10 προιοντα βλεπω ολα και ολα.Τοσα εχει μονο αυτη η εταιρια?Λες να.....
![]()
Floid - Nipavo
Βρείτε προϊόντα της Floid σε μεγάλη ποικιλία και πολύ φιλικές τιμες. Τα αγαπημένα σας Floid μόνο στο Nipavowww.nipavo.gr
10 προιοντα βλεπω ολα και ολα.Τοσα εχει μονο αυτη η εταιρια?Λες να.....
![]()
Floid - Nipavo
Βρείτε προϊόντα της Floid σε μεγάλη ποικιλία και πολύ φιλικές τιμες. Τα αγαπημένα σας Floid μόνο στο Nipavowww.nipavo.gr
ετυχε να το δουλεψω με το yagi που ειναι μισο χοιρου μισο ασβου.Απο την αλλη το συνθετικο μου ειναι ιδιο με του ασβου σε αισθηση...τοοοσσσοοο μαλακο εννοω διοτι ειναι silvertip fibreΤο zingari καλα θα ήταν να το δουλέψεις με συνθετικο πινέλο δουλευετε ποιο καλα απο του ασβου.
Λες να.....
Mα το μαυρο δεν ηταν αυτο που σιχαινοσουν???Από τη μέρα που η Floid κατήργησε το μαύρο, για εμένα έσβησε από τον χάρτη σαν εταιρία.
εγω ο μλκς ξεκιστηκα στις παραγγελιες με τις εκπτωσειςΈχει πολύ δυνατές προσφορές Black Friday σήμερα από ότι βλέπω...
Wellshaved έχει και τα Thater 35% κάτω!
το ξερω αλλα τα συγκεκριμενα δεν τα ειχεΟ Wellshaved έχει πολύ καλύτερες τιμές από τον cosmos στα A&E!
Από τη μέρα που η Floid κατήργησε το μαύρο, για εμένα έσβησε από τον χάρτη σαν εταιρία.
Όχι βρε, το μαύρο έχει φοβερό άρωμα.
Το κλασσικό είναι ελάχιστα καλύτερο σε ιδιότητες αλλά με το χάλια άρωμα.
Νομίζω μόνο αυτό έχει μείνει πια.
Τα ξέσκισαν δεν αφησαν τιποτα χαχα.Έχει πολύ δυνατές προσφορές Black Friday σήμερα από ότι βλέπω...
Wellshaved έχει και τα Thater 35% κάτω!
Καλα και εγω έτσι λεω και εχω καταληξει σχεδόν με 25 σαπούνια.εχω ξεφυγει λεμε ...εχω 9 σαπουνια και περιμεω αλλα 3 ελεω black friday .Τα περισσοτερα ασορτι με το αφτερ τους
Πρεπει να κοψω δεν παει αλλο![]()
Αυτο έπρεπε να ηταν το αντίθετο δεν θελω καλα τα ariana &evans αλλα ο ιταλος είναι αλλιώς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.