Παραδοσιακό ξύρισμα

Λες να.....
10 προιοντα βλεπω ολα και ολα.Τοσα εχει μονο αυτη η εταιρια?

Το zingari καλα θα ήταν να το δουλέψεις με συνθετικο πινέλο δουλευετε ποιο καλα απο του ασβου.
ετυχε να το δουλεψω με το yagi που ειναι μισο χοιρου μισο ασβου.Απο την αλλη το συνθετικο μου ειναι ιδιο με του ασβου σε αισθηση...τοοοσσσοοο μαλακο εννοω διοτι ειναι silvertip fibre

Ήρθαν ..base plate nodachi να συμπληρωθεί το σετ και κεφαλή muhle r89 για σύγκριση με τη Rocca .όποτε από Mühle κλείσαμε ..r41 r96 και r89
4277acaac4e4b23ec1c53bdba939f599.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρασκευή θα ξεκινήσω με συνδυασμό masamune top nodachi plate και στο επόμενο θα πάω φουλ nodachi . Αποτι διαβάζω στο νετ πολύς κόσμος προτιμάει τον πρωτο συνδιασμό
3dbd501371f6d1fefe995dc70dac2786.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι βρε, το μαύρο έχει φοβερό άρωμα.
Το κλασσικό είναι ελάχιστα καλύτερο σε ιδιότητες αλλά με το χάλια άρωμα.
Νομίζω μόνο αυτό έχει μείνει πια.

Tα ειχα και τα δυο και το κλασικο (μασχαλιλα γριας κατ εσε :D ) ητονε για κλωτσιες, ενω το μαυρο για καρπαζιες:ROFLMAO:

Και ομως ....σε αυτους που τα χαρισα, μου ζητανε να τους παρω και αλλο....τοσο πολυ τους αρεσε.....μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχ🤡

• Haha
Reactions: Tzimisce
Έχει πολύ δυνατές προσφορές Black Friday σήμερα από ότι βλέπω...
Wellshaved έχει και τα Thater 35% κάτω!
εγω ο μλκς ξεκιστηκα στις παραγγελιες με τις εκπτωσεις :ROFLMAO:
:ROFLMAO:
και απο τα 3 μαγαζια εντωμεταξυ χαχα

Τωρα θα εχω σαπουνια και αφτερ για 10 χρονια
:ROFLMAO:
πηρα 2 αριανα με τα αφτερ τους απο κοσμο και ενα φοινιξ με το αφτερ του απο wellshaved συν φυσικα κατι μικροπραγματα λεπιδες σαπουνια σωματος κλπ
με ετρωγε και ενα πινελο αλλα κρατηθηκα

• Haha
Reactions: Tzimisce
Από τη μέρα που η Floid κατήργησε το μαύρο, για εμένα έσβησε από τον χάρτη σαν εταιρία.

Εχω ακομα ενα μπουκαλι αθικτο και αυτο που εχω στην βιτρινα το χρησιμποιω αραια πλεον για να κρατησει.

Όχι βρε, το μαύρο έχει φοβερό άρωμα.
Το κλασσικό είναι ελάχιστα καλύτερο σε ιδιότητες αλλά με το χάλια άρωμα.
Νομίζω μόνο αυτό έχει μείνει πια.

εχουν τουλαχιστον δυο ή τρια αλλα καμια σχεση με το μαυρο....

mentolado vigoroso, the genuine (τρομαρα τους) και πρεπει να κατηργησαν ενα ακομα

Έχει πολύ δυνατές προσφορές Black Friday σήμερα από ότι βλέπω...
Wellshaved έχει και τα Thater 35% κάτω!
Τα ξέσκισαν δεν αφησαν τιποτα χαχα.
Οντος ο whellshaved ειχε τις καλύτερες εκπτωσεις ειχε 19 ευρω απο 30 ευρω τον φίλο μας τον απατεωνισκο.
Θα επερνα έτσι για το γαμωτο να δοκιμαζα την περίφημη ck6 βαση.
Αλλα δεν βρηκα τιποτα ημουν αργος.

εχω ξεφυγει λεμε ...εχω 9 σαπουνια και περιμεω αλλα 3 ελεω black friday .Τα περισσοτερα ασορτι με το αφτερ τους
Πρεπει να κοψω δεν παει αλλο :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mparaxir
εχω ξεφυγει λεμε ...εχω 9 σαπουνια και περιμεω αλλα 3 ελεω black friday .Τα περισσοτερα ασορτι με το αφτερ τους
Πρεπει να κοψω δεν παει αλλο :ROFLMAO:
Καλα και εγω έτσι λεω και εχω καταληξει σχεδόν με 25 σαπούνια.
Να δω ποτε θα τα καταναλώσω που εγώ ξυριζομαι και καθε 4 ημέρες