Παραδοσιακό ξύρισμα

Απογευματινό απολαυστικό με Progress Merkur .rubie , AE Warrior σαπουνακι και το αντίστοιχο ΑΣ
Είναι ιδέα μου η το Αριάνα θέλει πιο πολύ δούλεμα στο μπωλ αποτι το saponificio varesino ?
1d6e5923871035af745f191cb0bd6e30.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απογευματινό απολαυστικό με Progress Merkur .rubie , AE Warrior σαπουνακι και το αντίστοιχο ΑΣ
Είναι ιδέα μου η το Αριάνα θέλει πιο πολύ δούλεμα στο μπωλ αποτι το saponificio varesino ?
1d6e5923871035af745f191cb0bd6e30.jpg

Ναι θελει λιγο παραπανω φορτωμα στο πινελο, αλλα ζηταει και νερό σταδιακά βάζε

Τα περισσότερα Αμερικάνικα είναι έτσι.
Μπόλικο φόρτωμα και νερό, αλλά και πάλι δεν κάνουν τον αφρό που κάνουν τα Ευρωπαϊκά.

Τα περισσότερα Αμερικάνικα είναι έτσι.
Μπόλικο φόρτωμα και νερό, αλλά και πάλι δεν κάνουν τον αφρό που κάνουν τα Ευρωπαϊκά.

Μετά από 2 ξυρίσματα ένα με SV και ένα με a&e μπορώ να πω ότι η ευκολία που κάνεις με το βαρεσινο μαρέγκα σε σχέση με το Αριάνα δεν συγκρινεται . Και σε δουλειά και σε χρόνο

Σιγουρα κατι δεν παει καθόλου καλα. Αποκλειεται το feather στις τελευταιες θεσεις.

Πρώτο είναι. :)
Αν δεις, μετράει τα γραμμάρια πίεσης που χρειάζεται για να κόψει και η feather έχει τα λιγότερα από όλες.
Πρακτικά, όσο πιο χαμηλά είναι οι μπάρες τόσο πιο καλή είναι η λεπίδα.

• Like
Reactions: skysound
Καλημερα,
Μην ακουτε τιποτα και απο κανενα.....μονο δικα σας συμπερασματα!
Παρτε παραδειγμα την αφεντομουτσουναρα μου :)
Ειχα γραψει οτι ,ισως, το χειροτερο ξυραφακι που ειχα δοκιμασει ,ηταν το Bic chrome.
Και τωρα ,οφειλω να γραψω, οτι (και ειδικα αν αναλογιστουμε οτι ειναι μαλλον το φθηνοτερο της αγορας) ειναι κορυφη!!!!!
Τρομερο ξυρισμα ,ΚΑΝΕΝΑ κοψιμο, απιστευτη μεταξυριστικη αισθηση!!!
Οποτε δοκιμες και οτι σας κατσει στο προσωπο.
Ο Τζιμισκουλας εξαλλου το ειχε σημειωσει....μην πετατε τις λεπιδες....αργοτερα μπορει να ειναι οι καλυτερες σας.
Και οταν μιλαει ο αρχηγος, οι υπολοιποι σιωπουν 😀

Ερώτηση ...αρχάριος ακόμα δλδ με 15 ξυρίσματα πάνω κάτω από τότε που άρχισα και θα δοκιμάσω την r41 . Ποιο ξυράφι μου προτείνετε να μην σφαχτω ?
Μήπως είναι πολύ νωρίς για μένα να χρησιμοποιήσω την Mühle ?
2b26c45e2ccbf595593c989de556081f.jpg

οχι ρε τι νωρις

σιγα την σφαγεα...μια χαρα ειναι εγω πλεον κανω πατιναζ με την R41, την εχω για την "καθημερινη" μου μηχανη (τωρα που πηρα αληθινη open comb οχι υβριδικη οπως η R41)

Οπως εχουμε πει τα ξυραφια πανω στο δερμα μας ειναι υποκειμενικα και μοναδικα αλλα θα σου ελεγα να δοκιμαζεις πρωτα nacet και voskhod

Εμενα τα πρασινα αστρα δεν μου πηγαν ποτε πανω μου τα σιχαθηκα

Oπως δεν μου ταιριαξαν και τα permasharp.

