Δείχνει όμως την futur extra επιθετική.
Ισχύει;
Για τα πινέλα άσε τις ακριβές αγορές για την ώρα (γνώμη μου). Φοβερό το Chubby αλλά νομίζω δε θα το εκτιμήσεις ακόμα - άσε που μπορεί να μη σου ταιριάζει. Επίσης, όπως είχε πει κι ο Γιώργος, σε άλλους κάθεται πολύ καλά, σε άλλους φαίνεται σα μια... λασπερή μάζα στο πρόσωπο. Κι έχει δίκιο βασικά. Στο πινέλο δεν είναι το θέμα να πάρεις τις πιο μαλακές τρίχες που μπορείς (αυτό μπορείς να το κάνεις άνετα και πάμφθηνα με το Plissoft - απ' τα πιο μαλακά ever). Πρέπει να κάνει και λίγο μασάζ στο πρόσωπο.
Τι να σου πω, εμενα δεν με προβληματισε καθολου...
(μπορω να στην δωσω να την δοκιμασεις οποτε θες ;-) )
Σχετικά με τα σαπούνια, σε ορισμένα χρειάζεται να βάζεις λίγο νερό και πάνω στο σαπούνι για κάποια ώρα (όση ώρα μουλιάζει το πινέλο). Γι' αυτό λένε ότι αν έχεις πάρει πολλά σαπούνια μαζί να μην αρχίζεις να δοκιμάζεις διαφορετικό σε κάθε ξύρισμα, αλλά να επιμείνεις με το καθένα αρκετές φορές μέχρι να βρεις τα κόλπα του και μετά να προχωρήσεις στο επόμενο.
κι ενα τιπ.
Αν εχετε χρονο,μπορειτε να σαπουνιστειτε με τον αφρο,να τον αφησετε καποια λεπτα μεχρι να στεγνωσει και στη συνεχεια ξανασαπουνιζεστε.
Ετσι μαλακωνουν περισσοτερο οι τριχες.
To Kent το δοκίμασα κι εγώ και δε μ' άρεσε καθόλου. Ok ίσως με μερικά ξυρίσματα ακόμα να του έπαιρνα τον αέρα αλλά δεν είχα τη διάθεση να προσπαθήσω καν (πολύ μικρό για τα γούστα μου).
Δεν κατάλαβες...
Έχω ακόμη μία παλιά Fahrenheit στο stash μου και τις συγκρίνω. :eviltongue:
Είναι πολύ βαριά, μόνο για χειμώνα και για εξόδους, οπότε δεν καταναλώνεται εύκολα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.