Παραδοσιακό ξύρισμα

Έσκασε μύτη το καινούργιο σαπουνακι συνοδεία με το after του εννοείται
Μυρωδιά απίθανη μπαρμπερικη
aba0a01e20778bcc02ab6abcd76692e8.jpg

Zingari man ,the master

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έσκασε μύτη το καινούργιο σαπουνακι συνοδεία με το after του εννοείται
Μυρωδιά απίθανη μπαρμπερικη
aba0a01e20778bcc02ab6abcd76692e8.jpg

Zingari man ,the master

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια τα zingari αλλα πλέον ξεπερασμένα μολις μου τελειώσουν δεν τα ξαναπερνω εγω.
Και γενικα θα κοψω πλέον περιττές αγορες εχω κατασταλαξει σε σαπουνια μαρκες πρωτα βαζω του γιατρού τα savon mystere δευτερα τα saponoficio varesino τριτο θα κρατήσω το ariana & Evans το undersea καλοκαιρινο απίστευτο άρωμα και μπορει κανενα barister of man.αυτα θα ειναι τα βασικα μου σαπούνια και φυσικα σαν δεύτερα σαπούνια και τίμια soap commander αντε και κανένα stirling διοτι εχει φοβερους κλωνους σε αρωματα απο κολωνιες

Τα Zingari έχουν πολύ ωραία αρώματα εκτός από αυτό που έκανε με τον B&M και δεν αντέχεται.
Το κακό τους είναι ότι θέλουν πολύ φόρτωμα.
Όχι σαν τα Chiseled Face βέβαια που θέλουν 10 γραμμάρια σαπούνι για να βγάλουν ένα ξύρισμα! :ROFLMAO:

Μιχάλη για γράψε μου σε παρακαλώ μάρκα να ψάξω για το συνθετικό πινελακι που σε εντυπωσιασε ;)

• Like
Reactions: kbouk
Είναι το Big Bruce της Razorock.
Φοβερό συνθετικό, αξίζει 1000% τα λεφτά του.

Σε άλλα νέα, δοκίμασα τα HAGS.
Το vegan δεν αξίζει ούτε για πλάκα, από prorasso πήρα καλύτερο ξύρισμα και μάλιστα Back to back.
Το carnivore, καλό σαπούνι, λίγο το άρωμα με ενόχλησε, not to die for, δεν θα το κυνηγούσα να το αποκτήσω.
Για να πεις ότι το έχεις, είναι καλό για να υπάρχει σε κάποιο rotation αν δεν ενοχλεί το δέρμα.
Δεν είδα δηλαδή κάποια εκπληκτική ιδιότητα σε κανένα από τα επί μέρους σημεία του (προστασία/γλίστρημα/post shave).

Last edited:
  • Like
Reactions: kbouk
Να θέλαμε να το πάρουμε κιολας ειναι εξαντλημένο αχα εφαγα ητα εγω.γυρισα τώρα απο το γυμναστήριο και λεω αντε μαζι με τα μεταφορικά παει στα 21 ευρώ θα το παραγγείλω μπααα δεν υπάρχει

λιγα λογια για το zingari.Σε γενικες γραμμες ενα καλο σαπουνι που με ικανοποιησε αλλα στην ιδια τιμη που παιζει με τα ariana ,ειναι κατωτερο απο αυτα.Και σε γλιστρα και σε post shave αισθηση. Απο οσες μαρκες εχω δοκιμασει για μενα ariana και sv παραμενουν για μενα τα καλυτερα
Επισης η πρωτη παρτιδα vegan του αριανα τα σπαει απλα ισαξια θα ελεγα του ιταλου

Επισης στα πλασια της μαυρης παρασκευης το the2barbers εχει πολυ καλες εκπτωσεις σε ολα του τα προιοντα.Οποιος ειναι για καμια αγορα ας το τσεκαρει.Εγω πηρα το base plate nodachi για την tatara απο 55 στα 38 ευρω .Επισης και κατι αλλα για φιλους

Μιας και το ανακινησατε , να πω και γω δυο κουβεντες.
Τα κιτρινα gillette ,εχουν αρχισει και μου κανουν νερα.
Μια χαρα πρωτο ξυρισμα , στο δευτερο αγκομαχουν!!
Τα Bic ειναι θεριζοαλωνιστικη μηχανη λεμεεεεε. :)
Λιγο προσοχη θελει, αλλα ειναι τρομερο ξυραφακι.
Μεχρι τα......ουλα σε ξυριζει!(y)

Τα Saponoficio ειναι για μενα πλεον, το σαπουνι αναφορας.
Του γιατρου ενα κλικ πιο κατω.
Θα παρω αυριο και ενα cella πρασινο και θα σταματησω πλεον τις αγορες.

Εχω δυο καινουργια γιατροσαπουνα , 2 SV και το cella που θα αγορασω.
Ενα σκασμο κιτρινα gillete , 7 κουτακια voskhod και πεντε Bic.
Μηχανες τελος μετα τη BB και την R41 (κατι parker,fatip,gillette,merkur, κλπ στο ντουλαπακι και για χαρισμα)
Πινελα μια χαρα ειμαι με το Omega και το Simpson.
ASL μεχρι να τελειωσει του γιατρου (που δεν το ξαναπαιρνω) εχω 2 Speick και δυο κρεμες Speick.

Για καμμια πενταετια ειμαι κομπλερουα🤡

• Like
Reactions: mparaxir
απο μια αγγελια ειχα αγορασει μια ταταρα σε πολυ καλη τιμη διοτι ητσν με πολλα καλουδια ηταν δλδ masamune closed και ειχε επιπλεον το top cap nodachi και το open base plate nodachi . στην αρχη ξυριστηκα με τους δυο συνδιασμους top nodachi base masamune και top base masamune
Στην αρχη πρωτα 2 ξυρισματα δεν μου εκανε καλη εντυπβση για ολο το hype της και ηθελα να την πουλησω ...εντελει της εδωσα ακομα μια δυο ευκαιριες με διαφορα ξυραφια και αρχισα να την συνηθιζω και να μου βγαζει καλα ξυρισματα.Εντελει αποφασισα να την κρατησω και τωρα στις εκπτωσεις παρηγγειλα και το base plate nodachi closed για να συμπληρωθει το σετακι και να δω και τι κανει στο πιο επιθετικο της σεταπ δλδ. full nodachi

Μάικ, Merkur μη δώσεις, η Solingen θα σταματήσει την παραγωγή της και θα έχεις μία vintage μηχανή.
Καλά, στο περίπου, πάντως μία που δεν θα κυκλοφορεί πια. :D

• Like
Reactions: mdvq
Τα Zingari έχουν πολύ ωραία αρώματα εκτός από αυτό που έκανε με τον B&M και δεν αντέχεται.
Το κακό τους είναι ότι θέλουν πολύ φόρτωμα.
Όχι σαν τα Chiseled Face βέβαια που θέλουν 10 γραμμάρια σαπούνι για να βγάλουν ένα ξύρισμα! :ROFLMAO:
Χμ για αυτο τα πρψτα δυο ξυρισματα δεν μου κανανε πολυ μαρεγκα? Την επομενη θα κανω διπλο φορτωμα
Ευχαριστω για το τιπ

• Like
Reactions: Tzimisce