οχι ρε τι νωρις

σιγα την σφαγεα...μια χαρα ειναι εγω πλεον κανω πατιναζ με την R41

Οπως εχουμε πει τα ξυραφια πανω στο δερμα μας ειναι υποκειμενικα και μοναδικα αλλα θα σου ελεγα να δοκιμαζεις πρωτα nacet και voskhod

Εμενα τα πρασινα αστρα δεν μου πηγαν ποτε πανω μου τα σιχαθηκα

Τώρα άμα σου πω ότι όταν δοκίμασα 2 ξυρίσματα με τα άστρα στην μερκουρ Progress κατασφαχτηκα θα με πιστέψεις ? Εγώ το απέδωσα βεβαίως στο ότι είμαι νεοπας ...μετά έβαλα Ρούμπι και Νάσετ στη μερκουρ και όλα καλά

ε ναι δεν πανε ολα σε ολους

Αυτο που για μενα ειναι ευλογια για εσενα μπορει να ειναι καταρα και τουμπαλιν.

Ερώτηση ...αρχάριος ακόμα δλδ με 15 ξυρίσματα πάνω κάτω από τότε που άρχισα και θα δοκιμάσω την r41 . Ποιο ξυράφι μου προτείνετε να μην σφαχτω ?
Μήπως είναι πολύ νωρίς για μένα να χρησιμοποιήσω την Mühle ?
2b26c45e2ccbf595593c989de556081f.jpg

Για την r41 που την εχω και εγω, εχω ακουσει αλλα δεν εχω δοκιμασει η ποιο safe λεπιδα για να δοκιμάσεις είναι η voskhod.
Βεβαια εμενα οι αγαπημένες μου για την r41 ειναι gillette 7clock πράσινη και η rubie

Το έχω ξαναπεί, R41 και Voskhod είναι φούστα πλούζα.
Με αυτό το συνδιασμό σαν reference πας παρακάτω.

ειναι ακριβες οι Rubie (χωρις να ειναι καλυτερες για εμενα απο τις Nacet, 7 κιτρινες) οποτε καλη τιμη μοιαζει.

Ειναι οπως σου κάτσει στο πρόσωπο στην r41 οι nacet και οι κιτρινες gillette δεν μου κάθονται καλα ενω rubie και πρασινες 7clock μου εχουν χαρίσει τα καλύτερα ξυρίσματα συν τις astra μπλε

Εχει δοκιμασει κανεις σαπουνια southern witchcraft να μου πει γνωμη?

Δεν είναι άσχημα σαπούνια σαν απόδοση.
Vegan, συμπαθητικά θα έλεγα, αλλά με τα αρώματά τους παίζεις λίγο κορώνα γράμματα.
Είχα Lycanthropy, Necromantic, συνεχίζω να έχω το Sandalwood.
Το Sandalwood που κράτησα επειδή αντέχω το άρωμα μυρίζει σαν βρεγμένο χώμα με μία ιδέα σανταλόξυλου.
Πως μυρίζει όταν έρχεται καταιγίδα;
Το Necromantic μυρίζει σαν εκταφή.
Πτώμα, μούχλα, με μία ιδέα από λουλούδια και κρασί.
To Lycanthropy μύριζε σαν βρεγμένος σκύλος, το έδωσα πριν καν το βρέξω.
Το Samhaim που έχει πάρει ένας φίλος έχει όμορφη μυρωδιά, παίζει να είναι το καλύτερο άρωμα που έχουν βγάλει ποτέ. :)
Ο ίδιος έχει και το Autumn Ash, μείνε μακριά του.