πας παρακάτω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.