Παραδοσιακό ξύρισμα

Good! Άντε να μαζευτούμε. :p
Εγώ θα τσιμπήσω after shaves και μάλλον άλλο ένα πινελάκι γιατί δεν προλαβαίνει το κακόμοιρο το silvertip να στεγνώσει και θα πάθω καμιά ζημιά.

Τσίμπησα και τη Futur τελικά.
Πολύ καλό ξύρισμα, αλλά με τέτοιο ήχο, είναι για να βάζεις την κριτική της στη κατηγορία του πολυκάναλου!
Dolby Atmos ξύρισμα λέμε! :flipout:

Ε όχι βρε και χρυσή!
Brushed. :smile:

Πανέμορφη μηχανή αλλά βαριά σε σχέση με την 34C.
Στο 1.5 που έπαιξα δεν μπορώ να πω ότι ένοιωσα τη μηχανή επιθετική ή ότι μου ερέθισε το δέρμα.
Νομίζω ότι σηκώνει και πιο ψηλά, άνετα.

Μαζί δοκίμασα και το σαπούνι που φτιάχνει ο Δημήτρης ο kiko.
Απλά καταπληκτικό.

BTW έχεις ξεκολήσει από το 1.5 ή εγώ είμαι ο μόνος που σκέφτεται στο δεύτερο ξύρισμα να πάει στο 3-4; :p

Εγώ λέω να πάω στο 2.5 σήμερα και βλέπουμε.
Είδα και τον άλλον τον youtuber που πήγε να ξυριστεί στο 6 και ότι περίσσεψε το έριξε στη σχάρα... :flipout:

Welcome to the club Νικόλα!

Τι να λέμε...
Εγώ έχω ήδη 5 πινέλα και μόλις παρήγγειλα 2 Yaqi Tuxedo.
Έχω 3 κρέμες και 7 διαφορετικά σαπούνια και το Σάββατο τσίμπησα την δεύτερη μηχανή μου.
Φοβάμαι να μετρήσω τα after shaves αλλά είναι σίγουρα πάνω από 15 διαφορετικά...

Πρακτικά έχω stash για τα επόμενα δέκα χρόνια και πινέλα για να ξυρίζονται και τα εγγόνια μου.

Είναι όμως άλλη φάση. :p

Βέβαια, αν είχα δοκιμάσει πιο πριν τα Ελληνικά artisan σαπούνια, παίζει να μην είχα αγοράσει κανένα άλλο!

Δοκίμασα όλες τις μηχανές από τα super market (bic, zillette, wilkinson). Με όλες είχα θέμα. Δηλαδή ερεθισμό και δροτσιλάκια (αν το αναφέρω σωστά), που αν πήγαινα την επόμενη να ξαναξυριστώ τα καταέσφαζα....
Πήρα "σβάρνα" τις Bic. Η λευκή - κλασική έπρεπε να είχε και 1 κόκκινο σταυρό επάνω της....
Η metal ήταν η μόνη αξιοπρεπής.
Οι Zillette ήταν πολύ καλύτερες αλλά και αυτές με την πάροδο του καιρού μου δημιοργούσαν τα ίδια θέματα.
Αντίστοιχα και οι Wilkinson τελικά. Σε αυτές είχα καταλήξει την τελευταία 3ετία, και συγκεκριμένα στην Sensitive με 2 λεπίδες.
Και φυσικά ξύρισμα μέρα παρά μέρα, γιατί έτσι δεν είχα σφαγή...
Τον τελευταίο όμως μήνα και αυτήν πια μου δημιουργεί τα ίδια θέματα παρότι ξυρίζομαι μέρα παρά μέρα

Θυμάμαι τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου.
Astor μηχανή με πλαστική λαβή, βουρτσάκι και σαπουνάδα πάντα με πράσινο σαπούνι.
Για μια ζωή.

Μόνος σου το είπες.
Βουρτσάκι και σαπουνάδα. :smile:

Πάρε για αρχή ένα πινέλο χοίρου, κάπου στα 5 και μία κρέμα ή σαπούνι και δες.
Πάνω κάτω, θα σου κοστίσει σαν να πήρες έναν αφρό ξυρίσματος.

Πριν το ξύρισμα, και αφού πλυθείς με ζεστό νερό, βάλε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και μετά άπλωσε τον αφρό με το πινέλο.
Στο τέλος, (άλλο λάθος που κάνουμε), μετά το ζεστό νερό, ξέβγαλε το πρόσωπό σου με παγωμένο πριν βάλεις after shave.

Και πρακτικά χωρίς κόστος θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα. :smile:

Ντίνο πρέπει να παίξεις την Futur ψηλά!
Μόλις έπαιξα στο 4.5 σε πρώτο πέρασμα και έπεφτα ανά μισό σε κάθε επόμενο και είναι πώρωση!

Πάμε για φαλτσέτα τον άλλο μήνα; :flipout:

Τρέμω ήδη

Ετοιμάστε κάρβουνα, φέρνω τα φιλέτα

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Εντάξει με λίγη προσοχή δεν υπάρχει πρόβλημα. Για τις πρώτες φορές αποφύγετε τις περιοχές που σας δυσκολεύουν στην ψηλή σκάλα - στα υπόλοιπα σημεία δε θα δυσκολευτείτε πιστεύω.

Καλά, εννοείται ότι το πήγα σιγά σιγά, με πολύ καλό lathering και πήρε το χρόνο του.
Η αίσθηση πάντως που σου αφήνει ένα χέρι σε ψηλή κλίμακα είναι άλλη. :smile:

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Μόνος σου το είπες.
Βουρτσάκι και σαπουνάδα. :smile:

Πάρε για αρχή ένα πινέλο χοίρου, κάπου στα 5 και μία κρέμα ή σαπούνι και δες.
Πάνω κάτω, θα σου κοστίσει σαν να πήρες έναν αφρό ξυρίσματος.

Πριν το ξύρισμα, και αφού πλυθείς με ζεστό νερό, βάλε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και μετά άπλωσε τον αφρό με το πινέλο.
Στο τέλος, (άλλο λάθος που κάνουμε), μετά το ζεστό νερό, ξέβγαλε το πρόσωπό σου με παγωμένο πριν βάλεις after shave.

Και πρακτικά χωρίς κόστος θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα. :smile:

Μέσα στο μυαλό σου είμαι...:smile:
Χτες πήγα Σκαλβενίτη και μάγκωσα πινελάκι Omega 10065 και κρέμα Nivea, 6,5 το πακετάκι.